21 nisan sat 29 yaş 2.çocuk istanbullisteye ekleyeyim sizi de
Son adet tarihiniz , Yaşınız, Kaçıncı cocuk olduğu, Yaşadığınız şehri (isteğe bağlı), Keseyi ve kalbi kaçıncı haftada gördüğünüzü yazarsanız ekleyeyim
Adetiniz kaç gün geciktiMerhaba bende pazertesi gunu 472 çıktı iyi mi?
Aynen eşimde ilişmiyor bana ben ilişiyorum ama o korkuyorBiz de doktor kalp atislarini bir duy da oyle yap dedi esim de uzak duruyor yazik :))
Siz tüp bebek tedavisini gördüğünüz doktora mı devam ediyorsunuz yoksa farklı bir kadın doğuma mı gidecekseniz. Bizim doktor kese muayenesi için randevu verdi ve 1750 tl muayene ücreti var. Acaba oraya değil de asıl gitmeyi düşündüğüm hastanenin kadın doğumuna mı gitsem diye düşünüyorum.en azından sigortamdan faydalanırım. Eşim de o kadar para verdik bir kere daha verelim bir şey olmaz diyor ama Kafam karıştıAynen eşimde ilişmiyor bana ben ilişiyorum ama o korkuyor
Neymiş peki? Yok benimde bir akşam birde sabah gelmişti daha devam etmedi.Evet benim kahverengi leke değilmiş ama sordum benşu anda da bi lekelenme yok sizin devam ediyor mu ?
Değerin katlanmasi güzel canım hiç kafana takma bence önemli olan 2 güne bir 2 ye katlanmasiArkadaşa da yazdım canım hiç anlamadım bu işi korkuyorum sadece.
4 buçuk yaşında canımKaç yaşında oğluşunn
Benim de bı oğlum var oda aynı yaşta4 buçuk yaşında canım
Benim de sabahları midem yanıyor mu ekşiyor mu desem bı garip hallerdeyim özellikle aç karnına iken erken saatlerdeArkadaşlar 5+3 deyim midem yanıyor uyku basıyor midesi yanan var mi başka normal mi ya
Şampuan için değişim yapmadım ama güneş kremini değiştirdim bunu aldımKızlar birşey soracam şampuan,güneş kremi vs doğal kullanmak gerekiyor heralde var mı bildiğiniz bişeyler alabileceğimiz
Sizin süreci o bildiği için ona devam etseniz iyi olur ama 2 hafta da bir çağıracaklar sizi bütçeniz buna yetecekse aynı kişiye devam edin.Siz tüp bebek tedavisini gördüğünüz doktora mı devam ediyorsunuz yoksa farklı bir kadın doğuma mı gidecekseniz. Bizim doktor kese muayenesi için randevu verdi ve 1750 tl muayene ücreti var. Acaba oraya değil de asıl gitmeyi düşündüğüm hastanenin kadın doğumuna mı gitsem diye düşünüyorum.en azından sigortamdan faydalanırım. Eşim de o kadar para verdik bir kere daha verelim bir şey olmaz diyor ama Kafam karıştı
Maşallah4 buçuk yaşında canım
Ben de bunu araştırdım herbal essence şampuan aldım Duru paraben sülfat sls olmayan duş jeli aldım birde celenes güneş kremiKızlar birşey soracam şampuan,güneş kremi vs doğal kullanmak gerekiyor heralde var mı bildiğiniz bişeyler alabileceğimiz
Benim doğal gebelik ama ben de aynıyım. Normal diyor hekimler. Arada bazen cidden adet sökülecek gibi bir sancı giriyor ama şu an ileri hafta gebe olan bir arkadaşıma sordum normal diyor hatta bir gece kesin düşük diye uyandım 10.haftada o kadar sancı girdi diyorGünaydın hanimlar. Bu kasik ağrıları ne zaman biter yada ne zaman tehlike arz eder bilgisi olan var mı. Dun aksam baya şiddetli ağrı oldu dinlenme ile de geçmedi ve tüp doktorunun talimatıyla acile gittik. Gerekli kan testleri yapıldı elhamdülillah kanda bi sey cikmadi fakat muayene olamadim. Daha doğrusu acildeki kadın doğum doktoru vajinal muayene edebileceğini söyledi sadece ve risk almak da istemedi. Muayene kararını bize bıraktı. Doktor böyle çekimser olunca bende cesaret edemedim. Suanda hafif sanci var hala. Yarin takipli olduğum doktoruma gidicem. Kan idrar temiz olmasına rağmen endişeliyim. Bu konuda tecrübesi bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
Gecikmemiştiki aslında 3gun vardi ben şüpelendim test yaptım iki çizgi çıktı silik. sonra doktorum betahcg testi ver dedi 472 çıktıAdetiniz kaç gün gecikti
yok bakmadıVajinal ultrason mu baktı size