2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
21 nisan sat 29 yaş 2.çocuk istanbul Benim haftalarım geç döllenmeden dolayı belirsiz canım diğerlerini yazamıyorum o yyüzden

Kizlar hadi bebeklerimize ne isim koyacaz onu düşünelim morallerimiz yüksek olsun benim aklımda henüz bı şey yok siz başlayın belki kopya çekerim sizden

Aynen eşimde ilişmiyor bana ben ilişiyorum ama o korkuyor
Siz tüp bebek tedavisini gördüğünüz doktora mı devam ediyorsunuz yoksa farklı bir kadın doğuma mı gidecekseniz. Bizim doktor kese muayenesi için randevu verdi ve 1750 tl muayene ücreti var. Acaba oraya değil de asıl gitmeyi düşündüğüm hastanenin kadın doğumuna mı gitsem diye düşünüyorum.en azından sigortamdan faydalanırım. Eşim de o kadar para verdik bir kere daha verelim bir şey olmaz diyor ama Kafam karıştı

Sizin süreci o bildiği için ona devam etseniz iyi olur ama 2 hafta da bir çağıracaklar sizi bütçeniz buna yetecekse aynı kişiye devam edin.

Aynen kızlar mineral içerikli güneş kremlerine geçmek lazım. Ben de darphin kullanıyordum soltisin %100 mineral olanına geçtim

Günaydın hanimlar. Bu kasik ağrıları ne zaman biter yada ne zaman tehlike arz eder bilgisi olan var mı. Dun aksam baya şiddetli ağrı oldu dinlenme ile de geçmedi ve tüp doktorunun talimatıyla acile gittik. Gerekli kan testleri yapıldı elhamdülillah kanda bi sey cikmadi fakat muayene olamadim. Daha doğrusu acildeki kadın doğum doktoru vajinal muayene edebileceğini söyledi sadece ve risk almak da istemedi. Muayene kararını bize bıraktı. Doktor böyle çekimser olunca bende cesaret edemedim. Suanda hafif sanci var hala. Yarin takipli olduğum doktoruma gidicem. Kan idrar temiz olmasına rağmen endişeliyim. Bu konuda tecrübesi bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim

Benim doğal gebelik ama ben de aynıyım. Normal diyor hekimler. Arada bazen cidden adet sökülecek gibi bir sancı giriyor ama şu an ileri hafta gebe olan bir arkadaşıma sordum normal diyor hatta bir gece kesin düşük diye uyandım 10.haftada o kadar sancı girdi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…