Bende de var , normaldir benceCok tesekkur ederim, hepimiz icin hayirli olsun insallah , saglikla kucagimiza alalim.
Benim bazen artan bazen azalan kasık ağrılarım var. Sizce normal mi?
Yaa , sadece bir belirti ise hic sikayetci degilim tabiki:) ama endiseleniyordum icimi rahatlattinizHepimizde varbenim suan bıcaklar saplanıyor adeta 1 saattir
İlk çocuk olacakMerhaba beni de gruba ekleyebilirsiniz
Yaş 37 8 Mayıs Son Adet zamanım
söküldü sökülecek hissi de cok adet ile cok benzer belirtiler hamilelikte bunu bilmeme rağmen bende de panik oluyor ağrı girdi ya akar gelirse adet diye ama gelen yok sükür gelmesinYaa , sadece bir belirti ise hic sikayetci degilim tabiki:) ama endiseleniyordum icimi rahatlattiniz
Benim keseye 5+1 yazabilirsinizsöküldü sökülecek hissi de cok adet ile cok benzer belirtiler hamilelikte bunu bilmeme rağmen bende de panik oluyor ağrı girdi ya akar gelirse adet diye ama gelen yok sükür gelmesin
Tamamen ayni duyguları yasıyorum, kalp atislarini duysam tum endiselerim gidecek gibi, Allah hepimize hayirlisiyla göstersin o gunleri insallahsöküldü sökülecek hissi de cok adet ile cok benzer belirtiler hamilelikte bunu bilmeme rağmen bende de panik oluyor ağrı girdi ya akar gelirse adet diye ama gelen yok sükür gelmesin
son adet tarihi ne zaman canımmKızlar merhaba
26 yaş
1. Gebelik
Malatya keseyi göremedim daha
Çok üzüldümHayir maalesef rahimagziyetmezliginden erken dogumla kaybettim
İlkini kaç gün önce yaptırdınızMerhaba kızlar bugün yine gittim hastaneye beta hcg bakıldı 98 çıktı ilk tahlildede 63 çıkmıştı çok az yükselmiş başına gelen varmı böyle
Pazartesi günü yaptırdımİlkini kaç gün önce yaptırdınız
2 Gün sonra tekrar yaptırın yeni olduğu için az artış olabilirPazartesi günü yaptırdım
Merhaba bende pazertesi gunu 472 çıktı iyi mi?2 Gün sonra tekrar yaptırın yeni olduğu için az artış olabilir
Bende sizin gibi 5+2 deyim beta 15 bin çıktı. Benim gibi kahverengi lekelenmeniz olmuştu geçti mi sizinki?Kızlar iyi akşamlar mesajları okuyamadan hem sevinç hem de üzüntüyle size yazmak istedim
Öncelikle bugün 5+1 takvime göre beta verdim 13 bin çıktı
Hemen kadin doğuma gittim keseyi gördü alttan baksak kalp atışı da duyarız dedi ama haftaya bekleyelim dedi bu güzel haber bende çok sevindim
Ama uterus kalp şeklinde olabilir dedi bikornu uterus bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
Evet benim kahverengi leke değilmiş ama sordum benBende sizin gibi 5+2 deyim beta 15 bin çıktı. Benim gibi kahverengi lekelenmeniz olmuştu geçti mi sizinki?
Biz de doktor kalp atislarini bir duy da oyle yap dedi esim de uzak duruyor yazik :))İlişki düşük tehlikesi yoksa normal kabul ediliyor 8. Aya kadar doktorlar bişey olmaz diyor ama benim eşim çok pinpirikli korkuyor diye biz duyduğumuzdan beri devam etmiyoruz