2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Yaa , sadece bir belirti ise hic sikayetci degilim tabiki:) ama endiseleniyordum icimi rahatlattiniz
söküldü sökülecek hissi de cok adet ile cok benzer belirtiler hamilelikte bunu bilmeme rağmen bende de panik oluyor ağrı girdi ya akar gelirse adet diye ama gelen yok sükür gelmesin

söküldü sökülecek hissi de cok adet ile cok benzer belirtiler hamilelikte bunu bilmeme rağmen bende de panik oluyor ağrı girdi ya akar gelirse adet diye ama gelen yok sükür gelmesin
Tamamen ayni duyguları yasıyorum, kalp atislarini duysam tum endiselerim gidecek gibi, Allah hepimize hayirlisiyla göstersin o gunleri insallah

Benim karnımda kasık ağrllarım var. Sizdede oluyormu regl gibiyim. Birde gazim var çok halsizlikte var. Her an regl olucakmış gibiyim amma test pozitif

Bende sizin gibi 5+2 deyim beta 15 bin çıktı. Benim gibi kahverengi lekelenmeniz olmuştu geçti mi sizinki?

İlişki düşük tehlikesi yoksa normal kabul ediliyor 8. Aya kadar doktorlar bişey olmaz diyor ama benim eşim çok pinpirikli korkuyor diye biz duyduğumuzdan beri devam etmiyoruz
Biz de doktor kalp atislarini bir duy da oyle yap dedi esim de uzak duruyor yazik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…