2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
D vitamini gebelik düşündüğümden beri kullanıyorum. Ocean d3 damla şeklinde kullanıyorum. Zaten birçok akademik makale gebelik dışında da kullanılması gerektiğini söylüyor ve gebelikte d vitamini eksikliği düşüğe sebep oluyor. Türkiye coğrafik konumu nedeniyle zaten d vitamini yönünden yeterli değil mutlaka takviye almak lazım.

Hemen alıyorum

Ben kullanıyordum sonra bazı doktorlar ilk 3 ay folik asit dışı önermiyor gibi şeyler okuyunca tedirgin oldum bıraktım ya bende de ocean sprey var.

Ben kullanıyordum sonra bazı doktorlar ilk 3 ay folik asit dışı önermiyor gibi şeyler okuyunca tedirgin oldum bıraktım ya bende de ocean sprey var.
benim doktorumda kullanmamı söyledi. Hatta multivitamin başladı. valla kime inanacağımı şaşırdım. d vitamini ile alakalı makale okudum. orda da eksikliğinde düşük görülebileceği yazıyor

Vallahi şaştık kaldık ama en iyisi kendi doktorun ne diyorsa
aynen öyle ya bugün aile hekimi çağırdı sistemde görmüş gittim o da farklı şeyler söylüyor diyorum ki ama doktor böyle söyledi o zaman o daha iyi bilir diyor

Ben de Hollanda’dayim ve ayni sorundan muzdaribim 8 hafta cok uzun geliyoor :). Neyse ki Turkiye’de tatildeyken ogrendim hamileligimi de beta-hcg’ye baktirma sansim oldu.

Ya hadi inşallah ay çok heyecanlandım şimdi olur mu acaba öyle bir şey ama bizde kimsede ikiz yok
Ya bana olabilirmiş gibi geldi çünkü benim bildiğim kadarıyla 48 saatte bir 2 kat artıyor yani sizin değerin 2000 lerde olması gerekirken 4 bin küsür çıkmış. Kese görmeye gitmiş miydiniz ?

Ya bana olabilirmiş gibi geldi çünkü benim bildiğim kadarıyla 48 saatte bir 2 kat artıyor yani sizin değerin 2000 lerde olması gerekirken 4 bin küsür çıkmış. Kese görmeye gitmiş miydiniz ?
Evet dün gittin kese bı görünüyor bı görünmüyor dedi 1haftan dolmadan bı daha gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…