- 2 Şubat 2023
- 86
- 100
- 34
Bizim aynı o zaman senınle canımDaha 2 gün geçti 4+2yim
Akıntın oluyormu senınde bugün benım baya varDaha 2 gün geçti 4+2yim
Oluyor ya beyaz/şeffaf değişiyor sürekli amaAkıntın oluyormu senınde bugün benım baya var
Aynen canım hayırlısı olsun beklıcez bakalım ama doktorda dedı normal bu ağrıların dıye yınede çok tedirgin oluyo insanOluyor ya beyaz/şeffaf değişiyor sürekli ama
Ben 6+0 da keseyi gördüm içi bomboştu boş gebelikten şüphelendik 6+5 de bebeğinde gördük kalp atışını dayok özeldi 5+4 de gözükmemesi bana da anormal geldi ama hoca noraml oldugunu söyledi hayırlısı bakalım
En garantisi kan testi vermekNisan ayında gebe kalmıştım fakat düşük yaptığım için kürtaj olmak zorunda kaldım.
23 nisan kürtaj
26 mayıs son adeti olmuştum. Bu adetten sonra çalışmalara devam edelim dedik. Bugün 18. Gün fakat hafif lekelenme oldu. Siz tecrübelisinizdir. Bu leke nedir? Daha 18. Gün ama test mi yapmalıyım yumurtluyor muyum yoksa hormon dengesizliği midir aklım karıştı? Fikir verin napıcam
ben egemed gülsüm hanıma gidiyorum enerjisi cok güzel geldi hamile kalmadan kontrole gittim yumurta takibi yaptık cok tatlı bir doktor onun tavsiyeleri ile hamile kaldım hemencecikB Buffalosos cnm sen kuşadasındasın değil mi ? Rutin kontroller için hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun ?
Döngüm uzun biraz 33 34 günde olurum genelde ama. Bekleyeyim bari belki hormon dengesizliği olmuştur. Günüm gelince test yaparımEn garantisi kan testi vermekama bekle bence canım biraz, daha test için erken gibi, yumurtlama takibi yaptiysan yumurtlamadan itibaren 10 gün geçtiğinde yaptırabilirsin kan testini
Ayyy var varrrr alıyoruz seni de listemize bir kaç güneeeeSanki hayali bir çizgi var yanlış mı görüyorum varsa ben de şubat annesi olacağım insallah
Ayyy var varrrr alıyoruz seni de listemize bir kaç güneeee
Sat ne zamandıinşallah canım pozitif enerjin için teşekkürler
Hayır bı şey vermedi dedi tekrar kontrole gel kan istedi kan verdim sonuçlarım da çıkmadıCanım çok geçmiş olsun progestan verdi mi düşük olmasın sıkı tutunsun diye
Evet kontrole çağırdı bide tekrar kanama olursa acile git hemen dedi o yüzden hastaneye mı degistirsem pek ilgili bı doktor değildiÖnlem olsun diye bir şey vermedi mi sadece bekleyelim mi dedi
Biraz dinlenmeye çalış canımEvet kontrole çağırdı bide tekrar kanama olursa acile git hemen dedi o yüzden hastaneye mı degistirsem pek ilgili bı doktor değildi
21 mayıs sat 19 haziran batSat ne zamandı
Hayır ben İzmir torbalıdayım ama nereye gitsem bilemedim , Kuşadası da bize çok uzak değil ondan sordumben egemed gülsüm hanıma gidiyorum enerjisi cok güzel geldi hamile kalmadan kontrole gittim yumurta takibi yaptık cok tatlı bir doktor onun tavsiyeleri ile hamile kaldım hemenceciksen nerdesin canım kusadası mı yoksaaaa
6+2Benimde yavaştan başladı sizin kaş haftalık oldu
Torbalı’da bir doktoru takip ediyorum instadan Rimah Kostak adı bir bak istersen yorumları da güzel Gülsüm hanımı bulmasaydım ona gidecektimHayır ben İzmir torbalıdayım ama nereye gitsem bilemedim , Kuşadası da bize çok uzak değil ondan sordum
Benim 5+1