2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Nisan ayında gebe kalmıştım fakat düşük yaptığım için kürtaj olmak zorunda kaldım.
23 nisan kürtaj
26 mayıs son adeti olmuştum. Bu adetten sonra çalışmalara devam edelim dedik. Bugün 18. Gün fakat hafif lekelenme oldu. Siz tecrübelisinizdir. Bu leke nedir? Daha 18. Gün ama test mi yapmalıyım yumurtluyor muyum yoksa hormon dengesizliği midir aklım karıştı? Fikir verin napıcam

En garantisi kan testi vermek ama bekle bence canım biraz, daha test için erken gibi, yumurtlama takibi yaptiysan yumurtlamadan itibaren 10 gün geçtiğinde yaptırabilirsin kan testini

B Buffalosos cnm sen kuşadasındasın değil mi ? Rutin kontroller için hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun ?
ben egemed gülsüm hanıma gidiyorum enerjisi cok güzel geldi hamile kalmadan kontrole gittim yumurta takibi yaptık cok tatlı bir doktor onun tavsiyeleri ile hamile kaldım hemencecik sen nerdesin canım kusadası mı yoksaaaa

En garantisi kan testi vermek ama bekle bence canım biraz, daha test için erken gibi, yumurtlama takibi yaptiysan yumurtlamadan itibaren 10 gün geçtiğinde yaptırabilirsin kan testini
Döngüm uzun biraz 33 34 günde olurum genelde ama. Bekleyeyim bari belki hormon dengesizliği olmuştur. Günüm gelince test yaparım

Hayır ben İzmir torbalıdayım ama nereye gitsem bilemedim , Kuşadası da bize çok uzak değil ondan sordum

Hayır ben İzmir torbalıdayım ama nereye gitsem bilemedim , Kuşadası da bize çok uzak değil ondan sordum
Torbalı’da bir doktoru takip ediyorum instadan Rimah Kostak adı bir bak istersen yorumları da güzel Gülsüm hanımı bulmasaydım ona gidecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…