2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310

Torbalı’da bir doktoru takip ediyorum instadan Rimah Kostak adı bir bak istersen yorumları da güzel Gülsüm hanımı bulmasaydım ona gidecektim
Evet rimah hanımı bende takip ediyorum ama ben hastanelere gitmeyi tercih ediyorum , özel muayene de kan tahlili falan hep dışarıda yapılıyor onunla uğraşmak istemiyorum. Galiba medifema da Emrah Beyan a gideceğim. Yada iş yerim Medicana ya yakın orada Mustafa Melih Erkan a gidebilirim.

Evet hastane çok daha mantıklı olur

Tabloya eklemediklerim varsa bilgileri yazabilir.
Yaş , son adet tarihi, kaçıncı çocuk , kese göründüyse haftası , isteğe bağlı şehir bilgisi beni alıntılayıp yazabilirsiniz kızlar

Yaş , son adet tarihi, kaçıncı çocuk , kese göründüyse haftası , isteğe bağlı şehir bilgisi beni alıntılayıp yazabilirsiniz kızlar
Ben yarın keseyi göreyim öyle ekleteyim canım yazdırıp sildirmek istemiyorum

Ben de yarın kan vericem kese için ne zaman gitsem yarın 4+1 olcak
Kan değerine göre karar verirsin benim doktorun ultrasonu 6binde karından görünür dedi ondan bekledim randevu da yarına buldum. Doktoruna kan sonucunu atıp ne zaman geleyim diye sorabilirsin

Yas 35, son adet tarihi 15 Mayis, ilk gebelik olacak insallah, Hollanda’da yasiyorum. Burda folik asitle birlikte d vitamini de almamizi soyluyorlar. D vitamini dusuk riskini azaltiyormus bilginiz olsun. 8 hafta olmadan once de ne kan testi, ne kalp atisi ne ultrasonla bakmak var. Ya sabir.

Sanırım seninle aynıyız bende henüz beklemeyeyim canım 20 sinde kontrolüm var

Merhabalar
26 yaş
İlk çocuk sat:7 Mayıs
5+2 haftalık kese daha baktırmadık
İstbl Anadolu ekleyebilirsin

D vitamini alalım o zaman nasıl kullanıyorsunuz sprey olanlardan mı acaba bana vermediler burda hiç bir tek folik asit :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…