2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Kızlar aferin şurup ve cortair verdi doktor bize . Aşısını olmasın biraz daha dedi. Bağışıklığı şu an düşük diye. Bu ilaçları kullanan oldu mu daha önce .
Biz şu an kullanıyoruz canım aynı ilaçları nebul rahatlattı en azından öksürükle uyanmıyor

Geçmiş olsun canım. Grip mi oldu senin bebeğin de . Cortair i nebüle koyup uzaktan mı vericem . Nasıl kullanıcam onu
Evet grip oldu bayramdan beri geçmedi hırıltılı öksürük. benim küçük nebul makinem var ona döküyorum uyurken hava veriyorum. Ateş halsizlik vs yok Allah’dan sadece istahsizlik uyumama

Evet grip oldu bayramdan beri geçmedi hırıltılı öksürük. benim küçük nebul makinem var ona döküyorum uyurken hava veriyorum. Ateş halsizlik vs yok Allah’dan sadece istahsizlik uyumama
Bizimki de öyle . Öksürük ,burun akıntısı, hırıltı var. Burnu dolu . Uyuyamıyor doğru düzgün . İştah da iyice gitti . Ben de uyurken vereyim bari. Günde 1 kez değil mi canım . Doktor söyledi ama unuttum

Şöyle bir şey var uyumayan çocuk zaten huysuz mızmız oluyor o zaman ne yemek ne oyun hiçbiri olmuyor ki
O yüzden hep uyumayan bebek zor diyorum çevremde hep yemeyen bebek zor diyorlar açlıktan bir yere kadar domates yemez salatalık her alternatifi var sonuçta ama uykunun alternatifi yok bir tane ya uyuyacak ya uyuyamayacak benim oğlumda yemek yemiyor ama zorluyorum valla bazen çok ağlıyor yedirmşyprum bırakıyorum başka bişey veriypruö ama genel olarak bir şekilde yediriyorum az yerse o gün daha sık yemej veriyorum kendi yemeğini yemezse benim yemeğimden veriyorum gibi bir de yemek konusunda biz bile her gün adam gibi yemek mi yiyoruz sanki bazen canımız istemiyor mesela o yüzden yemek konusuna artık takılmıyorum

Dün gece 20 kere felan kalktı heralde bugün ben 1 saatlik uyku ile çok kötü oldum başım döndü midem bulandı bayılacaktım uykusuzluktan, eşime verdim 1 saat uyudum biraz kendime geg
Benimkide diş çıkarıyor zaten sık uyanıyordu şimdi iyice arttı oğlumun ağlaması yetmiyor eşim horluyor birde gece gittim oturma odasına iki tane koltuğu birleştirdim oğlumda aldm gittim oraya uyuyayım dedim bu sefer sinirden uykum gitti tamamen hiç uyuyamadım ya ben çocuğu yatağına nasıl alıştorıcam kafayı yicem artıl ne güzel yatağında uyuyordu aldım oturma odasına gittim eşimde inat ediyor hala doktora gitmedi zorla randevy alıp götürücem

8 tane diş çıkardık bu kadar uzun zor bir süreç olmamıştı hatta pek salya akıtmadı diğerlerinde bunlarda su akıyor ağzından
Bizde de öyle oldu. Sol cikti sağ çıkmaya çalışıyor ama olmuyor kadar yoruyor ki bebegimi agresiflesiyor. Uyumak istemiyor, iştahsız cok zorluyor

Hep böyle mi :/

Teşekkürler kızlar inşallah bütün bebişlerimizin hemencecik çıksın ağrısını sızısını çok hissetmeden
Yok canım bu kadar değil 5 6 kere kalkıyor gece normalde, yine o da fazla tabiki ama doğdu doğalı uzun uyku yapmıyor hep 2 3 saate bir kalkıyor ama bazı zamanlar gazdan mı dişten mi sabaha kadar 20 kere kalkıyorum

Horlama için mi doktora gidecek canım? Bende eşime git bunun çözümünü bul diyorum gitmiyor, evin bir ucundan diğer ucuna kapı kapalı olmasına rağmen horlama sesi geliyor, biz artık ayrı yataklarda uyuyoruz çocuğu uyandırıyor horlaması ile bende aşırı rahatsız oluyorum valla ne yapacaz böyle bilmiyorum breathe right aldık kullandı ama işe yaramadı valla inanın aşırı sıkıntılı bir durum komik gelebilir bazılarına ama çok rahatsızım bu durumdan

ben günde 1 veriyorum canım bi an önce iyileşsinler valla çok zor
İnşallah canım . Öksürdükçe benim ciğeri parçalanıyor
Dün gece 20 kere felan kalktı heralde bugün ben 1 saatlik uyku ile çok kötü oldum başım döndü midem bulandı bayılacaktım uykusuzluktan, eşime verdim 1 saat uyudum biraz kendime geldim
Canım sen kansızlık da var demiştin . Tahlilini yaptırdın nı tekrar ? Bebeklerde uykusuzluğun bir nedeni de kansızlıkmış , benim kızımın da vardı 9. Ay kontrolünde. Demir ilacını iki katı doza çıkarmıştık . 2 hafta veremedim yanıma almamışım bayramda başka şehre gittiğimizde. Bugün de doktor bakmadı hastayken yanlış çıkar tahlil dedi.

Yok canım bu kadar değil 5 6 kere kalkıyor gece normalde, yine o da fazla tabiki ama doğdu doğalı uzun uyku yapmıyor hep 2 3 saate bir kalkıyor ama bazı zamanlar gazdan mı dişten mi sabaha kadar 20 kere kalkıyorum
Benim kızımda aynı 2 3 saatte bi kalkar ama onlar iyi günlerim benim genelde daha kötüsü oluyor..

Yanlış mı çıkar kan değeri hastayken? Bize hastayken baktı çünkü o zaman 10,7 gelmişti hastalık etkiliyorsa belki ondan mı düşük çıktı acaba

Uykudan çok çekmeyenlerin iddiası bu yada çocuğun beslenme ve kilosuna ileri takıntılı olan ama dediğim gibi çocuk uyumadı mı ne yiyor ne yediğinin hayrı oluyor

Yanlış mı çıkar kan değeri hastayken? Bize hastayken baktı çünkü o zaman 10,7 gelmişti hastalık etkiliyorsa belki ondan mı düşük çıktı acaba
Hastayken yanlış çıkabilir . İyileşince getirin tahlillerine öyle bakalım dedi canım aslında çok düşük değilmiş sizin. Bizim 10,3 tü 9. Ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…