Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 2 yaşına kadar mama vereceğim bebek beslenmesinde önemli bir yer tutuyor. Eğer emzirseydim 2 yaşından sonra yavaş yavaş memeden kesmeye çalışacaktım nasip olmadı.
Ben 18.aya kadar biraktirmayi dusunmuyorum. Mama iciyoruz biz. Cunku sütün yani normal.sütün bir faaydasi yok doktor süt icireceginize mama verin ya da yogurdu 2 öğün ver dedi
Ben kreşe başlayınca bırakırız diyordum ama almaya gittiğimde beni görür görmez MEMEEEEE diye bağırıyor şu anda. Sanırım yazdan sonra deneyeceğim şimdi kreşe de alışma döneminde olduğundan. Bu arada ben de mama veriyorum sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa. Bence sütüm çok azaldı, sadece yakınlık kurmak için ve özlediği için emiyor bir süredir gibi hissediyorum
Ben gece bebiş uyanmadan mama veriyorum hala iki kez . Yani bazen deneyim vermeyim diyorum her vermediğimde tamamen uyanıyor ve 2-3 saat uyanık kalıyor
Biz gece beslenmesini kesemedik vermezsen kendi kendini uyandırmaya çalışıyor mama gelene kadar.Gündüz uykusunda tek mama içiyoruz.Gece malesef iki üç hala.
Ay nasıl azalttınız beslenmesi nasıl gün içerisinde.biz gündüz uykusuna yatarken içiyoruz gece de yine uykuya dalarken ve yine gece beslenmesi alışkanlığını bırakamadık gece de bir iki kes içiyor
Geçmiş olsun umarım hemen toparlanır. Ben şeyi merak ettim diğer dozları da koldan mı oldu biz hep bacaktan oldukta. 2 yaşına kadar verem aşısı hariç hep bacaktan dediler bana.
Çok şükür şu an kızarıklığı sönmeye başladı, sertlik de küçülmeye başladı. Sanırım geçiyor yavaştan, çok korktum acaba doktor mu hatalı bir şey yaptı diye ama sanırım normal bir süreçmiş
Yani ben de en az 2 yaşa kadar devam etmek istiyorum ama özellikle gece beslenmesini de sabaha karşı 1 kereye düşürdüğümden beri süt azalmış gibi hissediyorum. İnan ne kadar geliyor hiç bilemiyorum. Gittiği yere kadar götürmeyi deneyeceğim.