- 27 Nisan 2023
- 640
- 717
- 23
- 30
Ben hala serum suyu ile temizliyorum.. doktor burun temizlenmeden sıkılan spreyin bı faydasi yok demisti.. o yüzden önce temziliyorum ilerleyen saatlerde hala tikaniklik varsa sonra sıkıyorum spreyiBen bruna sıkılan spreyle ilgili sorun yaşamıyorum. Aksine tuhaf bir zevk alıyor çocuğum. Ama sorunum şu. Açmıyor. Gece inanılmaz tıkanık burnu. Yaşlı amca gibi horluyor. Genzine kadar açacak bişey lazım bana.
Güle güle kulanın canımGeldi nihayet babasıyla yolladım deneme sürüşü yapıyorlar
Ben de odadan çıkmıyorum. Yanında duruyorum. Ama beşiğinden kalkmaya çalıştıkça hop geri yatağa ittiriyorum:) bit kadar boyunla benle savaşamazsın diyerek en sonunda pes ettirdim. :))) yalnız cidden çok fena ağlıyorlar başta. Ben böyle travma geçirecek falan sanıyordum. Psikılojim bozuluyordu. O kısımları hep eşim halleti. Yani burda size anlatması kolay tabi de ben de yapamadım yani. Destekçi olmadan zor.Ben beşiğine koyup odadan çıkmıyorum ki keşke yapabilsem ama bende o kadar sabır yok aynı şekilde eşimde de evde kıyamet kopar.
Evet hiç alışmıyor hep kıyamet koparıyor, aspiratör ile mi çekiyorsunKizlar şu burun açma olayı sizde de bı eziyet haline döndü mü? Bı yandan kollarını tutuyroum bı yandan açmaya çalışıyorum çok zor oluyo gerçekten bu olay
Spreye benimki de sorun yapmıyor ama aspiratör ile açmaya çalışınca çok ağlıyor izin vermiyorBen bruna sıkılan spreyle ilgili sorun yaşamıyorum. Aksine tuhaf bir zevk alıyor çocuğum. Ama sorunum şu. Açmıyor. Gece inanılmaz tıkanık burnu. Yaşlı amca gibi horluyor. Genzine kadar açacak bişey lazım bana.
Ay oğlum grip olduğunda burun çekme hortumla ağzımda olan kullanıyorum hep gribim oluyor bana bulaşıyorBurun temizlemek cok zor gercekten,cok fena tikali burnu.hirildiyor,nefes alamiyor ama cektirmiyor..bu isin baska yolu yokmu acaba,ben hortumun biri agzimda olan aletle cekmeye calisiyorum.daha pratik burun temizliyen ne bileyim otomatik hizlica cekilen pratik bir marka varmi sizlerin kullandigi
Benim kızım da burun açma işleminden nefret ediyor. Otomatik aspiratör aldım pek memnun kalmadım. Sonra baby vac aldım neden daha önce almadım diye kızdım kendime. Eğer almadıysan muhakkak tavsiye ederim çok güzel temizliyor. Bence hastane aspiratörüne en yakını baby vac. Bebek büyütülen her evde olmalı.Kizlar şu burun açma olayı sizde de bı eziyet haline döndü mü? Bı yandan kollarını tutuyroum bı yandan açmaya çalışıyorum çok zor oluyo gerçekten bu olay
Yürümeye başladığı için olabilir yeni öğrenme krizleriHala uyumak istemiyor yorgunluktan pertim yine galiba zorla uyutacağım, şuan hüngür hüngür ağlıyor ter içinde kaldıkendimi çok kötü hissediyorum ama saatlerdir bekliyorum uyumuyor en son zorla uyutmaya mecbur kalıyorum ağlaya ağlaya uykuya daldı dün bugünde öyle olacak sanırım
Evet sanırım ondan başka bişey gelmiyor aklımaYürümeye başladığı için olabilir yeni öğrenme krizleri
Evet devam ediyorum ama ne kadar alıyor bilmiyorum yani hiç sağıp bakmadımMerhaba kizlar anne sutune devam ediyor musunuz ne kadar gunluk anne sutu aliyor bebeginiz benim sutum azaldi iyice gunde 250 cc anca iciyordur
Ay ben hala ince uzun kollu bir de ince mont giydiriyorumKızlar hava çok sıcak ya bir anda yaz geldi gibi oldu biz dışarıda kısa kollunile geziyoruz bu bebelere ne giydiriyorsunuz dışarı çıktığınızda bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?