- 19 Mayıs 2024
- 2.310
- 1.501
- 48
Dönüyormuş görümcem gösterdi iz belli oluyor tabi ama renginden rengine çok yakın olmuştu 7 sene oldu doğum yapalı ee yani olsun artokTen rengine dönüyor mu ben böyle kırmızı kalacak sanıyordum
Ne zaman dönüyormuşDönüyormuş görümcem gösterdi iz belli oluyor tabi ama renginden rengine çok yakın olmuştu 7 sene oldu doğum yapalı ee yani olsun artok
O kadarını sormak aklıma gelmedi ama bende toplam 2 seneyi buluyor bu süreç ya bakalım ne olavakNe zaman dönüyormuş
Bizde durum böyle. Kitapları hala seviyor ama.Ay kızlar benim çocukum da artık hiç oyuncaklarla oyalanmıyorsizinkiler nelerle oyalanıyor bi fikir verir misiniz bende alayım ya farklı bişey oyalanacağı ney alabilirim
Sabah ezaniyla uyuduÖyle valla. Seninki hala uyumadı mı
Berbat durumda kabarık duruyor çok kötü.Kızlar sezaryen ameliyat iziniz ne durumda?
Ben aldım bir sürü de para verdim kullandım 3 ay düzenli ama hiç iyileşme olmadı. Hala kırmızı kabarık duruyor. Bazı yerleri hala uyuşuk ve ara ara kaşınıyor kaşıdıkça da acıyor. İkinci sezaryende doktor bu görüntüyü kesip alabileceğini söyledi ama ben bir daha sezaryen olmayacağıma göre bir ömür benimle kalacak bu kötü görüntü.Ya krem verdi bana ben almadım alsam da zaten o iz gitmeyecek çevremde herkesin izi var benimki mi gidecek dedimizin varlığına alıştım çok zor oldu ama artık kabullendim
Bayadır kitap vermiyordum eline yırtıyor ve yiyiyor diye biraz önce bir vereyim bakalım dedim kalın kitaplardan verdim eline kitabı ikiye ayırdı ve yedi ağzından çıkarıp durdumBizde durum böyle. Kitapları hala seviyor ama.
Tahta kaşık, gözlük, gözlük kılıfı, kumanda, şarj aletleri ve kulaklıklar favorisi.
Öneri varsa ben de alırım.
Benim doktor da diğer doğumda düzeltiriz neden kremi düzenli kullanmadın dedi cidden çokta pahalı bir kremdi ve ben bi iki kere anca kullandım acaba kullansam düzelir miydi diyorum seninki düzelmemiş demekki işe yaramazdıBen aldım bir sürü de para verdim kullandım 3 ay düzenli ama hiç iyileşme olmadı. Hala kırmızı kabarık duruyor. Bazı yerleri hala uyuşuk ve ara ara kaşınıyor kaşıdıkça da acıyor. İkinci sezaryende doktor bu görüntüyü kesip alabileceğini söyledi ama ben bir daha sezaryen olmayacağıma göre bir ömür benimle kalacak bu kötü görüntü.
Ya işe yarayan da var belki de sende işe yarayacaktı onu bilemeyiz. Ben hem o kadar para verdim hemde işe yaramadı diye çok sinirliyim. Milletin incecik dikiş izi kalır gözükmez bile benimki 10 metre öteden görünürBenim doktor da diğer doğumda düzeltiriz neden kremi düzenli kullanmadın dedi cidden çokta pahalı bir kremdi ve ben bi iki kere anca kullandım acaba kullansam düzelir miydi diyorum seninki düzelmemiş demekki işe yaramazdı
Ya ne değişiyor acaba 2. Sezeryan da benim bildiğim kadarıyla o yine tekrarlıyormuş kabarık oluyorsa vücut kaynaklı olıyor o düzeltsebile yine bir süre sonra olur yani bende de biraz kabarıklık kaldıBen aldım bir sürü de para verdim kullandım 3 ay düzenli ama hiç iyileşme olmadı. Hala kırmızı kabarık duruyor. Bazı yerleri hala uyuşuk ve ara ara kaşınıyor kaşıdıkça da acıyor. İkinci sezaryende doktor bu görüntüyü kesip alabileceğini söyledi ama ben bir daha sezaryen olmayacağıma göre bir ömür benimle kalacak bu kötü görüntü.
Benimki de baya kalınYa işe yarayan da var belki de sende işe yarayacaktı onu bilemeyiz. Ben hem o kadar para verdim hemde işe yaramadı diye çok sinirliyim. Milletin incecik dikiş izi kalır gözükmez bile benimki 10 metre öteden görünür
Ben bebekkeri çözemedim n bizim tv kumandasına kafayı taktı gittim ona oyuncak da değil gerçek tv kumandası aldım yüzüne bakmadı, mandallara kafayı takmış toz falan oluyor gittim ona gerçek çamaşır mandalı aldım yine oynamıyorAy kızlar benim çocukum da artık hiç oyuncaklarla oyalanmıyorsizinkiler nelerle oyalanıyor bi fikir verir misiniz bende alayım ya farklı bişey oyalanacağı ney alabilirim
Yaprak sarması varsa gün tabağı hazırlamak zorundasınKızlar yaprak sarmasının yanına ne yapsam acaba
Biz genelde beyaz tarhana ya da yayla çorbası yapardıkKızlar yaprak sarmasının yanına ne yapsam acaba
HahahahhaBen bebekkeri çözemedim n bizim tv kumandasına kafayı taktı gittim ona oyuncak da değil gerçek tv kumandası aldım yüzüne bakmadı, mandallara kafayı takmış toz falan oluyor gittim ona gerçek çamaşır mandalı aldım yine oynamıyorbiz elimize neyi alırsak onu istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?