• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    322
Kızlar ben gittim sanırım enfeksiyondan çok kötüyüm pazartesi doktora götüreceğim bugün yoktu daha önce cipro kullandım geçmişti şimdi akrabadan aldım içiyorum valla biliyorum yanlış ama bazen kendinin doktoru plmak gerek enfeksiyon var belli yani acile de gitsem aynı ilacı verecekti parolla iyiyim
Emzirme de kullanılıyor mu o canım dikkat et yine de

Kızlar ben gittim sanırım enfeksiyondan çok kötüyüm pazartesi doktora götüreceğim bugün yoktu daha önce cipro kullandım geçmişti şimdi akrabadan aldım içiyorum valla biliyorum yanlış ama bazen kendinin doktoru plmak gerek enfeksiyon var belli yani acile de gitsem aynı ilacı verecekti parolla iyiyim
Geçmiş olsun ya yinede bişey kalmadı ptesiye inşallah geçer

Ya ne değişiyor acaba 2. Sezeryan da benim bildiğim kadarıyla o yine tekrarlıyormuş kabarık oluyorsa vücut kaynaklı olıyor o düzeltsebile yine bir süre sonra olur yani bende de biraz kabarıklık kaldı
Evet vücutla alakalı bir durum diye biliyorum ben de. Doktorun bu konuya bir müdahili olabilir mi bilmiyorum. Muhtemelen 2.sezeryanda yine tekrarlar. Ama fark şu 2 kabarık iz olacagina tek kabarık iz olacak ya işte fark o 🤣🤣

Evet vücutla alakalı bir durum diye biliyorum ben de. Doktorun bu konuya bir müdahili olabilir mi bilmiyorum. Muhtemelen 2.sezeryanda yine tekrarlar. Ama fark şu 2 kabarık iz olacagina tek kabarık iz olacak ya işte fark o 🤣🤣
Benimki baya aşağıda ya heralde hemen hemen herkesinki öyledir sağlımıza engel olacak bir durum yoksa iznde kalsın artık napalım kolay mı öocuk doğurduk 🤣

Benimki baya aşağıda ya heralde hemen hemen herkesinki öyledir sağlımıza engel olacak bir durum yoksa iznde kalsın artık napalım kolay mı öocuk doğurduk 🤣
Evet baya aşağıda oluyor. Sağlığımıza engel değil de görüntü olarak kötü duruyor yani 🤦🏻‍♀️ Doğru diyorsun kolay mı o kadar çocuk doğurduk 😁

Çok sağolun kızlar evet canım daha önceden dr vermişti aynı şekilde olduğum için böyle bişey yaptım normalde asla yapmam

Bende tam 2.5 saattir uyku ile mücadele ediyorum 4 kere yatak odasına getirdim uyumadı geri salona götürdüm inanılmaz uykusu var, huzursuz baya uykusuzluktan ne yapacağını şaşırmış ama uyumuyor aşırı strese girdim çok zorluyor bugün, hala da uyumadı

Back