- 4 Ağustos 2022
- 5.650
- 2.761
- 103
Yaa yapmaYaprak sarması varsa gün tabağı hazırlamak zorundasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa yapmaYaprak sarması varsa gün tabağı hazırlamak zorundasın![]()
Tarhana çorbasını da dün yaptımBiz genelde beyaz tarhana ya da yayla çorbası yapardık
Emzirme de kullanılıyor mu o canım dikkat et yine deKızlar ben gittim sanırım enfeksiyondan çok kötüyüm pazartesi doktora götüreceğim bugün yoktu daha önce cipro kullandım geçmişti şimdi akrabadan aldım içiyorum valla biliyorum yanlış ama bazen kendinin doktoru plmak gerek enfeksiyon var belli yani acile de gitsem aynı ilacı verecekti parolla iyiyim
Geçmiş olsun ya yinede bişey kalmadı ptesiye inşallah geçerKızlar ben gittim sanırım enfeksiyondan çok kötüyüm pazartesi doktora götüreceğim bugün yoktu daha önce cipro kullandım geçmişti şimdi akrabadan aldım içiyorum valla biliyorum yanlış ama bazen kendinin doktoru plmak gerek enfeksiyon var belli yani acile de gitsem aynı ilacı verecekti parolla iyiyim
Evet vücutla alakalı bir durum diye biliyorum ben de. Doktorun bu konuya bir müdahili olabilir mi bilmiyorum. Muhtemelen 2.sezeryanda yine tekrarlar. Ama fark şu 2 kabarık iz olacagina tek kabarık iz olacak ya işte fark oYa ne değişiyor acaba 2. Sezeryan da benim bildiğim kadarıyla o yine tekrarlıyormuş kabarık oluyorsa vücut kaynaklı olıyor o düzeltsebile yine bir süre sonra olur yani bende de biraz kabarıklık kaldı
Offff kısır yap kısır birde patates salatası yanına da çay demle oldu bitti afiyet olsunKızlar yaprak sarmasının yanına ne yapsam acaba
Benimki baya aşağıda ya heralde hemen hemen herkesinki öyledir sağlımıza engel olacak bir durum yoksa iznde kalsın artık napalım kolay mı öocuk doğurdukEvet vücutla alakalı bir durum diye biliyorum ben de. Doktorun bu konuya bir müdahili olabilir mi bilmiyorum. Muhtemelen 2.sezeryanda yine tekrarlar. Ama fark şu 2 kabarık iz olacagina tek kabarık iz olacak ya işte fark o![]()
Deme öyle şeylerrrrOffff kısır yap kısır birde patates salatası yanına da çay demle oldu bitti afiyet olsun![]()
Patates salatası mantıklıymışOffff kısır yap kısır birde patates salatası yanına da çay demle oldu bitti afiyet olsun![]()
Evet baya aşağıda oluyor. Sağlığımıza engel değil de görüntü olarak kötü duruyor yaniBenimki baya aşağıda ya heralde hemen hemen herkesinki öyledir sağlımıza engel olacak bir durum yoksa iznde kalsın artık napalım kolay mı öocuk doğurduk![]()
Kısır mantıklı değil mi yaniPatates salatası mantıklıymışdur bakim yapayım hemen
Kısır çok aramıyorumKısır mantıklı değil mi yani![]()
Aaaa ilk defa kısır sevmeyen birine denk geldimKısır çok aramıyorumpek sevmem
Ya yerim ama öyle çok sevmiyorumAaaa ilk defa kısır sevmeyen birine denk geldim![]()
Sabaha kadar deliksiz uyusun inşallahhhhhUyudu benimki 1 buçuktan beri ayaktaydık. Bayılacak gibiyim![]()
Saat geçtikçe de ayrı bir enerji geliyorBenimki daha uyumadı iftara gitmiştik kayınvalideme uykusu var baya ama saati geçince zor uyuyor