Kendi kendine iğne yapma çok tehlikeli Allah korusun bir hatan da belden aşağı felç kalırsın o riski göze alma ağrı çekmek daha iyiBUgun benim.sipa sabah 10 buculta kalkti 2 bucukta ogle uykusuna yatirdim 5 de kallkti tam.3.saat uyudu. Sonra saat 10 bucuga dogru yatti 11 bucukta kalkti veee tam su an uyudu. Cildirmak uzereyim. Saat 2 bucuk yaa. Ölüyorum ben de bel agrisindan valla kas gevsetici igneyi kendime vuruyorum dusunun inernetten ogrendim gidecek goturecek kimse de yok.
Allah yardımcımız olsun. Boşuna dememişler en zor büyüyen yavru insan yavrusu diyeÇok zor vallahi bende 1.5 saattir uğraşıyorum
Öyle valla. Seninki hala uyumadı mıAllah yardımcımız olsun. Boşuna dememişler en zor büyüyen yavru insan yavrusu diye
Bizde de destek olan olmadigi icin baba mecbur herseyi suan yapar durumda belki annem kaynanam yanimda olsaydi onada kalmazdi bu isler ama hemen hemen butun bebegin ihtiyaclarini yapiyorBence burda önemli kriterlerden biri şu. Benim eşmin yaşı var. 49 yaşında. Ve daha önceki evliliğinden 15 yaşında bir kızı var. Kısacası deneyim sahibi. Belki yaşı daha küçük olsaydı ve ilk çocuğu olsaydı o da bu kadar sorumluluk alamayabilirdi. Korkardı bunalırdı vs. İkincisi bizim ailelerimiz hiç destek olmadı. Ne onun ne de benim ailem. Çok kendi içimize kapandık ve o da doğal olarak sorumluluk almak zorunda kaldı. Anane babanne faktörü bazen babayı olaydan uzaklaştırabiliyor gibi geliyor bana. Nasılsa destekçiler var bana gerek yok diyip uzaklaşıyorşar mevzudan. Tabi genellenemez bu söylediklerim. Etraftan gözlemim o yönde.
Kızlar bence babaları sorumluluk almaya zorlayın. Bırakın çocuğu naparsa yapsınlar. Siz de sonuçta doğuştan öğrenmediniz çocuk bakımını. Ayrıca biz de insanız ya. Psikolojim yerinde olmazsa nasıl annelik yapabilirm ki. Bu çocuğu tek başımıza yapmadık yani. :)
Ateşi yok ama keyfi yerinde hiç durmuyor ama bağırıyor istediğini yaptırmak için .Şuan sıkıntılı dişler çıkarıyorlar huysuzluğu ondan olabilir. Doktoruna sorarak calpol verebilirsin. Bu diş bizi de mahfetti çıktığı da yok kuru gürültü yapıyor
Benim kaşınıyor külot lastiği değince öylece duruyor iziKızlar sezaryen ameliyat iziniz ne durumda?
Doktor sözde iz kalmayacak demişti bildiğin duruyor izKızlar sezaryen ameliyat iziniz ne durumda?
Çok kötü iyileşti, onu gördükçe canım sıkılıyor hem kalın bir iz hemde kırmızı halaKızlar sezaryen ameliyat iziniz ne durumda?
Çoğu kısım hala kırmızı köşeleri biraz geçer gibi oldu beyazlık var ama baya kırmızı halaKızlar sezaryen ameliyat iziniz ne durumda?
Ben ize çok da takılmadım açıkçası Zaten gözükmüyorÇok kötü iyileşti, onu gördükçe canım sıkılıyor hem kalın bir iz hemde kırmızı hala
Ben iç çamaşırlarımı değiştirdim yüksel bel aldım ilk zamanlar çok acıyordu ama şimdi öyle acıması yok iç kısım beni biraz zorluyor eğilip kalkarken ya da böyle gerilirken sanki içerde bişey zorluyor beni açılacak gibi his geliyorBenim kaşınıyor külot lastiği değince öylece duruyor izi
Ya krem verdi bana ben almadım alsam da zaten o iz gitmeyecek çevremde herkesin izi var benimki mi gidecek dedimDoktor sözde iz kalmayacak demişti bildiğin duruyor iz
Evet uzun bir süre sonra ten rengine dönmeye başlayacak inşallah birde çok hava alan güneş gören bir yer değil hatta hiç değil ondan da uzun sürüyor sanki düzelmesiYa benim izim de baya kalın ve kaşınıyor arada. Çok uzun süre geçmeyecek sanırım.
Aynen benimde kaşınıyor, çok kötü iyileşmiş ancak başka sezeryan yaparsam düzeltiyorlarmışYa benim izim de baya kalın ve kaşınıyor arada. Çok uzun süre geçmeyecek sanırım.
Bikini bölgesinde evet görünmüyor ama ben gördükçe canım sıkılıyor baya kırmızı ve kalın bir izBen ize çok da takılmadım açıkçası Zaten gözükmüyor
Bana da krem verdi sadece bi kere kullandım aklıma mı geldi o yoğunluktaYa krem verdi bana ben almadım alsam da zaten o iz gitmeyecek çevremde herkesin izi var benimki mi gidecek dedimizin varlığına alıştım çok zor oldu ama artık kabullendim
Ten rengine dönüyor mu ben böyle kırmızı kalacak sanıyordumEvet uzun bir süre sonra ten rengine dönmeye başlayacak inşallah birde çok hava alan güneş gören bir yer değil hatta hiç değil ondan da uzun sürüyor sanki düzelmesi
Ya belki bir tık daha iyi olurdu ama tamamen geçeceğini sanmıyorum doktorlar genelde iz kalmayacak diyor çünkğBana da krem verdi sadece bi kere kullandım aklıma mı geldi o yoğunluktabelki sürseydim böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?