2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kendi kendine iğne yapma çok tehlikeli Allah korusun bir hatan da belden aşağı felç kalırsın o riski göze alma ağrı çekmek daha iyi

Bizde de destek olan olmadigi icin baba mecbur herseyi suan yapar durumda belki annem kaynanam yanimda olsaydi onada kalmazdi bu isler ama hemen hemen butun bebegin ihtiyaclarini yapiyor

Ya benim izim de baya kalın ve kaşınıyor arada. Çok uzun süre geçmeyecek sanırım.

Benim kaşınıyor külot lastiği değince öylece duruyor izi
Ben iç çamaşırlarımı değiştirdim yüksel bel aldım ilk zamanlar çok acıyordu ama şimdi öyle acıması yok iç kısım beni biraz zorluyor eğilip kalkarken ya da böyle gerilirken sanki içerde bişey zorluyor beni açılacak gibi his geliyor

Ya krem verdi bana ben almadım alsam da zaten o iz gitmeyecek çevremde herkesin izi var benimki mi gidecek dedim izin varlığına alıştım çok zor oldu ama artık kabullendim
Bana da krem verdi sadece bi kere kullandım aklıma mı geldi o yoğunlukta belki sürseydim böyle olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…