2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ya birkaç gündür bebem çok huysuzlaştı herşeye ağlıyor dişi çıkıyor ama ondan mı acaba daha önceleri diş çıkarken olmuyordu

Kızlar ya birkaç gündür bebem çok huysuzlaştı herşeye ağlıyor dişi çıkıyor ama ondan mı acaba daha önceleri diş çıkarken olmuyordu
Benimki de 2 gündür ekstra ağlıyor bana pek diş gibi gelmedi huyu suyu değişti iyice zaten ağlıyordu şuan hiç katlanamıyorum sürekli bişeuleri istiyor ve ağlıyor

Benim kocamında tüm huyları annesine çekmiş malesef. İnsan biraz babasından da birşeyler alır
Evet ya bende diyorum keşke biraz babana çekseydin diye ee adam bütün gün çalışmış çocukları ile 2 saat zaman geçirmiş ondan adama çekmemişler

Benimki de 2 gündür ekstra ağlıyor bana pek diş gibi gelmedi huyu suyu değişti iyice zaten ağlıyordu şuan hiç katlanamıyorum sürekli bişeuleri istiyor ve ağlıyor
Benimki de bu hafta oyuncaklarla hiç oynamadı sürekli mutfağa gidip ortalığı karıştırmak istiyor oyuncakları ile 5 dk zaman geçirse şükrediyorum, sürekli elimi tut yürüyeyim diyor tutmayınca ağlıyor tek başına da yürüse yürüyecek ama garantici illa elimi tutuyor

Şuan sıkıntılı dişler çıkarıyorlar huysuzluğu ondan olabilir. Doktoruna sorarak calpol verebilirsin. Bu diş bizi de mahfetti çıktığı da yok kuru gürültü yapıyor

Benim kızımda oyuncaklarıyla pek ilgilenmiyor varsa yoksa mutfak eşyaları kartonlar tepsi vs bunlarla oynamak istiyor dolap ve çekmece karıştırıyor. Hala kendi başına aktif yürüme yok ama 10 adım falan atıyor gaza gelirse Tek elini tutuyorum o şekilde de rahat yürüyor

Benimki 2 gündür acayip tuhaf ya zaten huysuz ama ekstra bir ağlamak var neden ağladığı belli değil kucak istiyor alıyorum ağlıyor inmek istiyor indiriyorum yine ağlıyor oyuncak döküyorum ağlıyor topluyorum ağlıyor gariplşti bekliyorum bakalım yine atak fakan geldi heraşde

Resmen bizi tarif etmişsin. Gün içinde bizde aynıyız.

Vallahi aynı tek elini tutuyorum yürüyor aslında isteseler yürüyecekler ama işte biraz tembellik yapıyorlar

Ay vallahi bazen böyle dönemleri oluyor ne istedikleri belli değil biz sıyırmadan bir rahatlasalardı

BUgun benim.sipa sabah 10 buculta kalkti 2 bucukta ogle uykusuna yatirdim 5 de kallkti tam.3.saat uyudu. Sonra saat 10 bucuga dogru yatti 11 bucukta kalkti veee tam su an uyudu. Cildirmak uzereyim. Saat 2 bucuk yaa. Ölüyorum ben de bel agrisindan valla kas gevsetici igneyi kendime vuruyorum dusunun inernetten ogrendim gidecek goturecek kimse de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…