- 14 Haziran 2023
- 1.067
- 792
- 43
Benimki de 2 gündür ekstra ağlıyor bana pek diş gibi gelmedi huyu suyu değişti iyice zaten ağlıyordu şuan hiç katlanamıyorum sürekli bişeuleri istiyor ve ağlıyorKızlar ya birkaç gündür bebem çok huysuzlaştı herşeye ağlıyor dişi çıkıyor ama ondan mı acaba daha önceleri diş çıkarken olmuyordu
Bence deAma yinede iyi yol kat ettin bak kendini tebrik et böyle şeyler bizim için kolay değil biliyorsun
Evet ya harika bir diziydiAy prison breake bayılırım süper dizidir yani bende bebiş uyurken izliyorum hep o uyanıkken izlemiyorum
Evet ya bende diyorum keşke biraz babana çekseydin diye ee adam bütün gün çalışmış çocukları ile 2 saat zaman geçirmiş ondan adama çekmemişlerBenim kocamında tüm huyları annesine çekmiş malesef. İnsan biraz babasından da birşeyler alır
Benimki de bu hafta oyuncaklarla hiç oynamadı sürekli mutfağa gidip ortalığı karıştırmak istiyor oyuncakları ile 5 dk zaman geçirse şükrediyorum, sürekli elimi tut yürüyeyim diyorBenimki de 2 gündür ekstra ağlıyor bana pek diş gibi gelmedi huyu suyu değişti iyice zaten ağlıyordu şuan hiç katlanamıyorum sürekli bişeuleri istiyor ve ağlıyor
Şuan sıkıntılı dişler çıkarıyorlar huysuzluğu ondan olabilir. Doktoruna sorarak calpol verebilirsin. Bu diş bizi de mahfetti çıktığı da yok kuru gürültü yapıyorKızlar ya birkaç gündür bebem çok huysuzlaştı herşeye ağlıyor dişi çıkıyor ama ondan mı acaba daha önceleri diş çıkarken olmuyordu
Benim kızımda oyuncaklarıyla pek ilgilenmiyor varsa yoksa mutfak eşyaları kartonlar tepsi vs bunlarla oynamak istiyor dolap ve çekmece karıştırıyor. Hala kendi başına aktif yürüme yok ama 10 adım falan atıyor gaza gelirseBenimki de bu hafta oyuncaklarla hiç oynamadı sürekli mutfağa gidip ortalığı karıştırmak istiyor oyuncakları ile 5 dk zaman geçirse şükrediyorum, sürekli elimi tut yürüyeyim diyortutmayınca ağlıyor tek başına da yürüse yürüyecek ama garantici illa elimi tutuyor
Benimki 2 gündür acayip tuhaf ya zaten huysuz ama ekstra bir ağlamak var neden ağladığı belli değil kucak istiyor alıyorum ağlıyor inmek istiyor indiriyorum yine ağlıyor oyuncak döküyorum ağlıyor topluyorum ağlıyor gariplşti bekliyorum bakalım yine atak fakan geldi heraşdeBenimki de bu hafta oyuncaklarla hiç oynamadı sürekli mutfağa gidip ortalığı karıştırmak istiyor oyuncakları ile 5 dk zaman geçirse şükrediyorum, sürekli elimi tut yürüyeyim diyortutmayınca ağlıyor tek başına da yürüse yürüyecek ama garantici illa elimi tutuyor
Resmen bizi tarif etmişsin. Gün içinde bizde aynıyız.Benimki 2 gündür acayip tuhaf ya zaten huysuz ama ekstra bir ağlamak var neden ağladığı belli değil kucak istiyor alıyorum ağlıyor inmek istiyor indiriyorum yine ağlıyor oyuncak döküyorum ağlıyor topluyorum ağlıyor gariplşti bekliyorum bakalım yine atak fakan geldi heraşde
Aaa bu biz miyiz diye düşündümBenim eşimin babası her işi yapar karısına çok yardım eder her işi yapar adam yemek bile yapar evi siler ama gel gör benim eşim hiç çekmemiş
Ama bu yine biz, gel sarılalım kardeş, yukarılarda bir yerde burnundan kıl aldırmaz da yazmıştın sanırım, bu da bizzzzTüm huyları annesine çekmiş keşke biraz kayınbabama çekseydi
1.5 aydır sıkıntısını çekiyoruz hala gelen giden yokŞuan sıkıntılı dişler çıkarıyorlar huysuzluğu ondan olabilir. Doktoruna sorarak calpol verebilirsin. Bu diş bizi de mahfetti çıktığı da yok kuru gürültü yapıyor
Vallahi aynıBenim kızımda oyuncaklarıyla pek ilgilenmiyor varsa yoksa mutfak eşyaları kartonlar tepsi vs bunlarla oynamak istiyor dolap ve çekmece karıştırıyor. Hala kendi başına aktif yürüme yok ama 10 adım falan atıyor gaza gelirseTek elini tutuyorum o şekilde de rahat yürüyor
Ay vallahi bazen böyle dönemleri oluyor ne istedikleri belli değilBenimki 2 gündür acayip tuhaf ya zaten huysuz ama ekstra bir ağlamak var neden ağladığı belli değil kucak istiyor alıyorum ağlıyor inmek istiyor indiriyorum yine ağlıyor oyuncak döküyorum ağlıyor topluyorum ağlıyor gariplşti bekliyorum bakalım yine atak fakan geldi heraşde
EvettAma bu yine biz, gel sarılalım kardeş, yukarılarda bir yerde burnundan kıl aldırmaz da yazmıştın sanırım, bu da bizzzz
Doğduğundan beri benim kızımın sıkıntısı bitmedi zaten. Bazı dönemler çok çok yoğun oluyor şuanda olduğu gibi. Bu saat oldu hala ayağımda1.5 aydır sıkıntısını çekiyoruz hala gelen giden yok
Çok zor vallahi bende 1.5 saattir uğraşıyorumDoğduğundan beri benim kızımın sıkıntısı bitmedi zaten. Bazı dönemler çok çok yoğun oluyor şuanda olduğu gibi. Bu saat oldu hala ayağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?