2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Kizlar bir sey soracagim yeniden cocuk ne zaman istiyorsunuz esim beni cok darliyor ben hemen sprial taktirdim istemiyorum diye kardesi olsun diye tutturdu
Asla düşünmüyorum. Üstümden tır geçmiş gibiyğm şu 1 yılda. Bir daha başa dönemem. Bir an önce büyüsün reşit olup evden gitsin der mişim:)

Ayni dusuncedeyiz inan ki ben de oyleyim yoksa asla durmuyor

Eklentiler

• 1000153282.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 20
İki gündür tek uyku yapıyoruz 1 saat sonra uyanıyor ben zorla sallayarak tekrar uyutuyorum öğlenleri

Bende kendi çocuğumda onu görüyorum ya kendini yerlere atan ağlayıp duran parka sokağa gidince eve dönmemek için bağırıp çağıran
Dün tam olarak bunu yaşadım Dışarı çıkmıştık parka uğradık salıncakta sallandı gitme zamanı gelince salıncaktan aldım kıyameti kopardı vicdan azabı çektim valla ama napıyım hava da soğuktu. İstikrarlı davrandım ağlaya ağlaya götürdüm etrafına bakarken sustu öylelikle

Kızlar kahvaltı ve yemek nasıl yediriyorsunuz yani hangi formda? Ben hala pütürlü veriyorum omlet, pankek tarzı şeyleri yerken öğürüyor kusuyor nasıl alıştırabilirim acaba ?

Elimden tutup kapıya götürüyor beni aşağı indir diye götürmek istemezsem ağlıyor. Götürdüm diyelim oyalandık biraz çıkalım artık diyorum kucağıma aldığım gibi kıyamet koparıyor. Sonumuz hayrolsın

Ya ses yükseltilmeyecek gibi değil. Çok canım yanıyor . Uykuda emiyor benimki genelde . Uyku sırasında korkmasın diye ses çıkaramıyorum anca sesleniyorum işte . Dişini kitliyor çok acıyor . Seninki geçti mi canım ısırması . Geri memeye döndü mü tekrar

Herşeyleri ayrı bir sorun. Uykularımız berbat geceleri doğru düzgün uyumuyor zombi gibiyim

Kızlar kahvaltı ve yemek nasıl yediriyorsunuz yani hangi formda? Ben hala pütürlü veriyorum omlet, pankek tarzı şeyleri yerken öğürüyor kusuyor nasıl alıştırabilirim acaba ?
Benimki de başlangıçta öğürüyordu boğazına kaçmış gibi hareketler yapıyordu çiğnemeden yutuyordu falan ama ben vermeye devam ettim. Şuan her şeyi biz nasıl yiyorsak öyle yiyor.
Herşeyleri ayrı bir sorun. Uykularımız berbat geceleri doğru düzgün uyumuyor zombi gibiyim
Benimki destekli uyuduğu için uyanıyor mesela memede uyuyor çünkü ve sürekli uyanıp meme istiyor emmiyor da öyle ağzına alıyor bi iki çekip geri uyuyor onun alışkanlığı. Senin sanki öyle bir durumu yoktu diş yapıyor olabilir mi

Cok guzel demissin,ayni seyi dusundum gecen hayir birde sekilli sekilli cok uyumlu menuler cikartiyor benim takip ettigim..bunlari ne ara o cocuk duruyorda yapabiliyorsun aklim almiyor..benimki yumurtayi soymama bile izin vermiyor,altiustu haslanmis yumurta,pacamda agliyorbirde doldurmus tabagi cesit cesit ,nasil bitiriyorsa hepsini.ben tek cesitten iki kasik yedigine sukrediyorum

Ahaha aynen öyle yumurta soymak bile lüks cidden

Kizlar bu ekran vermeme olayi hikaye cidden ben de gecen avm ye gittim butun cocuklarin onunde telefon.. ya bi de simdi hadi vermeyelim okey ama ailecek kac kere yemege gidiyoruz mesela ? Cocukla mi ilgilenicez o arada kocamizla bi duzgunce yemek mi yiycez ? Mesela soylemesi ayip bi hamburger yiyelim dedik hic durmadi eline patates veriyorum yok mama verdim yemegini de yedirmedim al mamani izle dedim. Kocamla vakit gecirmeyi ozledim gercekten. Ben gunde 3 ogun yemek mesela sabab kahvalti sonra ogle uykusuna yatmadan mama uyaninca corba. Corba tok tutan bisey yani 1 kase iciyorsa 2 saat bir sey vermiyorum cocuga surekli yemek yefirmeye kalksam valla vakit geciremiyorum bebemle 2 ogun mama iciriyorum surekli yemek yediremem yani yok ara ogun yok bi ara ogun daha.. hersey mukemmel olmak zorunda degil bence.. en son yatarken mama

Benimki de oyle aslaa yemiyor. Kusmasa da agzinda bekletip geri cikariyor. Bugun mercimekli bulgur pilavi yaptim mesela taneli ya agzinda bekletip cikariyo deli etti beni ama zorladim yedi yani nereye kadar bulamac yapicaz ya da puturlu verecegiz. Pankek omlet asla yemiyor..

Gündüzleri ayağımda sallıyorum gece uykusuna yanında yatıp elimi sırtına koyup piş piş diyorum aslında yine desteksiz değil ama ayakta sallamaya göre desteksiz geliyor bana gece uyanınca yine yanına yatıp elini sırtına koyup piş piş yapıyorum ama bazı uyanmalarında çok huzursuz olup ağlıyor sakinleşmiyor o zaman ayağımda sallıyorum yine. Valla diş midir nedir hepte uyku esnasında oluyor bu huzursuzluk. Gün içinde de huzursuz herşeye ağlıyor falan ama bir şekilde oyalıyorum manipule ediyorum dikkatini başka yöne çekiyorum konu uykuya gelince hiç uyumak istemiyor. İstiyor ki hep oyun oynayalim. Bir an önce okula başlama yaşları gelsin ya bi çocuk yaptım burnumdan geldi millet fıldır fıldır geziyor hemde birden fazla çocukla He birde diyorlar ya tek çocuk hiç çocuk diye sinir oluyorum benim kızım 10 çocuğa bedel valla

Kızlar ekran konusunda yazmadan edemedim. Ben hiç ekran vermedim, vermeyi de düşünmüyorum 3 yaşına kadar (büyük konuşmayayım ama mümkün olduğunca diyeyim) Dışarı çıkmak zor, iş yapmak zor, oyalamak zor hepsini kabul ediyorum. Ama ekran bağımlısı olmasından daha kolay benim için ona uğraşacak, eğlendirecek bir şey bulmak. Konu hakkında onlarca video var uzmanların açıklamalarını içeren. Yapanı da eleştirmiyorum yanlış anlaşılmak istemem. Mesela yemeği dışarıda yediğimizde sırayla yiyoruz biz. Ya da kızımızla aynı anda yiyoruz evde yerken de. Son dönemde müzik açmaya başladık o da keyifli oluyor. Ben tek başıma baktım bir yıl ama çok net karşı olduğum için hiç açmadım. Görüntülü konuşma zararlı görülmüyor bu arada, çünkü karşılıklı etkileşim var kitlenip kalmıyor çocuklar. Ben ekranı vermeye başladığımda oturup birlikte izlemeyi planlıyorum açıkçası onu oyalayacak bir araç olarak kullanmaktansa. Bu nesil ekrana çok meraklı. Olabildiğince uzak tutmak amacım benim ama göreceğiz bakalım ne kadar mümkün olacak. Birkaç link bırakayım ekran konusu ile ilgili.

Her anlamda herşeyiyle mükemmel çocuk büyüten birini görmedim de duymadım da. Büyüklü küçüklü her ebeveyn illa ki bir hata yapıyor. Bende ekran vermiyorum ama dışarda yemek yiyeceğimiz zaman kahve içeceğimiz zaman durmuyorsa napayım mecbur 5-10 dk açıyorum inanılmaz mutlu oluyor eşlik ediyor vs mutlu olması da hoşuma gidiyor. Birde şimdi kış ayı dışarı çok çıkamıyoruz e çocuk hep evde canı sıkılıyor benim bile canım sıkılıyor açıyorum5-10 dk sevimli dostlar çocuğum mutlu oluyor şarkıya eşlik ediyor dans ediyor falan bence bu da lazım ya

Doğru diyorsun ya bir yerden sonra inadı kırılır sürekli teklif etsem iyi olacak sanırım. Ya kusunca ben çok sinirleniyorum faydalı şeyler yapıp yediriyorum kusunca deli oluyorum. Kızım da pankek omlet yemiyor

Bu ekran konusunda en merak ettiğim şey de mesela doktorlarda söylüyor çocuklar kitlenip kalıyor diyorlar ya benim kızım kitlenip kalmıyor dans ediyor alkışlıyor şarkıyı kendince söylemeye çalışıyor bana bakıp gülüyor falan bu durumda yine de zarar görmüş olarak kabul ediliyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…