• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Bende çok sinirleniyorum ve buna engel olamıyorum bugün sabah kaosla başladı zaten ve öyle devam etti dişlerimi sıkmaktan çenem ağrımış zamanı ileri alabilsem 1 dk düşünmem
Ay evet ya bende de var o hatta plak berdi bana dişçi geceleri tak diye almaya bile gidemedim acayip sıkıyorum dişlerimi

Kızlar eşim berbere gidecem dedi tabi bana söylemedi bi geldi saçını sıfıra vurmuş, çocuk babasını aniden görünce ağlama krizine girdi aşırı korktu titredi resmen, bebeğimi ilk defa bu kadar korktuğunu ve ağladığını görüyorum resmen krize girdi, bişey olacak diye korktuk sonra gidip eşim bere taktı oğlum yine başladı ağlamaya sonra başka odaya getirdim asla sakinleşmedi 1 saat ağladı şimdi sakinleşti sonra bende baba ne yapıyor seni gezmeye götürecek dedim gene başladı ağlamaya asla sakinleşmiyor babasından bahsetmemi bile istemiyor resmini gösterdim yine ağlamaya başladı noldu böyle ya ne yapacaz şimdi şaşırdık kaldık ya
Bu 1 yaş ne garipmiş ya akılları kesmeye başlıyor ta neye ağlayacaklarını şaşırdılar

Bu 1 yaş ne garipmiş ya akılları kesmeye başlıyor ta neye ağlayacaklarını şaşırdılar
Evet şok oldum ya keşke alıştırarak gösterseydi kendini bilemedik. Birde ne düşünüyor da böyle tepki veriyor anlamadım şuan baba kelimesini duyunca korkuyla ağlıyor, ne yapacaz böyle bilmiyorum adam başka odaya girdi görünmemeye çalışıyor

Olmadı ki sinirlenip durdu ağzı yüzü çamur oldu bir daha çıkarmayacağım seneye kendine hakim olup bilincinde olunca oynasın. Bende 10 kat yoruldum kıyafetleri kapıda çıkardık oğlumun bana yaptırmayacağını bildiği için komşum aldı yıkamaya zaten
Merhaba,gecen bahsettigibiz mor karisimi kac olcek veriyorsunuz.denemek istiyorum ama yasa gore bir olcu vermemis urunbilgisinde.bebegim cok istahsiz,kasiga zaten agzini kapatiyordu simdi herseye kapatmaya basladi.caresizim.cildiracagim.cok sinirleniyorum.tepki veriyorum yemedikce gun boyu.sevdigi seyleri bile yemez oldu..kalici bir tepki olusturacak diye korkuyorum benim israrlarimdan..belki bir faydasi olur o karisimin.tabi onuda nasil icirebilecegimi bilmiyorum ama🥴🙄🤔

Merhaba,gecen bahsettigibiz mor karisimi kac olcek veriyorsunuz.denemek istiyorum ama yasa gore bir olcu vermemis urunbilgisinde.bebegim cok istahsiz,kasiga zaten agzini kapatiyordu simdi herseye kapatmaya basladi.caresizim.cildiracagim.cok sinirleniyorum.tepki veriyorum yemedikce gun boyu.sevdigi seyleri bile yemez oldu..kalici bir tepki olusturacak diye korkuyorum benim israrlarimdan..belki bir faydasi olur o karisimin.tabi onuda nasil icirebilecegimi bilmiyorum ama🥴🙄🤔
Benimki ilk başladığımda her şeyi reddetme eğiliminde olduğu için onuda ilk içirirken ağız burun eğdi ama zar zor içirdim tadı genel olarak sevecekleri bi tat olduğu için diğer günler şişeyi görünce sevinmeye başladı. Her gün kahvaltı sonrası 1 tatlı kaşığı verdim ben. 1 ay dolunca bıraktım haftada 2 3 gün 1 tatlı kaşığı veriyorum yine

Back