- 6 Ağustos 2022
- 2.438
- 2.275
- 63
Genelde ne versem yiyor şuanBunu instagramda görmüştüm. Ben de bi deneyeyim . Önceden sevmediği şeyleri de yiyor mu? Seçmeden yiyor mu yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde ne versem yiyor şuanBunu instagramda görmüştüm. Ben de bi deneyeyim . Önceden sevmediği şeyleri de yiyor mu? Seçmeden yiyor mu yani![]()
Ay bende yanımda biri olmayınca strese giriyorum ister istemezAynen öyle oluyor. Eşim sabah gidip de kızımla yalnız kaldığımda beni bi stres basıyor. Akşamı dört gözle bekliyorum . Haftasonunu iple çekiyorum yalnız kalmayalım diye![]()
Bu aralar gece çok kalkıyordu ıh ıh diyip ordan oraya atıyordu kendini tam uyuyamıyordu hatta bazen ağlama krizine giriyordu o yüzden çekilmesini istedimÇok şükür . Bişey olmamasına sevindimNeden ultrason istediniz siz ?
Benim ortanca da memeyi bırakınca uzun süre eli yanağımda uyamak istiyordu, oğlum tamam yeter dediğimde "omazz anne, ben enerji alıyorum" diyorduEvet ya bizim de bu gece böyle geçti, yanımızda bile dönüp durdu elimi tutmaya çalışıyor sürekli ve bu alışkanlık beni cinnet getirtecek artık. Sürekli el ele tutuşuyoruz nasılsın eşimle bile bu kadar el ele tutuşmamışımdır ben![]()
Bizimki hiç durmuyor bir yerde sabit uykusunda bile kafası bir yerde ayakları bir yerde bazen uyurken aniden kalkıp emekliyor allahım ödüm kopuyor yaEvet ya bizim de bu gece böyle geçti, yanımızda bile dönüp durdu elimi tutmaya çalışıyor sürekli ve bu alışkanlık beni cinnet getirtecek artık. Sürekli el ele tutuşuyoruz nasılsın eşimle bile bu kadar el ele tutuşmamışımdır ben![]()
Çok iyi yapmışsın ben artık böyle her şeyi 2 3 kere teyit ettiriyorum bir kaç doktora gidiyorum içim rahat etmiyor pimpirikli değilim aksine çok rahatım bazı konularda ama doktorlara bazen güvenemiyorum anneleri her şeyi sorun eden pimpriikli insanlar olarak görüp söylediklerimizi takmıyorlar bazen en basitinden bir doktora kontrolünde doktora dedim ki çocuğun bacakları ilk doğunca biraz içe dönük oluyor ya bende baxağında bişey var sandım kontrolde sordum beni bir tersledi o kadar sinirlendim ki daha oğlum 2 haftalık taze lohusayım sinirden ağladım keşke ağzının payını verseydim sorun şu ki hiç bebek görmedim hiç bebej bakmadım onun normal bir durum olduğunun bilincinde değildim bunu gibi basit şeyler mesela kendilerine doktor bizde çocuk bakıyoruz diye bizi saf cahil mi sanıyorlar anlamadım bende bir zamana kadar işe gidip gelen okumuş bir insandım yani tabi bu laflarım kötü doktorlara çok şükür çok iyi doktorlara da denk geldimBu aralar gece çok kalkıyordu ıh ıh diyip ordan oraya atıyordu kendini tam uyuyamıyordu hatta bazen ağlama krizine giriyordu o yüzden çekilmesini istedim
Çevremizde o kadar insan var ama akraba olarak diyorum kim kaç kere kapımı çalıyor acaba birisi gelse hadi ben çocuğa bakayım sen işini yap dışarı çık dese. Yok ya insanlar bencil bence çünkü herkes çocuğunu bu şekilde büyüttüğü için kimse kimseye konfor alanı yaratmak istemiyor nasılsa ben yaptım oda yapacak annelik böyle mantığındalar. Kaynanama versem bakar ama ona da ben vermek istemiyorum kafasına göre yedirip içermek istiyor. Şu büyüklerin her şeyi yedirme sevgisini de anlamıyorum anne ne derse o şekilde bakacaksın ama öyle değil ben bakacaksam istediğim gibi bakarım kafasında ve nasılsa görmüyor haberi yok diye istediğini yedirir bir kere yedirdi öyle oğlum çok fena kustu 3 4 günlük bir yemeği yedirmiş çocuğa tabi kendisi söylemedi eski olduğunu ben ne zaman yaptığını biliyordum o yemeği oradan anladım neyse baya uzattım şunu diyecektim güvenilir birisi oldu mu yabancı birisi parayla destek almak daha mantıklı çünkn en azından karışma hakkkın var sen nasıl istersen o şekilde bakacak çocuğuna ama böyle akrabaya bıraktın mı biz kaç çocuk büyüttük havasına girip istedikleri gibi bakmak istiyorlar istedikleri olmadı mı surat asıyorlar.M merakediyorum1 canım benim ortanca 40 günlükken abla bire başladı ve birinin kızı okula bırakması gerekiyordu. Ya ben birini bulacaktır eve sabah ve öğlen 3 gibi 15 20 dklıpına bebeğe bakmaya yada kızımı okula götürmeye. Etrafından soruşturup bir abla bulmuştum. Allah razı olsun, o gelip bebeye baktı ben arana ile hemen gidip geliyordum. Bebe 6 7 aylık oluncada (ben doktora tez aşamasındaydım)Abla 12 gibi gelip bebeyle oynuyordu yemeğini yediriyordu uyutuyordu, bende 2 3 saat tezimi yazıyordum. Ve gerçekten çok faydalı olmuştu. Kafamda dönen şeyleri yapmak, ilerlemek bana çok iyi gelmişti.
Bence sende deneyebilirsin, güvendiğin bir komşun bile olur 2 3 saat, hem sen rahatlarsın hem ona harçlık olur
Tüm yazdıklarına aynen katılıyorum. En iyisi güvenilir birine parayla baktırmakÇevremizde o kadar insan var ama akraba olarak diyorum kim kaç kere kapımı çalıyor acaba birisi gelse hadi ben çocuğa bakayım sen işini yap dışarı çık dese. Yok ya insanlar bencil bence çünkü herkes çocuğunu bu şekilde büyüttüğü için kimse kimseye konfor alanı yaratmak istemiyor nasılsa ben yaptım oda yapacak annelik böyle mantığındalar. Kaynanama versem bakar ama ona da ben vermek istemiyorum kafasına göre yedirip içermek istiyor. Şu büyüklerin her şeyi yedirme sevgisini de anlamıyorum anne ne derse o şekilde bakacaksın ama öyle değil ben bakacaksam istediğim gibi bakarım kafasında ve nasılsa görmüyor haberi yok diye istediğini yedirir bir kere yedirdi öyle oğlum çok fena kustu 3 4 günlük bir yemeği yedirmiş çocuğa tabi kendisi söylemedi eski olduğunu ben ne zaman yaptığını biliyordum o yemeği oradan anladım neyse baya uzattım şunu diyecektim güvenilir birisi oldu mu yabancı birisi parayla destek almak daha mantıklı çünkn en azından karışma hakkkın var sen nasıl istersen o şekilde bakacak çocuğuna ama böyle akrabaya bıraktın mı biz kaç çocuk büyüttük havasına girip istedikleri gibi bakmak istiyorlar istedikleri olmadı mı surat asıyorlar.
M Mamyy evet doğru diyorsunuz kızlar ama bizim etraftakiler de bir cins yani herkes der ki neden bakıcı tutuyorsun ne yapacaksın ? Bir de çevremde öyle biri de yok açıkçasıÇevremizde o kadar insan var ama akraba olarak diyorum kim kaç kere kapımı çalıyor acaba birisi gelse hadi ben çocuğa bakayım sen işini yap dışarı çık dese. Yok ya insanlar bencil bence çünkü herkes çocuğunu bu şekilde büyüttüğü için kimse kimseye konfor alanı yaratmak istemiyor nasılsa ben yaptım oda yapacak annelik böyle mantığındalar. Kaynanama versem bakar ama ona da ben vermek istemiyorum kafasına göre yedirip içermek istiyor. Şu büyüklerin her şeyi yedirme sevgisini de anlamıyorum anne ne derse o şekilde bakacaksın ama öyle değil ben bakacaksam istediğim gibi bakarım kafasında ve nasılsa görmüyor haberi yok diye istediğini yedirir bir kere yedirdi öyle oğlum çok fena kustu 3 4 günlük bir yemeği yedirmiş çocuğa tabi kendisi söylemedi eski olduğunu ben ne zaman yaptığını biliyordum o yemeği oradan anladım neyse baya uzattım şunu diyecektim güvenilir birisi oldu mu yabancı birisi parayla destek almak daha mantıklı çünkn en azından karışma hakkkın var sen nasıl istersen o şekilde bakacak çocuğuna ama böyle akrabaya bıraktın mı biz kaç çocuk büyüttük havasına girip istedikleri gibi bakmak istiyorlar istedikleri olmadı mı surat asıyorlar.
Heh bak bunu da diyecektim unuttum
Olsun çocuklar böyle şeyleri seviyor benim oğlumda hiç oynamadı sinirlenme temizlemesi çok zor oluyor birde o an cidden insan sinir yapıyor biliyorum ama geçti şuan sana çocuğuna anı kalacak. İnşallah oynarken mutlu olmuştur bariKara çıkardım bin pişman oldum geldim ya. Karla değil orda çamurlu sularla oynuyor üstü kalın olduğu için zaten düşüp kalkamıyor. En son yola koşup yüzüstü düştü geldik eve. Kara dokunmadı bakmadı bile yani. Gidip sadece çamurlu suyla oynadı bende sinir olduğumla kaldım.
Olmadı ki sinirlenip durdu ağzı yüzü çamur oldu bir daha çıkarmayacağım seneye kendine hakim olup bilincinde olunca oynasın. Bende 10 kat yoruldum kıyafetleri kapıda çıkardık oğlumun bana yaptırmayacağını bildiği için komşum aldı yıkamaya zatenOlsun çocuklar böyle şeyleri seviyor benim oğlumda hiç oynamadı sinirlenme temizlemesi çok zor oluyor birde o an cidden insan sinir yapıyor biliyorum ama geçti şuan sana çocuğuna anı kalacak. İnşallah oynarken mutlu olmuştur bari
Ay çok şükür birisi yardım etmiş bu sinir anlarında insanın yanında birisi olması çok iyi oluyor tek başıma olunca daha öok sinirleniyorum ben o an o süreci yönetemiyorum tam diyorum evet artık iyi yönetiyorum ama oğlumun başka huyu suyu çıkıyor ona alışana kadar başka bişey yani bencede seneye kadar biraz böyle geçecek bizim için bunun farkındayım ama yinede sinirleniyorumOlmadı ki sinirlenip durdu ağzı yüzü çamur oldu bir daha çıkarmayacağım seneye kendine hakim olup bilincinde olunca oynasın. Bende 10 kat yoruldum kıyafetleri kapıda çıkardık oğlumun bana yaptırmayacağını bildiği için komşum aldı yıkamaya zaten
Bende çok sinirleniyorum ve buna engel olamıyorum bugün sabah kaosla başladı zaten ve öyle devam etti dişlerimi sıkmaktan çenem ağrımış zamanı ileri alabilsem 1 dk düşünmemAy çok şükür birisi yardım etmiş bu sinir anlarında insanın yanında birisi olması çok iyi oluyor tek başıma olunca daha öok sinirleniyorum ben o an o süreci yönetemiyorum tam diyorum evet artık iyi yönetiyorum ama oğlumun başka huyu suyu çıkıyor ona alışana kadar başka bişey yani bencede seneye kadar biraz böyle geçecek bizim için bunun farkındayım ama yinede sinirleniyorum![]()
Kesinlikle haklısın bende yazın devlette bi acile gitmiştim grip olmuştu oğlum,çocuğum uyuyamıyor demiştim doktora ee bende uyuyamıyorum demişti düşünün bu nasıl tepki. Bazı doktorlara şok oluyorumÇok iyi yapmışsın ben artık böyle her şeyi 2 3 kere teyit ettiriyorum bir kaç doktora gidiyorum içim rahat etmiyor pimpirikli değilim aksine çok rahatım bazı konularda ama doktorlara bazen güvenemiyorum anneleri her şeyi sorun eden pimpriikli insanlar olarak görüp söylediklerimizi takmıyorlar bazen en basitinden bir doktora kontrolünde doktora dedim ki çocuğun bacakları ilk doğunca biraz içe dönük oluyor ya bende baxağında bişey var sandım kontrolde sordum beni bir tersledi o kadar sinirlendim ki daha oğlum 2 haftalık taze lohusayım sinirden ağladım keşke ağzının payını verseydim sorun şu ki hiç bebek görmedim hiç bebej bakmadım onun normal bir durum olduğunun bilincinde değildim bunu gibi basit şeyler mesela kendilerine doktor bizde çocuk bakıyoruz diye bizi saf cahil mi sanıyorlar anlamadım bende bir zamana kadar işe gidip gelen okumuş bir insandım yani tabi bu laflarım kötü doktorlara çok şükür çok iyi doktorlara da denk geldim