• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
kızlar bulantı ve ağrıların kesilmesi iyi bir şey değil neden bunu kendinize sıkıntı çektiriyorsunuz sonuçta evre evre atlatıyoruz bunu 9 ay bulantı çekecek değiliz biraz pozitif bakalım bebişler büyüyor. En rahat geçen 2. trimestermiş zaten ee çoğumuz ona doğru yaklaşmaya başladık. Moral bozmayalım keyfini çıkaralım bende bu arada -2 devam ediyorum ama diğer gruplarda baktığımda bu aylarda kilo alımı sadece bize zarar veriyor şuan bence korkulacak bir şey yok zaten çok sıcak yemek yerine sıvı alımını da tercih ediyoruz.

kızlar bulantı ve ağrıların kesilmesi iyi bir şey değil mi neden bunu kendinize sıkıntı çektiriyorsunuz sonuçta evre evre atlatıyoruz bunu 9 ay bulantı çekecek değiliz biraz pozitif bakalım bebişler büyüyor. En rahat geçen 2. trimestermiş zaten ee çoğumuz ona doğru yaklaşmaya başladık. Moral bozmayalım keyfini çıkaralım bende bu arada -2 devam ediyorum ama diğer gruplarda baktığımda bu aylarda kilo alımı sadece bize zarar veriyor şuan bence korkulacak bir şey yok zaten çok sıcak yemek yerine sıvı alımını da tercih ediyoruz.

kızlar bulantı ve ağrıların kesilmesi iyi bir şey değil mi neden bunu kendinize sıkıntı çektiriyorsunuz sonuçta evre evre atlatıyoruz bunu 9 ay bulantı çekecek değiliz biraz pozitif bakalım bebişler büyüyor. En rahat geçen 2. trimestermiş zaten ee çoğumuz ona doğru yaklaşmaya başladık. Moral bozmayalım keyfini çıkaralım bende bu arada -2 devam ediyorum ama diğer gruplarda baktığımda bu aylarda kilo alımı sadece bize zarar veriyor şuan bence korkulacak bir şey yok zaten çok sıcak yemek yerine sıvı alımını da tercih ediyoruz.
Bende aynı dusuncedeyim..
9ay bulantı kusma olmuyormus kı zaten,,
kii ben hıc kusmadım ..okuyunca kendımden suphe edıyorum ..

Bende aynı dusuncedeyim..
9ay bulantı kusma olmuyormus kı zaten,,
kii ben hıc kusmadım ..okuyunca kendımden suphe edıyorum ..
HİÇÇ GEREK YOK CANIM boşuna şüphe etme ki böyle olduğu için bence şükür et gerçekten zor birşey. aynı kadındaki hamilelikler bile başka ki kendimizi başkasıyla kıyaslamayalım. Benim de tek dua şuan bulantım geçsin yavruma sağlıklı şeyler yiyebileyim :)

HİÇÇ GEREK YOK CANIM boşuna şüphe etme ki böyle olduğu için bence şükür et gerçekten zor birşey. aynı kadındaki hamilelikler bile başka ki kendimizi başkasıyla kıyaslamayalım. Benim de tek dua şuan bulantım geçsin yavruma sağlıklı şeyler yiyebileyim :)
o yuzden o tarz yazıları okumadan gecıyorum canım,
gunlerımı zehır etmek ıstemıyorum cunku her hamılelık kendıne özgü ..
Allahım korusun,
ınsallah sende rahatlarsın bıran önce zor gerçekten, zaten ılk 3 ay depolardan beslenıyormus bebısler :KK37: :dua:

Tam tersi bebek erkek olursa kocama yapacağım muamele 🤣🤣🤣

Eklentiler

• EC975AA3-2BB1-408E-9D6F-DAE17054C4C3.webp
    EC975AA3-2BB1-408E-9D6F-DAE17054C4C3.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 58
kızlar ben fetal dna yaptıryorum 11. hafta en uygunu dedi doktorum bir kişiyi önerdi aşağı yukarı fiyatlar 350-400 $ arası kredi kartına da 6 ya kadar bölüyormuş 2 hafta sonra kan vermeyi düşünüyorum.

Valla benim ilk gebeliğimde bu kadar bulantım olmamıştı. Bu haylaz resmen midemi alt üst etti 😂 her gebelik kendine has ya karşılaştırma yapmamak lazım birbirimizle

kızlar ben fetal dna yaptıryorum 11. hafta en uygunu dedi doktorum bir kişiyi önerdi aşağı yukarı fiyatlar 350-400 $ arası kredi kartına da 6 ya kadar bölüyormuş 2 hafta sonra kan vermeyi düşünüyorum.
Aaa taksit oluyor mu çok iyi o zaman , hangi firmada olacak?

Aaa taksit oluyor mu çok iyi o zaman , hangi firmada olacak?
canım nipt plus diye doktorumun önerdiği firma evet 6 taksit yapıyormuş çünkü baya araştırdım doğruluk oranları çok farklı ve bir sürü genetiğe bakılıyor sanırım 2 li test ile aynı olsa çoğu doktor önermezdi ki onlar için baya kesinlik sağlıyor içim daha rahat edecek diye düşündüm sizde görüşün bakalım doktorunuzla belki taksit yapıyorlardır. maalesef kurun artması her şeyi etkilediği gibi bunu da vurmuş.10 iş günün de geliyor dedi.

canım nipt plus diye doktorumun önerdiği firma evet 6 taksit yapıyormuş çünkü baya araştırdım doğruluk oranları çok farklı ve bir sürü genetiğe bakılıyor sanırım 2 li test ile aynı olsa çoğu doktor önermezdi ki onlar için baya kesinlik sağlıyor içim daha rahat edecek diye düşündüm sizde görüşün bakalım doktorunuzla belki taksit yapıyorlardır. maalesef kurun artması her şeyi etkilediği gibi bunu da vurmuş.10 iş günün de geliyor dedi.
Bende nipt plus ile görüştüm taksit yaptıklarını söylediler. Ama yaptırıp yaptırmamakta hala kararsızım

Ay Allah korusun bi de 7 günlük kan ile nasıl test bakıyorlar kanın yapısı birkaç saatte bile bozulabilir ki nasıl saklamışlar
Ben de hiç anlamadım ama o sonuç bile panik yaptırdı bana 🤦🏻‍♀️ gittim doktoruma gösterdim yeni sonucu, diğeri test hatası hiç kafana takma dedi, o zaman pozitifti de şimdi negatife dönmüş olabilir mi dedim, öyle bişey yok dedi 😅

Örnek ben oğlumda iken sadece bir kez oldu bir gün bulantı kusmam, onda da pikniğe gitmiştik orda bişeyden mi zehirlendim ki diye acile gitmistim serum falan yedim 😅 neye baktilarsa tahlil yapmışlardı, başka hiç olmadı o tek gün hariç, bu sefer bulantıli kusmali geçiyor sabahları, oğlum gayet sağlıklı dogdu bu arada benim bulantı kusmam neden yok bir terslik mi var diye düşünmeyin içiniz rahat olsun :)

Bende Ankara'dayım Lokman Hekim'den 21 bine aldım 35 baya pahalı değil mi ya :/
Merhaba pakete neler dahil oluyor acaba biz de van lokman hekim ile devam ediyoruz muayene 450 oldu doğuma kadar daha çok artar, tahliller vs de giriyor mu içine acaba doğum da sezeryan ve normal olarak ayirmiyorlar değil mi

Back
X