- 8 Şubat 2024
- 447
- 575
- 18
- 35
Bi cok uzun suredir kullandigimiz icin yeni baslayan bir bebekle uyumlu olur mu bilmiyorum ama Aventin t kesik basli olani kullaniyoruz. Akisi biraz daha yogun. 3+ay yaziyor ustunde. Basliginin bicimi de anne memesinin sekline yakin oldugu icin kabul etmesi daha kolay demislerdi. Ilgisi var mi bilmiyorum. Bir de ilk basladigimizda kucuk boy cam kullaniyordum ama simdi buyuk boy cam olmayani kullaniyorum. Bebek kebdi kendine daha iyi kullaniyor. Agir gelmiyor.Ya kızlar yakında ise başlayacağım bebegim biberon reddetmeye karar verdiAvent önerdiler ama onun da birkaç çeşidi var kullanan var mı? Hangisi ne ise yarıyor bunların yardımcı olur musunuz
Bebekliğinden beri kitap okuyoruz, ince sayfalı kitapları benim kız da parçalayıp yemeyi seviyorKitaplara nasıl alıştırdınız benim oğlum kitapları yırtıp yemeyi tercih ediyorbi türlü okumama izin vermiyor elimden çekiyor koparıyor
11 bucuk aylik tamSizinki kaç aylık şuan
Biz sadece anne baba :)Kizlar bebisler kaç kelime şu an konusuyo.. biz 6 kelime şu an ama az mı bilemedim.. şu an anne baba dede teyze gel ve bebe diyebiliyoruz
Aktivite masası bizde 6 aylıktan beri var. Tutunup ayağa kalkmadı için çok faydalı. Şu an yine eğleniyor ama eskisi kadar uzun vakit geçirmiyorFisher Price Eğitici Köpekçiğin Aktivite Masası Türkçe ve İngilizce DRH44 Fiyatı - Trendyol
Fisher Price Eğitici Köpekçiğin Aktivite Masası Drh44 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Kızlar bunlar şuan dikkatini çeker mi bir yaş doğum günü için hediye almak istiyorum da oğluma, başka fikirleriniz varsa da olur oyuncak almak istiyorumFisher Price HRB61 Fisherr-Pricee Eğlenceli DJ Aktivite Masası 1 Adet Kız Erkek Çocuk Oyuncakları Eğitici Oyunc Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price HRB61 Fisherr-Pricee Eğlenceli DJ Aktivite Masası 1 Adet Kız Erkek Çocuk Oyuncakları Eğitici Oyunc yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Anne baba hadi gel anneanne dayı mama.anneeanneyi kendi tarzında söylüyorKizlar bebisler kaç kelime şu an konusuyo.. biz 6 kelime şu an ama az mı bilemedim.. şu an anne baba dede teyze gel ve bebe diyebiliyoruz
Benim kızım da 2.uykuya çok direniyor bir süredir. Ancak 3.5 saatten uzun uyanık kalınca da aşırı yorgun düşüyor. Acaba yorgunluktan uyuyamıyor olabilir mi? Naçizane tek uyku için hala erken olduğunu düşünüyorum. Uyku eğitimi veren bi danışman uyku uykunun mayasıdır, gündüz az uyuyunca gece uzun uyur tamamen yanlış bi düşünce diye anlatıyordu.Gündüz uykusunu sadece 1 saat yaptık bugün ikinci uykuya yatırmadım erken uyumadı için hala uyumuyor hala direniyor
İsteyerek tek uykuya geçirmedim süreç şöyle oldu bir süredir asla geceleri uyumuyor 1 i buluyor uykusu.böyle olunca da sabah 10 da uyanıyor bu şekilde tek uykuya kendi düşürdü tek uyku 3 saat yapıyordu gündüz bu defa gece asla uyumuyor derken böyle bit döngüye girdik.Bugün altına kakasını yaptığı için bir saatte uyandı öğlen uykusundan ben de denemek için ikinci uyku konusunda ısrar etmedim üç saatte uyusa bir saatte uyusa sonuç aynı oldu yine uykuya direniyor.sabah erken uyandırmayı deneyeceğim önümüzdeki hafta bir sürü şey denedim bir aydır neredeyse böyleyiz ne yapacağımı şaşırdımBenim kızım da 2.uykuya çok direniyor bir süredir. Ancak 3.5 saatten uzun uyanık kalınca da aşırı yorgun düşüyor. Acaba yorgunluktan uyuyamıyor olabilir mi? Naçizane tek uyku için hala erken olduğunu düşünüyorum. Uyku eğitimi veren bi danışman uyku uykunun mayasıdır, gündüz az uyuyunca gece uzun uyur tamamen yanlış bi düşünce diye anlatıyordu.
Bir de bizimkisi asla yorulmuyor bir saatlik uykuyla benden etmedik ben artık ben değilim şu bir aydır sabahları uyanırken savaştan çıkmışlarmış uyanıyorum bizimkisi bitmek bilmeyen bir enerjide hiç böyle değildikBenim kızım da 2.uykuya çok direniyor bir süredir. Ancak 3.5 saatten uzun uyanık kalınca da aşırı yorgun düşüyor. Acaba yorgunluktan uyuyamıyor olabilir mi? Naçizane tek uyku için hala erken olduğunu düşünüyorum. Uyku eğitimi veren bi danışman uyku uykunun mayasıdır, gündüz az uyuyunca gece uzun uyur tamamen yanlış bi düşünce diye anlatıyordu.
Uyumayan bebek çoook zor, sizi çok iyi anlıyorum. Dediğiniz gibi, güne erken başlayıp saatleri rutine sokmak ilk adım bu uyku işinde. Biz de hala gece çok uyanıyoruz, gündüz uykuları çok kısa ama en azından rutine soktuk. Gündüz tek 3 saat uyku da uzun bu arada, tek uykuda max 2 saat öneriliyor.İsteyerek tek uykuya geçirmedim süreç şöyle oldu bir süredir asla geceleri uyumuyor 1 i buluyor uykusu.böyle olunca da sabah 10 da uyanıyor bu şekilde tek uykuya kendi düşürdü tek uyku 3 saat yapıyordu gündüz bu defa gece asla uyumuyor derken böyle bit döngüye girdik.Bugün altına kakasını yaptığı için bir saatte uyandı öğlen uykusundan ben de denemek için ikinci uyku konusunda ısrar etmedim üç saatte uyusa bir saatte uyusa sonuç aynı oldu yine uykuya direniyor.sabah erken uyandırmayı deneyeceğim önümüzdeki hafta bir sürü şey denedim bir aydır neredeyse böyleyiz ne yapacağımı şaşırdım
Gündüz dışarı çıkartıyor musunuz? Enerjisini de atamıyor olabilir. Bizimki yürümüyor ama rutinlerden biri de her gün dışarı çıkmak bizde.Bir de bizimkisi asla yorulmuyor bir saatlik uykuyla benden etmedik ben artık ben değilim şu bir aydır sabahları uyanırken savaştan çıkmışlarmış uyanıyorum bizimkisi bitmek bilmeyen bir enerjide hiç böyle değildik
Çıkıyoruz hemen hemen her gün.Nadiren cıkmadıgımız oluyordur çok güzel uyku düzenimiz vardı bir bozuldu bozulmuş o bozulus.Allahım yürümeye başladığında da uykuların düzeni kaçıyor diyorlar ne zaman kızcelerGündüz dışarı çıkartıyor musunuz? Enerjisini de atamıyor olabilir. Bizimki yürümüyor ama rutinlerden biri de her gün dışarı çıkmak bizde.
Estagfurullah neden yanlış anlayayım keşke uykusuzluklara çare olabilsek de düzeltebilsekUyumayan bebek çoook zor, sizi çok iyi anlıyorum. Dediğiniz gibi, güne erken başlayıp saatleri rutine sokmak ilk adım bu uyku işinde. Biz de hala gece çok uyanıyoruz, gündüz uykuları çok kısa ama en azından rutine soktuk. Gündüz tek 3 saat uyku da uzun bu arada, tek uykuda max 2 saat öneriliyor.
Lütfen yanlış anlamayın bu arada, kendi yaptıklarımı paylaşmak istedim. Yoksa dediğim gibi uyanmadığımız tek bi gece yok hala destekli uyuduğu için.
Valla bizim de öyleydi. Sonra tutunup ayağa kalkmaya başlaması ile bozuldu. Yalnız değilsinizÇıkıyoruz hemen hemen her gün.Nadiren cıkmadıgımız oluyordur çok güzel uyku düzenimiz vardı bir bozuldu bozulmuş o bozulus.Allahım yürümeye başladığında da uykuların düzeni kaçıyor diyorlar ne zaman kızceler
Onu ben de düşünüyorum yürümeye başladığında odasını ayırsam erken mi olur diye düşündüm böylece güvende olur inip çıkması için siz kendi odanıza mı koyacaksınızValla bizim de öyleydi. Sonra tutunup ayağa kalkmaya başlaması ile bozuldu. Yalnız değilsiniz
Ben bi de beşiğini Montessori yani yer yatağına değiştirmeyi düşünüyorum. Önerisi olan varsa dinlerim
Ben odasını 5.ayda ayırdımOnu ben de düşünüyorum yürümeye başladığında odasını ayırsam erken mi olur diye düşündüm böylece güvende olur inip çıkması için siz kendi odanıza mı koyacaksınız
Masallah tebrik ederim sizi bakalım ben ayırabilecek miyim aslında o şekilde alışması iyi olmuş şuan bizle için daha zor alıştığı ve bilinçli olduğu içinBen odasını 5.ayda ayırdım
Kendi odasında yatıyor o zamandan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?