• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bende mi başlasam acaba diyorum sırf uyku için
Şuan uykuya öyle abartı bir etkisi yok en azından bizim için öyle ama diş çıkarıyor şuan her şey üst üste geldi bu ara mamanın etkisini görememişte olabiliriz birde ben yemek olayını da arttırdım yemek yemiyor bazen ya mama ile telafi ediyorum ya da yiyeceği bir şey veriyorum karnı doysun mantığındayıö artık gelişimi etkinlenmesin zaten ameliyat dönemi değil kilo almak kilo verdi yüzü küçüldü kilosuna bile baktırmak istemedim

23 ocakta bizim ki, organizasyon ile anlaştım o süsleyecek evde yapıcam arkadaşları ailemizi felan çağırıcaz sanırım biraz kalabalık olacak aslında bu kadar kalabalık olmasını istemiyordum ama arkadaşlardan birini çağırsam diğeri küsecek o yüzden biraz fazla kişi olacaz, yiyecek birşeyler de hazırlamayı düşünüyorum patates salatası cupcake sarma mercimek köftesi felan birde pasta yaptırıcaz küçük prens pastası inşallah, birde Şubat'ta da bir yaş çekimi yaptırcaz ama benim oğlan tanımadığı birine fotosunu çektirir mi bilmiyorum 😂
Hiç bişey anlamadıkları için çok büyük şeyler bize işkence oluyor ondan bende bu sene biraz sakin basit şeyler olsun istedim zaten sinirlerim kaldırmıyor artık 😃😃

Ay ilk yaşını kutlayan oldu demek tebrik ederim çok güzel yıllarınız olsun beraber artık her geçen günümüz kolay ve mutlu geçsin bol uykuları olsun 😃🌸
Biz yaptık geçen hafta aile arasında.Balon zinciri aldık konsepte uygun happy birthday yazısı balonlar aldık. Perde üzerine sabitledik balon zincirini çok güzel oldu.lila incili kelebekli pasta yaptırdık.Bir sürü fotoğraf çektik çok güzel oldu 🌸
İi

Bende yapcam biraz büyük bişey olacak ama elbise bulamıyorum kızlar stres oldum 1 Şubat bnmki de bnde organizasyon tuttum evde olacak krem kahve tonlarında, var mı fikr verebilecek olan 🥲
Aynıymış bizim bebişler şuan sen yazınca kendime kıyafet almam gerektiğini aklıma geldi yemin ederim bunu hiç düşünmemiştim😃😃😃😃

Daha doğum günü yapan olmadı dimi ? Neler planladınız belki yazdınız ama kaçırmış olabilirim. Ufak tefek süsler aldım masa arkası falan öyle minik bişeyler yapmayı düşünüyorum resimli pasta hayalim vardı benim olmadığı için çocuğum için yapmak istiyorum öyle aile arasında bişey yapıcam nasipse 1 şubatta bizimki 🌸
Konsept balon aldım, pasta yiyecek vs hepsini kendim yapacağım, bir de kızçeme elbise bulmam lazım:)Şubat ayı ortasında yapacağım inş. bu kadar salgın varken de korkmuyor değilim ama bakalım😇

Daha doğum günü yapan olmadı dimi ? Neler planladınız belki yazdınız ama kaçırmış olabilirim. Ufak tefek süsler aldım masa arkası falan öyle minik bişeyler yapmayı düşünüyorum resimli pasta hayalim vardı benim olmadığı için çocuğum için yapmak istiyorum öyle aile arasında bişey yapıcam nasipse 1 şubatta bizimki 🌸
Biz eşimin tarafına gittiğimiz için 10 gün önceden bi ön kutlama yaptık 😅 duvar süslemesi bi pasta ben kendi evimde de doğum gününde aynı şekilde yapacağım

Konsept balon aldım, pasta yiyecek vs hepsini kendim yapacağım, bir de kızçeme elbise bulmam lazım:)Şubat ayı ortasında yapacağım inş. bu kadar salgın varken de korkmuyor değilim ama bakalım😇
Biz yeni hastalıktan çıktık uzun süre gelmez diye ümit ediyorum 😃

Ayy nasıl bir elbise düşünüyorsunuz uzun kol uzun kısa vs 🌸
Malum gobekten ötürü streç bişey istemiyorum tüvit kumaş kalın gösterir gibi geliyor triko da ucuz durur diye düşünüyorum gerçi güzel trikolar da var ama onlar 2 3 bin. İkili kombin yapayım diyorum instada görüyorsunuzdur illaki etek bluz veya yelek tarzı o da çok zor eşleştirmek. Bı influencer da çıkıp doğru dürüst bişey giymiyor hep abartı takılıyor kalakaldım öyle yani haftasonu AVM gidecektim bebem hasta inşallah bu haftasonu gidicem. Krem ekru tonlarında istiyorum kısa olur uzun balon etek olur hiç farketmez yeterki şık ve zamansız olsun ilerde bakınca ay çok güzeldi diyebileyim 😪

Back