2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bende mi başlasam acaba diyorum sırf uyku için
Şuan uykuya öyle abartı bir etkisi yok en azından bizim için öyle ama diş çıkarıyor şuan her şey üst üste geldi bu ara mamanın etkisini görememişte olabiliriz birde ben yemek olayını da arttırdım yemek yemiyor bazen ya mama ile telafi ediyorum ya da yiyeceği bir şey veriyorum karnı doysun mantığındayıö artık gelişimi etkinlenmesin zaten ameliyat dönemi değil kilo almak kilo verdi yüzü küçüldü kilosuna bile baktırmak istemedim

Hiç bişey anlamadıkları için çok büyük şeyler bize işkence oluyor ondan bende bu sene biraz sakin basit şeyler olsun istedim zaten sinirlerim kaldırmıyor artık

Ay ilk yaşını kutlayan oldu demek tebrik ederim çok güzel yıllarınız olsun beraber artık her geçen günümüz kolay ve mutlu geçsin bol uykuları olsun
İi

Bende yapcam biraz büyük bişey olacak ama elbise bulamıyorum kızlar stres oldum 1 Şubat bnmki de bnde organizasyon tuttum evde olacak krem kahve tonlarında, var mı fikr verebilecek olan
Aynıymış bizim bebişler şuan sen yazınca kendime kıyafet almam gerektiğini aklıma geldi yemin ederim bunu hiç düşünmemiştim

Konsept balon aldım, pasta yiyecek vs hepsini kendim yapacağım, bir de kızçeme elbise bulmam lazım:)Şubat ayı ortasında yapacağım inş. bu kadar salgın varken de korkmuyor değilim ama bakalım

Biz eşimin tarafına gittiğimiz için 10 gün önceden bi ön kutlama yaptık duvar süslemesi bi pasta ben kendi evimde de doğum gününde aynı şekilde yapacağım

Konsept balon aldım, pasta yiyecek vs hepsini kendim yapacağım, bir de kızçeme elbise bulmam lazım:)Şubat ayı ortasında yapacağım inş. bu kadar salgın varken de korkmuyor değilim ama bakalım
Biz yeni hastalıktan çıktık uzun süre gelmez diye ümit ediyorum

Ayy nasıl bir elbise düşünüyorsunuz uzun kol uzun kısa vs
Malum gobekten ötürü streç bişey istemiyorum tüvit kumaş kalın gösterir gibi geliyor triko da ucuz durur diye düşünüyorum gerçi güzel trikolar da var ama onlar 2 3 bin. İkili kombin yapayım diyorum instada görüyorsunuzdur illaki etek bluz veya yelek tarzı o da çok zor eşleştirmek. Bı influencer da çıkıp doğru dürüst bişey giymiyor hep abartı takılıyor kalakaldım öyle yani haftasonu AVM gidecektim bebem hasta inşallah bu haftasonu gidicem. Krem ekru tonlarında istiyorum kısa olur uzun balon etek olur hiç farketmez yeterki şık ve zamansız olsun ilerde bakınca ay çok güzeldi diyebileyim

Bizim çoğu şey aynı senle valla çok zor yaa taktım ben kafaya biraz şık ve zarif olsun diye
Çok takınca istediğin gibi olmuyor önceden alıp atmak lazım dolaba ama nerde işte hep son dk ya kalıyor bende buraya yazınca bakmaga başladım hiç beğendiğim bişey olmadı

Çok takınca istediğin gibi olmuyor önceden alıp atmak lazım dolaba ama nerde işte hep son dk ya kalıyor bende buraya yazınca bakmaga başladım hiç beğendiğim bişey olmadı
İşte bende öyleyim son dk.kalmasin diye uğraşıyorum Yine son dk kaldi bide hediye soran yakınlarım var ne aldirsam onu bilemiyorum annem babam soruyi neyi eksik gibisinden kaynana falan onları da düşünüyorum

İşte bende öyleyim son dk.kalmasin diye uğraşıyorum Yine son dk kaldi bide hediye soran yakınlarım var ne aldirsam onu bilemiyorum annem babam soruyi neyi eksik gibisinden kaynana falan onları da düşünüyorum
Ben bi arkadaşa kitaplık kendi aileme akülü atv eşimin ailesine bu ahşap duyu kutulu aktivite masası aldırdım

Aslında en mantıklısı para vermekte insan da onu diyemez. Ben çocuklara gittiğim doğum günlerinde para veriyorum hediye alsam beğenmeyevekler ya da ihtiyaçları olmayan bişey almış olucam kendileri alsınlar daha iyi

Ben bi arkadaşa kitaplık kendi aileme akülü atv eşimin ailesine bu ahşap duyu kutulu aktivite masası aldırdım
Ooo harika bana da soruyorlar ne alalım diye valla bilmiyorum bende ama oyuncak dolabına cidden ihtiyacımız var, oyuncak sepetine sığmıyor artık

Kızlar bebeğim çok sinirli olmaya başladı, istediği olmadığı zaman kendini arkaya atıyor sinirleniyor çok fena ağlıyor resmen tepiniyor yani, son 1 aydır biraz çizgi film izletmeye başladım, altını değiştirirken veya yemek yerken izletiyorum kesik kesik gün içinde, bazı uzmanlar çizgi film çocuklar da öfke huysuzluk yapar diye bir yerde okudum acaba ondan mı oldu bilmiyorum ama aşırı öfkeli, bu günden sonra bi daha izletmemeye karar verdim zaten çok izletmiyordum mecbur bırakınca açıyordum ama onu da bıraktım, öyle böyle değil çok sinirli olmaya başladı acaba alakası var mı bilmiyorum

Ekran malesef agresiflik yapiyor ama cok kisa düzeydeyse de bu kadar etki edeceğini sanmıyorum. Bence büyümenin verdiği bir agresiflik te var. Benim kizim da agresiflesti. Istedigi şeyi yapmayınca aglamaya basladi ağlayınca yapmadığımızı farketti simdi de çığlık atıyor öyle böyle değil sesin ondan ciktigina inanamiyorum. Ben de ekran izletmedim şimdiye kadar gecen hafta taziyemiz vardi orda sevmeye diye götürüp diğer odada surekli telefon vermişler eline, ben farkedjnce baya sinirlendim uyardım ama sonuç olarak tum emeğim boşa gitti resmen simdi tekrardan unutturmaya çalışıyorum. Surekli oyun kurmaya teşvik ediyorum beraber oynuyorum. Cok isterse de arada niloya acıyorum bir 5-10 dk unutunca tekrar kapatıyorum.

Benim kendi ailem akülü araba almış kayınvalidemler de küpe almış kuşağı delik değil şimdilik ama fikir olabilir size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…