İşte.. İnsanlarla aynı ortama gire gire alışacak aslında ama böyle insanlarla nasıl aynı ortama gidicez.. Ne zaman gitsem bana tuhaf tuhaf bakan bebeğime bişey olmuş gibi davranan insanlarla karşı karşıya kalıyorum.. Benim bebeğimin de ağlaması öyle kucağımdan bırakınca bile bazen çığlık çığlığa hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Katılıyor almazsam.. Bi yere gidince de aynı sustururum sanıyorlar alıyorlar sonra katılınca korkuyorlar.. Sevemiyoruz diyorlar ben ne yapayım 5 aylık bebeğe tembih mi ediyorum Bi yere gidince ağla diye.. Geçen gün demişler arkamdan duydum çağırmayın onu boşuna gelmez bizim yanımıza diye laf sokar gibi ben keyfimden gelmiyorum sanki.. Hastanede bile tuhaf bakışlara maruz kalıyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyor diye.. Gerçekten bunaldım.. Anlayışlı olsalar bebeğim yokmuş gibi davransalar,Almaya çalışmasalar gidicem sık sık hem alışır diye ama her seferinde canım sıkılıp geri geliyorum.. Ben de markete falan gidiyorum işte anca ne yapayım? Çok zor Bi durum.. Kuzenimi büyüttüm ben, yeğenimi büyüttüm hiç böyle bişey görmediğimden korkuyorum. Ağlamasını Bi duysanız sanki Bi yerine vurdum, sanki düşmüş de biyeri kırılmış gibi ağlıyor...