2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bizde sizin gibi emiyoruz ama daha yeni mamaya da basladik..ama sadece gece uykusunda mamayi iciyor.bizimkide garip oldu,herkes gece beslenmesini birakirken biz mamayla arttirdik..
Peki daha iyi oldu mu sizde bu durum sanki mama içince uykusu biraz daha uzuyor gibi ama uyandığında o kadar öok ağlıyor ki mamayı hazırlamam 3 dk galan sürüyor ama 3 dk uykusu baya açılıyor çok ağlıyor geri dalması zor oluyor.

Uyanma aralari acildi tabi,ama ben uyanmadan veriyorum,,ruya beslenmesi gibi..uyanirsa aglarsa zaten biberonu kesinlikle almiyor.

Benimde o kilitlerden almam lazım, mıknatıslı olanları varmış onları yapamıyorlarmış

Canım sen mamaya nasıl alıştırdın, bi anda mama biberon gece tuhafına gitmedi mi?

Bende hep Vicco bakıyorum ayakkarı baya da küçük sanırım 19 numara giyer şuan ama yürümüyor henüz bende almadım küçülür diye ayakkabıda ucuz değil miş
Bizim kız artık baya aktif yuruyo bizim doktor da gayet rahat bı şekilde 20 adım attıktan sonra ayakkabı olayına girin demişti.. biz de 19 numara aldık ama bn e ebebekten aldım direk

Kizlar bebisler kaç kelime şu an konusuyo.. biz 6 kelime şu an ama az mı bilemedim.. şu an anne baba dede teyze gel ve bebe diyebiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…