2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynı durumdayım şimdiye kadar hep kendi paramı kazandım hamile kalınca işi bıraktım işte nerden baksak 1.5 senedir çalışmıyorum ve cidden bu durum benimde sıkıntım oluyor. Her ay maaş alınca belli miktar nakit gönderiyor bana zaten kredi kartı bende ama şöyle bişey var her yaptığım harcamayı açıklamak zorunda kalıyorum. Kredi kartından bişey alınca mesaj gidiyor soruyor ne aldın diye yada nakit para bitince bitti diyorum ne çabuk bitti ne aldın diyor açıklama yapmak beni yormaya başladı. Kendi parası olsa insanın bu kadar açıklama yapmak zorunda kalmaz böyle kötü de hissetmezdim ama şuan çalışmam bi süre daha mümkün değil oğlum çabuk sıkılıyor biz 3 kişi zor başediyoruz anneme bıraksam annem oyalamaktan şaşar kalır yani çok zorlanır bide oğlum da mutsuz olur diye düşünüyorum çünkü benle eşime düşkün başka kimse de durmuyor
Aynen öyle açıklama tapmak sinir ediyor beni de

Bu gece çok çok çok daha zor geçecek anlaşıldı, burun tıkalı ve genzi akıyor, diş zaten malum. Şu an elimi tutarak uyuyor bıraktığım an ya da elimin olmadığını farkettiğinde çığlık atarak uyanıyor. 1 saatte 6-7 kez uyandı sanırım. Koltuğu çektim beşiğin kenarında oturuyorum. Elini tutacağım sabaha kadar, mecbur...

Ben dün gece 10 kere kalkmışımdır ve böyle durumlar çoğu gece yaşanıyor defalarca kalktığım. Yani en iyi ihtimal 4 5 kere kesin kalkıyorum o uykusuz halimle bide işe gitmek nolurdu bilmiyorum zaten şuan çok zorlanıyorum ama gerçekten bazen sosyal olarak da çalışmayı istiyorum hem maddi hem manevi olarak iyi gelecek. İnsan yüzü görmüyorum ya bi annemle oturup konuşuyorum ama bazen insan içine de çıkmak istiyorum
Bende uykusuz kaldığım geceler hep aynı şeyi düşünüyorum sabah işe gidecek olsaydım ne yapardım acaba diyorum . Çalışanlara kolaylık diliyorum valla

Benimde gelmiyor 3e 4e kadar ama katlanamıyorum karanlıkta saatlerce bir de benimki eee ee diye bağırıyor başım tutuyor
Benimkide mayışana kadar öyle bağırıyor 🫠 Nasıl uyutmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama sallıyorsan eğer sana tavsiyem telefondan oyun oyna çok sarıyor 🤣

Benimkide mayışana kadar öyle bağırıyor 🫠 Nasıl uyutmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama sallıyorsan eğer sana tavsiyem telefondan oyun oyna çok sarıyor 🤣
Ayy gece ben bayağı gerildim esim aldı kızı ben 3saat deliksiz uyumuşum🥲
Kucakta yada anakucağında sallanıyor beninki😅

Bende 10 ayın sonunda telefondan dizi izlemeye basladim geceleri.ha duzeldi ha duzelie derken kabullendim artik 2 saatde bir uyanmasini🙃

O sırada 2 saat bile uyuyamayan ben 🤣 yine şanslısın ya 15-30 dk’da bir kalksaydı beterin beteri var 🤣
Valla gece beslenmesini kes dicek doktor yakin zamanda ama nasil yapicam bilmiyorum.tamamen aliskanlik gibi geliyor bana gece mama yemesi.biz zaten emmeyi 2 aydir birakti mamayla gidiyoruz bakalim neler bekliyor bizi.2 saat onun uyanmasi ben uyuyamiyorum ki bu arada dogru duzgun.ha uyandi ha uyanicak mama yapiyim aglamasin uyku bolunmesjn derken sabah oluyor🙃

X