2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bir soğanı ikiye bölüp karanfil batırıp başucunda koymanizi öneririm he bir de nebülizatör alıp hava vermenizi öneririm. Bize o hava çok iyi gelmişti, iki kere bronşit olduk atlattık çok sukir ama biz antibiyotik kullanmak zorunda kaldık.tabi

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun herşey kolaylaşır inşallah

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Kızlar bebekle birlikte çalışmayı bırakanlar para konusunu nasıl hallediyorsunuz ? Yani ben bu zamana kadar çalıştım her şeyi hep kendi paramla yaptım o yüzden eşimden para istemek bana garip geliyor eşimde bir yere gideceğim zaman bir şey alacağım zaman falan kredi kartını veriyor ama ben kendimi parasız gibi hissetmeye başladım yani eskiden mesela kullandığım bir parfüm indirime girince hemen alırdım şimdi eşime söylemem lazım kartını verecek falan zoruma gitmeye başladı sizler nasıl yapıyorsunuz

Bende rahatsız oluyorum bana kartını veriyor ama ben yine istediğim birşey alacaksam ona söylemek istemediğim falan kendi kartımla alıyorum kendi birikimimden. Ben her ay bana para at ben kendi kartımdan alayım diyeceğim. Hoşlanmıyorum böyle. Düşünüyorum da annelerimiz için ne zor olmuştur istedikleri şeyleri almak falan harçlık istemek. Gerçi uzağa gitmeye gerek yok birkaç kişiden duydum maaş kartlarını kredi kartlarını kocalarına vermiş kadınlar kocadan harçlık alıyorlar

Bende cocuk olduktan sonra calismayanlardanim ve gercekten cok zor alismak.calisanlara sonsuz saygim var ama ben bebegimin biraz daha buyumesini bekliyecegim

Ben de aynı fikirdeyim hani bana bir para verse oradan harcasam daha mutlu olacağım böyle kendimi çok kötü hissediyorum çünkü

Bana maaş alınca belli bir miktar para gönderiyor bende ne alacaksam o paradan alıyorum

Bu arada bunu söylemek de benim için kolay değil niyeyse bundan bile çekiniyorum dediğin gibi ben de kendi birikimimlerimden harcıyordum ama birikimimlerim de bitti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…