Bir soğanı ikiye bölüp karanfil batırıp başucunda koymanizi öneririm he bir de nebülizatör alıp hava vermenizi öneririm. Bize o hava çok iyi gelmişti, iki kere bronşit olduk atlattık çok sukir ama biz antibiyotik kullanmak zorunda kaldık.tabiKızlar bebeğim hırıltılı öksürüyor iki gündür cigerden böle geliyor burnu tıkalı filan değil nasıl geçer hastalığa çevirmeden ilaç kullanmadan bu şekilde yaşayam varmı belki bu bebişlerinizde yokturda diğer cocuklarınız bebekken yaşadıysanız bana birmyol gösteririmisiniz? Bu arada yarı doktora gideceğim ama bi test yaptırırp içim rahat etsin ilerlemişmi diye baktırıcam ateş yok burun açjk işte bi hurıltılı öksürük nasıl başedicem
Çok geçmiş olsunİyi olmaya çalışıyorum canım çok teşekkür ederim mesajlara dönemedim gece annemi hastaneye yatırdılar sabah ameliyat oldu dizinden menisküs ve çapraz bağ. Oğlumun taşı düşmedi onunda ameliyat olma durumu var annemin durumu böyle benimde hamileyken bir dişim kırılmıştı gidemedim dişçiye gebelikti emzirmeydi derken üstüne birde 20lik diş ağrısı kafam allak bullak bu ara zor geçiyor günler
Geçmiş olsunİyi olmaya çalışıyorum canım çok teşekkür ederim mesajlara dönemedim gece annemi hastaneye yatırdılar sabah ameliyat oldu dizinden menisküs ve çapraz bağ. Oğlumun taşı düşmedi onunda ameliyat olma durumu var annemin durumu böyle benimde hamileyken bir dişim kırılmıştı gidemedim dişçiye gebelikti emzirmeydi derken üstüne birde 20lik diş ağrısı kafam allak bullak bu ara zor geçiyor günler
Biz tamamlayici yaptirdik gayet yeterli şuanda hemde daha uygun.Atkadaşlar bebeğine sağlık sigortası yaptıran var mı? Ben ve bebeğimin sigorası biriyor bir haftaya. Yeni teklif 58 bin tl çıktı. Bana fazla geldi açıkçası.
Benim de tamamlayıcı. Hiç bu kadar çıkmıyordu daha önce. Oğluma 18 bin bana 30 bin çıkmış.Biz tamamlayici yaptirdik gayet yeterli şuanda hemde daha uygun.
Canım çok geçmiş olsunİyi olmaya çalışıyorum canım çok teşekkür ederim mesajlara dönemedim gece annemi hastaneye yatırdılar sabah ameliyat oldu dizinden menisküs ve çapraz bağ. Oğlumun taşı düşmedi onunda ameliyat olma durumu var annemin durumu böyle benimde hamileyken bir dişim kırılmıştı gidemedim dişçiye gebelikti emzirmeydi derken üstüne birde 20lik diş ağrısı kafam allak bullak bu ara zor geçiyor günler
Çok geçmiş olsunİyi olmaya çalışıyorum canım çok teşekkür ederim mesajlara dönemedim gece annemi hastaneye yatırdılar sabah ameliyat oldu dizinden menisküs ve çapraz bağ. Oğlumun taşı düşmedi onunda ameliyat olma durumu var annemin durumu böyle benimde hamileyken bir dişim kırılmıştı gidemedim dişçiye gebelikti emzirmeydi derken üstüne birde 20lik diş ağrısı kafam allak bullak bu ara zor geçiyor günler
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinİyi olmaya çalışıyorum canım çok teşekkür ederim mesajlara dönemedim gece annemi hastaneye yatırdılar sabah ameliyat oldu dizinden menisküs ve çapraz bağ. Oğlumun taşı düşmedi onunda ameliyat olma durumu var annemin durumu böyle benimde hamileyken bir dişim kırılmıştı gidemedim dişçiye gebelikti emzirmeydi derken üstüne birde 20lik diş ağrısı kafam allak bullak bu ara zor geçiyor günler
Bende rahatsız oluyorum bana kartını veriyor ama ben yine istediğim birşey alacaksam ona söylemek istemediğim falan kendi kartımla alıyorum kendi birikimimden. Ben her ay bana para at ben kendi kartımdan alayım diyeceğim. Hoşlanmıyorum böyle. Düşünüyorum da annelerimiz için ne zor olmuştur istedikleri şeyleri almak falan harçlık istemek. Gerçi uzağa gitmeye gerek yok birkaç kişiden duydum maaş kartlarını kredi kartlarını kocalarına vermiş kadınlar kocadan harçlık alıyorlarKızlar bebekle birlikte çalışmayı bırakanlar para konusunu nasıl hallediyorsunuz ? Yani ben bu zamana kadar çalıştım her şeyi hep kendi paramla yaptım o yüzden eşimden para istemek bana garip geliyor eşimde bir yere gideceğim zaman bir şey alacağım zaman falan kredi kartını veriyor ama ben kendimi parasız gibi hissetmeye başladım yani eskiden mesela kullandığım bir parfüm indirime girince hemen alırdım şimdi eşime söylemem lazım kartını verecek falan zoruma gitmeye başladı sizler nasıl yapıyorsunuz
Tamamlayici oldugu halde bile fiyatlar artmis yani.bizimde subat ayinda bakalim neler bekliyorBenim de tamamlayıcı. Hiç bu kadar çıkmıyordu daha önce. Oğluma 18 bin bana 30 bin çıkmış.
Bende cocuk olduktan sonra calismayanlardanim ve gercekten cok zor alismak.calisanlara sonsuz saygim var ama ben bebegimin biraz daha buyumesini bekliyecegimBende rahatsız oluyorum bana kartını veriyor ama ben yine istediğim birşey alacaksam ona söylemek istemediğim falan kendi kartımla alıyorum kendi birikimimden. Ben her ay bana para at ben kendi kartımdan alayım diyeceğim. Hoşlanmıyorum böyle. Düşünüyorum da annelerimiz için ne zor olmuştur istedikleri şeyleri almak falan harçlık istemek. Gerçi uzağa gitmeye gerek yok birkaç kişiden duydum maaş kartlarını kredi kartlarını kocalarına vermiş kadınlar kocadan harçlık alıyorlar
Ben de aynı fikirdeyim hani bana bir para verse oradan harcasam daha mutlu olacağım böyle kendimi çok kötü hissediyorum çünküBende rahatsız oluyorum bana kartını veriyor ama ben yine istediğim birşey alacaksam ona söylemek istemediğim falan kendi kartımla alıyorum kendi birikimimden. Ben her ay bana para at ben kendi kartımdan alayım diyeceğim. Hoşlanmıyorum böyle. Düşünüyorum da annelerimiz için ne zor olmuştur istedikleri şeyleri almak falan harçlık istemek. Gerçi uzağa gitmeye gerek yok birkaç kişiden duydum maaş kartlarını kredi kartlarını kocalarına vermiş kadınlar kocadan harçlık alıyorlar
Ben de çocukla bıraktım çalışmayı ve bir süre daha çalışmayı düşünmüyorumBende cocuk olduktan sonra calismayanlardanim ve gercekten cok zor alismak.calisanlara sonsuz saygim var ama ben bebegimin biraz daha buyumesini bekliyecegim
Bana maaş alınca belli bir miktar para gönderiyor bende ne alacaksam o paradan alıyorumKızlar bebekle birlikte çalışmayı bırakanlar para konusunu nasıl hallediyorsunuz ? Yani ben bu zamana kadar çalıştım her şeyi hep kendi paramla yaptım o yüzden eşimden para istemek bana garip geliyor eşimde bir yere gideceğim zaman bir şey alacağım zaman falan kredi kartını veriyor ama ben kendimi parasız gibi hissetmeye başladım yani eskiden mesela kullandığım bir parfüm indirime girince hemen alırdım şimdi eşime söylemem lazım kartını verecek falan zoruma gitmeye başladı sizler nasıl yapıyorsunuz
Bende en azından eylüle kadar falan çalışmayı düşünmüyorumBende cocuk olduktan sonra calismayanlardanim ve gercekten cok zor alismak.calisanlara sonsuz saygim var ama ben bebegimin biraz daha buyumesini bekliyecegim
Bence sende kartına para attır kabul etmez miBen de aynı fikirdeyim hani bana bir para verse oradan harcasam daha mutlu olacağım böyle kendimi çok kötü hissediyorum çünkü
Benim gözümde mecliste doğum izni 3 yıla çıkar mı kullanabilir miyim diyeBen de çocukla bıraktım çalışmayı ve bir süre daha çalışmayı düşünmüyorum
Yani aslında kabul eder ama ben çekiniyorum nedenseBence sende kartına para attır kabul etmez mi