2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anladım canım yarın bir doktoruyla da konuşayım da ona göre bir hal çaresine bakacam. Of çocuğumun herşeyi o kadar sorunlu ki bu saat oldu hala uyumadı bacaklarım koptu artık.
Benimkide aynı muhtemelende sabah 7ye kadar 15dkda bi kalkacak yine uykusuz bi gün gecirecegim

Destek alabileceğin kimse yok mu canım ya yalnız çok zor oluyor.
Var aynı apartmanda k.validem var ama kızım gece durmuyor orda anca gunduz duruyor gunduzde ev islerini yetistirmeye calismaktan kendimi dinlendirmeye vaktim olmuyor.
Sureklide onlara bırakmak istemiyorum ilerde benden kopuk yaşasın istemedigim icin bi sınır olsun istiyorum.
Sen gün içinde alabiliyomusun

Sağolsun kv bir süredir bende kalıyor hafta sonları evine geçiyor sadece. Kızıma tek bakmak mümkün olmadığı için mecbur destek alıyorum. Bir süre de istanbula annemin yanına gideceğim biraz da orda kalacağım bakalım.

Gece paslaşarak mı uyuyorsunuz.
Git tabi hava değişikliği olur hem ben pes ettim şuan tamamen uyanık salonda oturuyoruz bakalım

Gece paslaşarak mı uyuyorsunuz.
Git tabi hava değişikliği olur hem ben pes ettim şuan tamamen uyanık salonda oturuyoruz bakalım
Gece hiç uyumazsa eğer ki çoğu gece uyumuyor paslaşıyoruz. Bizde hala uyanığız bir türlü derin dalamadı bakalım kaça kadar ayaktayız.

Öncelikle geçmiş olsun. Benim de bu tür durumlarda uyguladığım bilgilendirici bir videoyu paylaşıyorum.

Böbrek taşının birisi kanala düşmüş sünnet ettirecktk mecbur erteleyeceğiz inşallah hayırlısıyla taşı düşer diğer taşı duruyor hala böbreğinde
Kuzum nasilsiniz bebiş nasıl ?
Nerede oturuyorsun canım
Çanakkale kuzum.
Bizde seni özledik canım arada gel yaz. Sen bi psikologla mı görüşsen hani hem dertleşirsin hemde içindekileri aşarsın
Vallahi canım zamanında bı gittim ama çok daha kötü oldum verdikleri ilaçlardan. Beni daha çok hasta etti bıraktım. Sanırım hayatımda basit sorunları bile düşünerek kendime fazla dert ediyorum. Teslimiyet ve tevekkül konusunda eksiğim büyük ihtimal. Ama aşıcam. Büyük oğlanın sınavı var ona hazirlik donemide çok yoruyor. Dün bayan geldi yardıma abla. Temizlik konusunda yardımcı oldu bak o baya iyi hissettirdi.
Kizmiyor ama uzuluyor.bir kere kızınca tepki vercekmi diye denedim. Dudağını büktü. Anlıyor mevzuları :)
Alkış yapiyoruz ama by by olayini cozemedi daha
Canim nebulizator aldık biz hava veriyoruz. Aynı sorun bizde de vardı. Banyoyu Baya işittim buhar oldu resmen orda banyo yaptırdım sonra bolbol hava verdim bütün temizligi ile atlattık. Geçmiş olsun.

Kızlar kontrole gittik kan da verdik şükür kanı kolay aldılar . Kilosu , boyu iyiymiş ama gece mamasını kes dedi doktor ( aslında ben uyanmadan 2 kez mama veriyorum geceleri ) vermezsem uyanır diye korkuyorum açıkçası ) bakalım ne yapacağız

Siz günlük bir rutin uyguluyor musunuz? Bir de gece sık sık besliyor musunuz?
Maalesef çok sık meme arıyor. Ama asıl sorun gaz kızımın gündüz uykularında gaz sorunu hic yok ama gece olduğu zaman karnı çok hareketli.. damla ve surup kullandık/kullanıyoruz ama bi faydası olmadı.. normalde az biraz duzenimiz vardi 1 - 1.5 aydır bozuldu. Gece uykusundan gozlerini tamamen acarak uyanmıyor ama hep ağlıyor ayaklarini karnina cekip ancak destekle susturup uykuda tutabiliyorum (anakucağında uyuyor) kolumda surekli zıplatmam mumkun değil. Ee onu uykuda tutucam diye haliyle kendim uykusuz kalıyorum

Bizde 8,5 aylıktan beri alkış yapıyoruz sadece 1 kezde bay bay yaptı

Merhabalar mesajınızı atlamışım sanırım şimdi gördüm. Kızım 10 aylık. Ellerinden tutunca yürüyor. 5-10 saniye ayakta desteksiz kalabiliyor. Bay bay, alkış, öpücük, baş baş yapabiliyor. Çorabın nerde donun nerde diyince gösteriyor Gece yatmadan önce saç tarama rutinimiz Çar kendi saçını da benim saçımı da taramaya çalışıyor. Bu şekilde

He birde çok güzel cirkin oluyor ve çok komik anane diyor

Yani beslenme olayına çözüm bulursunuz ama gaz uykusunu engeller tabi. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…