2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Benimki emerken kollarımı ve memeyi çimdiriyor malesef cok aciyor ama napayim evlaat

Benımkode uyumuyor ya artık galıba dıs gekıuor yıne bugün öksürük basladı nerden geldı bılmem dün kaç kere gıydır soy çocuğu o zaman mı oldu bılmem öksürük tren uyumuyır burın dolu

Benimki de sözde 8 gibi yatıyor ama yarım saat 45 dakikada bir uyanıyor. Yine yanında ayrılamıyorum yine buna da şükür en azından yatakta
O çoknjötü ya yanından gitsen uyanıyor hiç bişey yapamıyorsun yemin ederim abartmıyorum yanında yatıyorum yarım saat 1 saat falan dalıyor tuvalete gidiyorum oyuruyorumçıplık sesi şaka gibi ya

O çoknjötü ya yanından gitsen uyanıyor hiç bişey yapamıyorsun yemin ederim abartmıyorum yanında yatıyorum yarım saat 1 saat falan dalıyor tuvalete gidiyorum oyuruyorumçıplık sesi şaka gibi ya
Benimki de uyuyo uyuyo tam diyorum kahve yapayım kendime makinanın açma sesinden uyanıyobenim kızın bana garezi var kesin

Bu cımbız hareketini öğrenmiş olabilir ondan yapıyordur belki

Gerçekten 24 saat boyunca çocukla ilgileniyorum resmen başka bir iş yapma gibi bir imkanım yok yemek eşim yapıyor temizlik hak getire dediğin gibi uyuyor yanından kalktığımda bi tuvaletlik zaman var işte

Benimki emerken kollarımı ve memeyi çimdiriyor malesef cok aciyor ama napayim evlaat
Benimkide çimdiriyo hatta diyorum analkk çimdiği giibi nasılda acıtıyor buruşturup kırıştırıp çeviriyo derimi Ya benim 8.5 aylık oturmayı hiç sevmiyor geçmişte konuşulduysa kaçırmış olabilirim uzun süredir yoktum oturamıyor değil oturuyor ama sevmiyor ayaklarını dümdüz yapıp ayağa kalkmak istiyor oturtmak istediğimde niye böyle yapıyor bebeği oturmayı sevmeyen hatta ağlayan varmı bu sebebpten çok ilginç olmaya başladılar bğyüdükçe

Şuan bende o durumdayım 3te uyandı uyutuyorum uyanıyor
Benimkide 3.30da uyudu 6.30da uyandi 8 9 10 saat basi boyle gitti. Tabi uyutcam diye ben uyuyamadim
Vallahi hep ağlayasım var hergün en az 2 posta ağlıyorum ya modum aşırı düştü ne olacak böyle bilmem

Benimkide 3.30da uyudu 6.30da uyandi 8 9 10 saat basi boyle gitti. Tabi uyutcam diye ben uyuyamadim
Vallahi hep ağlayasım var hergün en az 2 posta ağlıyorum ya modum aşırı düştü ne olacak böyle bilmem
Vallahi öyle bende çok yorgunum şu dişi çıkarken beni mahfetti uyku konusunda onun dışında herşeye sinirleniyor ve alt değiştirmesi inanılmaz zor oldu yatırdığım an kaçıyor hiç bi şekilde oyalanmıyor ne yapacağım şaşırdım çok zorlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…