- 11 Temmuz 2023
- 837
- 756
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.701
Benimki emerken kollarımı ve memeyi çimdiriyor malesef cok aciyor ama napayim evlaatbenim bebeğim ses tonuyla kızmayı öğrendi hiçbir şekilde kızmadıgımız halde.Daha kötüsü cimciriyor sinirlendiğinde nasıl yapıyor anlamıyorum.İcinden geliyor heralde öğrenmesi görmesi mümkün değilbebeği cimciren var mı kızlar
Bunlar bu hareketleri nerden öğreniyor nasıl içinden geliyor küçücük şeylerin içinden sinir inanılır gibi değilBenimki emerken kollarımı ve memeyi çimdiriyor malesef cok aciyor ama napayim evlaat
O çoknjötü ya yanından gitsen uyanıyor hiç bişey yapamıyorsun yemin ederim abartmıyorum yanında yatıyorum yarım saat 1 saat falan dalıyor tuvalete gidiyorum oyuruyorumçıplık sesi şaka gibi yaBenimki de sözde 8 gibi yatıyor ama yarım saat 45 dakikada bir uyanıyor. Yine yanında ayrılamıyorum yine buna da şükür en azından yatakta
Benimki de uyuyo uyuyo tam diyorum kahve yapayım kendime makinanın açma sesinden uyanıyoO çoknjötü ya yanından gitsen uyanıyor hiç bişey yapamıyorsun yemin ederim abartmıyorum yanında yatıyorum yarım saat 1 saat falan dalıyor tuvalete gidiyorum oyuruyorumçıplık sesi şaka gibi ya
Benımkode 2 dısıyke benı ısırıyor ah ah dıye vuruyor gülüyor abısının sacı yoluyor gözlüğünü cekıyor alamayınca bagırıyorBunlar bu hareketleri nerden öğreniyor nasıl içinden geliyor küçücük şeylerin içinden sinir inanılır gibi değil
Artık neyi niye yapıyor ayırt edemiyorumDiş döneminde özellikle yapıyor benimki
Canım gittiniz mi doktora Efe için ne yaptınızBenımkode 2 dısıyke benı ısırıyor ah ah dıye vuruyor gülüyor abısının sacı yoluyor gözlüğünü cekıyor alamayınca bagırıyor
benim bebeğim ses tonuyla kızmayı öğrendi hiçbir şekilde kızmadıgımız halde.Daha kötüsü cimciriyor sinirlendiğinde nasıl yapıyor anlamıyorum.İcinden geliyor heralde öğrenmesi görmesi mümkün değilbebeği cimciren var mı kızlar
Gerçekten 24 saat boyunca çocukla ilgileniyorum resmen başka bir iş yapma gibi bir imkanım yok yemek eşim yapıyor temizlik hak getire dediğin gibi uyuyor yanından kalktığımda bi tuvaletlik zaman var işteO çoknjötü ya yanından gitsen uyanıyor hiç bişey yapamıyorsun yemin ederim abartmıyorum yanında yatıyorum yarım saat 1 saat falan dalıyor tuvalete gidiyorum oyuruyorumçıplık sesi şaka gibi ya
Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallahActırmıyor bıtmedı gıttı hastalık
Benimkide çimdiriyo hatta diyorum analkk çimdiği giibi nasılda acıtıyor buruşturup kırıştırıp çeviriyo derimiBenimki emerken kollarımı ve memeyi çimdiriyor malesef cok aciyor ama napayim evlaat
Şuan bende o durumdayım 3te uyandı uyutuyorum uyanıyorDelirmeme ramak kaldı...
Benimkide 3.30da uyudu 6.30da uyandi 8 9 10 saat basi boyle gitti. Tabi uyutcam diye ben uyuyamadimŞuan bende o durumdayım 3te uyandı uyutuyorum uyanıyor
Vallahi öyle bende çok yorgunum şu dişi çıkarken beni mahfetti uyku konusunda onun dışında herşeye sinirleniyor ve alt değiştirmesi inanılmaz zor oldu yatırdığım an kaçıyor hiç bi şekilde oyalanmıyorBenimkide 3.30da uyudu 6.30da uyandi 8 9 10 saat basi boyle gitti. Tabi uyutcam diye ben uyuyamadim
Vallahi hep ağlayasım var hergün en az 2 posta ağlıyorum ya modum aşırı düştü ne olacak böyle bilmem