- 19 Mayıs 2024
- 1.863
- 1.223
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.681
Ellerini yumruk yapıp sinirleniyor mu dişlerini sıkarak benimki öyle yapıyor aşırı komik oluyor beyaz tenli.birdr yüzü kıpkırmızı oluyorKızlar bu aralar oğlum aşırı sinirli herşeye çığlık atıyor sinirleniyor kendini sıkıyor ya yeni oldu bir haftadır böylevar mı bebeği sinirlenen herşeye valla kafama taktım niye böyle hırçınlaştı
Beni de çok rahatsız ediyor gelip geçicidir umarım huyları falan değildirAy noluyor böyle bu bebişlere benimki hep ağlardı durmazdı ama böyle sinir yoktu aşırı huysuz sinirli herşeye çığlık ağlama kaçma bağırmabugün çok gerdi beni
Evet resmen kendini sıkıyor sinirleniyor ama çok yapmaya başladı 3 gündürEllerini yumruk yapıp sinirleniyor mu dişlerini sıkarak benimki öyle yapıyor aşırı komik oluyor beyaz tenli.birdr yüzü kıpkırmızı oluyor
Aynısını söylüyorum valla umarım huy değildir de gelip geçicidir diş sıkıntısı felan diye düşünüyorum böyle sinirli kalmasınlar yaBeni de çok rahatsız ediyor gelip geçicidir umarım huyları falan değildir
Evet annesi öpücük atıyorlar tabi bilmeden ama pekiştirmek için "öpücük mü attın sen" "bidaha öpücük at" gibi cümlelerle ne yaptığının farkına varır ve pekişir.Yok kız birden bire yaptı yok ya öpücük değildir nerden bilsinli dedim dünden beri yapıyor
Aynen cidden ben söyleyince beni pek takmıyor ama annemle diyaloğu daha iyi o ne dese dudaklarına bakıyor öylece bazen söylemeye çalışıyorEvet annesi öpücük atıyorlar tabi bilmeden ama pekiştirmek için "öpücük mü attın sen" "bidaha öpücük at" gibi cümlelerle ne yaptığının farkına varır ve pekişir.
Benimkide babaannesi "profesör" dese diyecek, ne dese tekrarlamaya çalışıyor, iki lafın belini kırıyorlar. Biz bişey dedirtmeye çalışınca tık yok
Sayamıyorum artık..Gece kaç kez kalkıyorsunuz
Benim saat saymış bugün baktım da 6 kere uyanmışızSayamıyorum artık..
Meme de uyuduğu için böyle.. Benim görünce nin oğlu 1 buçuk yaşında halen meme aldıpı için gece 5 6 defa uyanıyomuş.. O da artık kesecem memeden diyoduBenim saat saymış bugün baktım da 6 kere uyanmışızgeçecek mi bu ya yoksa memede uyuduğu için mi böyle
Memeyi kesmek istemiyorum ama memede uyumayı nasıl keseceğim ya böyle hem kendine hem bana eziyetMeme de uyuduğu için böyle.. Benim görünce nin oğlu 1 buçuk yaşında halen meme aldıpı için gece 5 6 defa uyanıyomuş.. O da artık kesecem memeden diyodu
Sayamıyorum maalesef zaten şu aralar 12den önce uyumuyorGece kaç kez kalkıyorsunuz
Benimki de sözde 8 gibi yatıyor ama yarım saat 45 dakikada bir uyanıyor. Yine yanında ayrılamıyorum yine buna da şükür en azından yataktaSayamıyorum maalesef zaten şu aralar 12den önce uyumuyor
Bi kaç gündür saat başı kalkıyorum artık saymıyorum 2 gündür de 2 veya 3 de kalkıp 2 saat uyumuyorGece kaç kez kalkıyorsunuz
O uyumamayı 1 haftadır falan yapmadı sanırım normalde aynı dediğin o saatlerde kalkıp en az 1 saat duruyorduBi kaç gündür saat başı kalkıyorum artık saymıyorum 2 gündür de 2 veya 3 de kalkıp 2 saat uyumuyor
Diş döneminde özellikle yapıyor benimkiO uyumamayı 1 haftadır falan yapmadı sanırım normalde aynı dediğin o saatlerde kalkıp en az 1 saat duruyordu
benim bebeğim ses tonuyla kızmayı öğrendi hiçbir şekilde kızmadıgımız halde.Daha kötüsü cimciriyor sinirlendiğinde nasıl yapıyor anlamıyorum.İcinden geliyor heralde öğrenmesi görmesi mümkün değilBenimki çığlık atmak kendini geri atma sinirle bağırma ağzına yemek verirken kaşığı itme her şey var