2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Ellerini yumruk yapıp sinirleniyor mu dişlerini sıkarak benimki öyle yapıyor aşırı komik oluyor beyaz tenli.birdr yüzü kıpkırmızı oluyor

Yok kız birden bire yaptı yok ya öpücük değildir nerden bilsinli dedim dünden beri yapıyor
Evet annesi öpücük atıyorlar tabi bilmeden ama pekiştirmek için "öpücük mü attın sen" "bidaha öpücük at" gibi cümlelerle ne yaptığının farkına varır ve pekişir.
Benimkide babaannesi "profesör" dese diyecek, ne dese tekrarlamaya çalışıyor, iki lafın belini kırıyorlar. Biz bişey dedirtmeye çalışınca tık yok

Aynen cidden ben söyleyince beni pek takmıyor ama annemle diyaloğu daha iyi o ne dese dudaklarına bakıyor öylece bazen söylemeye çalışıyor

Benimki çığlık atmak kendini geri atma sinirle bağırma ağzına yemek verirken kaşığı itme her şey var
benim bebeğim ses tonuyla kızmayı öğrendi hiçbir şekilde kızmadıgımız halde.Daha kötüsü cimciriyor sinirlendiğinde nasıl yapıyor anlamıyorum.İcinden geliyor heralde öğrenmesi görmesi mümkün değil bebeği cimciren var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…