- 9 Haziran 2023
- 3.321
- 2.486
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.241
Bende onu anlamıyorum yaH hersey guzel canım çok geçmiş olsun hayret yani şimdiye kadar nasıl farketmediler böyle ciddi birşeyi
İnşallahhh
Bısı çıkmaz inşallah günler gecmıyorKuzum çok geçmiş olsun. Ne olur üzülme. Rabbım dermansız dert vermez. Erken teşhis konulmuş. Hani onu bilmiyorum ama benim yeğenimin bobrekle alakalı sorunu vardı büyüme falan büyüdükçe düzelir demişti. Vucut gelişim gösterdikleri orantilaniyor. Lütfen bizi haberdar et ne üzülme. Ne olursun. Rabbım şifasını verir.
Sırtındw yoksa ter ıyuSağol canımdişten dolayı alnı hep terliyor
Kurban olurum verene. Sabır annesi. Geçecek inşallah bu günler. Sınav hep. Annesi yüreğine yük. Unutulacak inşallah. Çok yormadan oynasın kendini kuzum benim yavrum.Bugün hep kontrol ettım nefes alımını verısını oyun oynuyor ya yoruluyor kafasını yere koyuyor sonra tekrar devam edıyor hareketlı yürütenlere yürümeye başladı ısyahı yerınde şükür okuduklarıma göre ıstahsıs olurlarmıs gelısımı gerıden gelırmıs halsız olurlarmıs efe de yok böyle şeyler
Çok geçmiş olsun. İnanıyorum ki hiç bir sorun yaşamadan atlatacak bu süreci güzel bebek. Doktor dışında internetten çok fazla şey okumamanızı öneririm konuyla ilgili. Çünkü genelde çok yanlış yönlendirebiliyor. Moral bozmaktan başka da bir işe yaramaz. Bebişler sandığımızdan çok daha kuvvetli. Geçecek bu günler. Dualarımız sizinle.Bugün hep kontrol ettım nefes alımını verısını oyun oynuyor ya yoruluyor kafasını yere koyuyor sonra tekrar devam edıyor hareketlı yürütenlere yürümeye başladı ısyahı yerınde şükür okuduklarıma göre ıstahsıs olurlarmıs gelısımı gerıden gelırmıs halsız olurlarmıs efe de yok böyle şeyler
Bebekler çok güçlü gerçekten iyi bir doktor güzel bir bakımla Her şey yoluna girecek inşallah H hersey guzelÇok geçmiş olsun. İnanıyorum ki hiç bir sorun yaşamadan atlatacak bu süreci güzel bebek. Doktor dışında internetten çok fazla şey okumamanızı öneririm konuyla ilgili. Çünkü genelde çok yanlış yönlendirebiliyor. Moral bozmaktan başka da bir işe yaramaz. Bebişler sandığımızdan çok daha kuvvetli. Geçecek bu günler. Dualarımız sizinle.
Doktorlara göre ek gıda başladığı an diş var yok fark etmez. Ben bazen karanfilli yağ ile fırçalıyorum işte aklıma gelirse yaptırırsaKızlar bebeklerinizin diş bakımını nasıl yapıyorsunuz benimki 3 4 gün önce çıkardı ilk dişini 2.de yeni yeni çıkıyor. Tamamen uzayınca mı başlamak lazım yoksa şimdiden temizlemek mi gerekiyor
İki dişimiz çıktı bazen ufak bir diş kaşıma var macunsuz onla fırçalıyorum ama çoğu zaman da unutuyorumKızlar bebeklerinizin diş bakımını nasıl yapıyorsunuz benimki 3 4 gün önce çıkardı ilk dişini 2.de yeni yeni çıkıyor. Tamamen uzayınca mı başlamak lazım yoksa şimdiden temizlemek mi gerekiyor
Benim bebeğim hep kabız bi kaç gündür kuru kayısı ve kuru incir haşlayıp blender dan geçirdim onu yediriyorum işe yaradı ama yine de düzeliyor geri oluyorSelam kızlar, Kabızlık için tarif
2kuru kayısı yumuşak olacak suda haşladım, çatalla. Baktim sonra blender kutusuna koydum az sicak suyu ile. Çektirdim
Yaa bizimkide öyleBenim bebeğim hep kabız bi kaç gündür kuru kayısı ve kuru incir haşlayıp blender dan geçirdim onu yediriyorum işe yaradı ama yine de düzeliyor geri oluyor
Ya benim bebeğim sıvı şeyler yemiyor çorba yemiyor çorbayı muhallebi gibi yapıyorum yine yemiyorIspanak çorbası.
Soğan ile yulaf unu zeytinyağ kavurdum biraz, içine 3. 4 dal ıspanak, havuç rendeledim. Bi diş sarımsak. Ve şu..
Sonra blender.. Taneli olsun isterseniz şehriye de eklenebilir. Ben eklemedim kabız gibi diye sivi olsun dedim
Evett sıvı yese iyi olur aslındaYa benim bebeğim sıvı şeyler yemiyor çorba yemiyor çorbayı muhallebi gibi yapıyorum yine yemiyorçözemedim sebebini sıvı beslense belki kabızlığı azalacak ama yok istemiyor
Cano bir malatyalı olarak yazıyorum, mümkün oldukça altın sarısı kayısı değilde gün kurusu vermen bebeğine... Altın sarılarında kükürt var. Rengini korumak, kurtlanmasını engellemek için. Konulan kükürt miktarı sağlık için tehlikeli değil ama kuzular daha çok küçükSelam kızlar, Kabızlık için tarif
2kuru kayısı yumuşak olacak suda haşladım, çatalla. Baktim sonra blender kutusuna koydum az sicak suyu ile. Çektirdim
Yaa çok Teşekkür ederim.Cano bir malatyalı olarak yazıyorum, mümkün oldukça altın sarısı kayısı değilde gün kurusu vermen bebeğine... Altın sarılarında kükürt var. Rengini korumak, kurtlanmasını engellemek için. Konulan kükürt miktarı sağlık için tehlikeli değil ama kuzular daha çok küçük