2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Bısı çıkmaz inşallah günler gecmıyor

Bugün hep kontrol ettım nefes alımını verısını oyun oynuyor ya yoruluyor kafasını yere koyuyor sonra tekrar devam edıyor hareketlı yürütenlere yürümeye başladı ısyahı yerınde şükür okuduklarıma göre ıstahsıs olurlarmıs gelısımı gerıden gelırmıs halsız olurlarmıs efe de yok böyle şeyler

Kurban olurum verene. Sabır annesi. Geçecek inşallah bu günler. Sınav hep. Annesi yüreğine yük. Unutulacak inşallah. Çok yormadan oynasın kendini kuzum benim yavrum.

Çok geçmiş olsun. İnanıyorum ki hiç bir sorun yaşamadan atlatacak bu süreci güzel bebek. Doktor dışında internetten çok fazla şey okumamanızı öneririm konuyla ilgili. Çünkü genelde çok yanlış yönlendirebiliyor. Moral bozmaktan başka da bir işe yaramaz. Bebişler sandığımızdan çok daha kuvvetli. Geçecek bu günler. Dualarımız sizinle.

Bebekler çok güçlü gerçekten iyi bir doktor güzel bir bakımla Her şey yoluna girecek inşallah H hersey guzel

Kızlar bebeklerinizin diş bakımını nasıl yapıyorsunuz benimki 3 4 gün önce çıkardı ilk dişini 2.de yeni yeni çıkıyor. Tamamen uzayınca mı başlamak lazım yoksa şimdiden temizlemek mi gerekiyor

Doktorlara göre ek gıda başladığı an diş var yok fark etmez. Ben bazen karanfilli yağ ile fırçalıyorum işte aklıma gelirse yaptırırsa

İki dişimiz çıktı bazen ufak bir diş kaşıma var macunsuz onla fırçalıyorum ama çoğu zaman da unutuyorum

Selam kızlar, Kabızlık için tarif
2kuru kayısı yumuşak olacak suda haşladım, çatalla. Baktim sonra blender kutusuna koydum az sicak suyu ile. Çektirdim
Benim bebeğim hep kabız bi kaç gündür kuru kayısı ve kuru incir haşlayıp blender dan geçirdim onu yediriyorum işe yaradı ama yine de düzeliyor geri oluyor

Ispanak çorbası.
Soğan ile yulaf unu zeytinyağ kavurdum biraz, içine 3. 4 dal ıspanak, havuç rendeledim. Bi diş sarımsak. Ve şu..
Sonra blender.. Taneli olsun isterseniz şehriye de eklenebilir. Ben eklemedim kabız gibi diye sivi olsun dedim

Eklentiler

• 1000130189.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 18
Ya benim bebeğim sıvı şeyler yemiyor çorba yemiyor çorbayı muhallebi gibi yapıyorum yine yemiyor çözemedim sebebini sıvı beslense belki kabızlığı azalacak ama yok istemiyor

Birde meme de uyuyan bebek nasıl başka şekilde uyuturlar ya kafayı yicem.
Sallatmiyor da.gece 5.6 kere uyaniyo meme için, ağzinda dursun istiyor emzik gibi.
Emziği de 5.ayda bıraktı

Selam kızlar, Kabızlık için tarif
2kuru kayısı yumuşak olacak suda haşladım, çatalla. Baktim sonra blender kutusuna koydum az sicak suyu ile. Çektirdim
Cano bir malatyalı olarak yazıyorum, mümkün oldukça altın sarısı kayısı değilde gün kurusu vermen bebeğine... Altın sarılarında kükürt var. Rengini korumak, kurtlanmasını engellemek için. Konulan kükürt miktarı sağlık için tehlikeli değil ama kuzular daha çok küçük

Yaa çok Teşekkür ederim.
Gun kurusu alayım ben bir dahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…