- 9 Haziran 2023
- 3.328
- 2.496
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.061
Benımkonın ıstahı yok mama bıle ıcmıyor dısten olabılırBir de acaba benim bebe gibi olan var mı hiçbir şey yemiyor sabah bir tane pankek yedi öğlen bir adet kelebek makarna bakalım akşama ne yiyecek kafama takmayım diyorum da hep böyle sadece balığı güzel yedigini gördüm
Benımkonın ıstahı yok mama bıle ıcmıyor dıstenBir de acaba benim bebe gibi olan var mı hiçbir şey yemiyor sabah bir tane pankek yedi öğlen bir adet kelebek makarna bakalım akşama ne yiyecek kafama takmayım diyorum da hep böyle sadece balığı güzel yedigini gördüm
Naptın canım geçti mi nasıl oldu simdiKızlar bizim ufaklık az önce birkaç kez çok gürültülü şekilde gaz çıkardı hatta yemek yediriyordum, koştur koştur aldım götürdüm altı battı diye ama az miktarda ve sadece şeffaf-sarı mukus gördüm. Şu an 1 saattir falan çok gürültülü gazı da devam ediyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu neden olabilir doktora atmalı mıyım resmini de çektim.
Benimki hep böyle rutini buBenımkonın ıstahı yok mama bıle ıcmıyor dısten olabılır
Bazı bebekler sonradan yemeyi öğreniyormuşBenimki hep böyle rutini bu
Yani ben pes etmeden sürekli farklı şeyler veriyorum yedirmeye de çalışıyorum umarım bir gün yerBazı bebekler sonradan yemeyi öğreniyormuş
Bir sonraki kakasını bekliyorum ama gaz çıkarması azaldı, bakayım bir yine mukuslu olacak mıNaptın canım geçti mi nasıl oldu simdi
Mukuslu kaka genelde alerjiden dolayı oluyor diye biliyorum ama yine de emin değilim,.mukuslu devam ederse doktorunuza danışın benceBir sonraki kakasını bekliyorum ama gaz çıkarması azaldı, bakayım bir yine mukuslu olacak mı
Ben de o yüzden biraz endişe ettim, acaba ne yaptı onu düşünüyorum şimdiMukuslu kaka genelde alerjiden dolayı oluyor diye biliyorum ama yine de emin değilim,.mukuslu devam ederse doktorunuza danışın bence
Benimkide çok zor yiyipr hala alışamadı eliyle iittirmeyi öğrenmiş ağzını kitliyor tükürüyo sinirlenince en sondaBir de acaba benim bebe gibi olan var mı hiçbir şey yemiyor sabah bir tane pankek yedi öğlen bir adet kelebek makarna bakalım akşama ne yiyecek kafama takmayım diyorum da hep böyle sadece balığı güzel yedigini gördüm
Bizimde aynı ağzını kitliyor kilo alımı normaldi bizimle bakalım bu ay nasıl olacakBenimkide çok zor yiyipr hala alışamadı eliyle iittirmeyi öğrenmiş ağzını kitliyor tükürüyo sinirlenince en sondakaşık sokamıyorum bi iki verdikten sonra kilosu normal dr a giitiğimizde biraz daha bekleyip sonra baktım olmuyor ısrar edicem yoksa midesi küçük kalıcak
Aynen çağırdılar bende daha yeni bugün menenjit için gidicem ilk kez yaptırıcazKızlar sizi de 9. Ayda sağlık ocağı aşıya çağırdı mı bazı yerlerde çağırmışlar bazılarında çağırmamışlar. Biz de 7.ayda menenjit aşısına başladık 2.dozu 9.ayda olacak ikisi ağır gelir mi acaba? Doktorumuza da sorcağım da size de sormak istedim çağırdılar mı diye. Bir de aşı takviminde gözükmüyor ondan kafam karıştı.
Biz de yaptıracaz her doz için bu kadar mı odicez tamam sağlık olsun da ne bileyim ah ah Avrupa da devlet karşılıyor bunuKızlar bu menenjit aşısı ne kafar pahalı ya 2300 TL tek doz şaka gibi
Bizim de geçen gece 2 kere taşmış uyandıBeni de aradılar aşı için
Kızlar 2 sabahtir çiş tasiriyo bezi baya dolmuş ve yandan beline taşmış olarak uyanıyoruz var mı boylle olan neden oluyo acaba üşüyor mu yoksa gece? instada gördüm üsudüğünü sabah ıslanmalarından anlarsınız falan diyordu 6 numara Molfix kullanıyorum bebişim 10 kilo külot bez daha mı iyi olur acaba
2 ay önce 1800 felandı nasıl artmış bi andaKızlar bu menenjit aşısı ne kafar pahalı ya 2300 TL tek doz şaka gibi
Evet ya rotaya pahalı demiştim bu onun da iki katı ve 3 doz olacak bundan son doz başka marka oda pahalı ama 10 küsür tutuyor tabi yapana kadar yine zam gelmezseBiz de yaptıracaz her doz için bu kadar mı odicez tamam sağlık olsun da ne bileyim ah ah Avrupa da devlet karşılıyor bunu