- 11 Temmuz 2023
- 814
- 741
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.041
Yok ben kabak yemegine de koydum. Ikidir haslanmis sarinin icine koyuyorum. Bititemiyordu yumurtasini. Dereotu zeytinyag az da suyla acinca yedi bitirdi. Minik minik dogradim amaDaha hiç dereotu vermedim boğazına yapışmıyor dmi
Benimki de gidiyor. Ama ıstarla onda vermeye devam ediyorum. Alışması lazım:)Kızlar alıştırma bardağından su içerken hep boğazına gidiyor normal mi ki bu
Zamanla öğrenecekler herhaldeBizimde hep boğazında kalıyor
Ben israrci değilim galiba benim de ısrar etmem lazımBenimki de gidiyor. Ama ıstarla onda vermeye devam ediyorum. Alışması lazım:)
Ayyyy çıktı mı
Benim bebiş de doğru düzgün bir şey yemiyor maalesef, bi de istemediği zaman elini kaldırıp baybay yapar gibi yemeği reddediyorBir de acaba benim bebe gibi olan var mı hiçbir şey yemiyor sabah bir tane pankek yedi öğlen bir adet kelebek makarna bakalım akşama ne yiyecek kafama takmayım diyorum da hep böyle sadece balığı güzel yedigini gördüm
Tecrübeli anneler yazar şimdi sanki çıktı ya elime ufak bişey değer gibi oldu ama tam elletmiyorAyyyy çıktı mı
Yerim o elleri bizimki de hep ağzını kitliyor zamanla alışırlar inşallahBenim bebiş de doğru düzgün bir şey yemiyor maalesef, bi de istemediği zaman elini kaldırıp baybay yapar gibi yemeği reddediyor
Bardak değdirmeye çalışsanTecrübeli anneler yazar şimdi sanki çıktı ya elime ufak bişey değer gibi oldu ama tam elletmiyorzaten dün gece uyumadık artık çıkmış olsun 1 yaşına girecekler
Öyle fenaki ağzım eline gitmesin çığlık atıyor acıyor heraldeBardak değdirmeye çalışsan
Çıkmış sayılır canım hayırlı olsun:) bir iki güne eline gelir bence. Ben benim oğlumun diş etlerine jel sürerken farkettim. İyice huysuzlanmışto. Jel sürüyprdum acısını alsın diye. Bi gecede çıkmış:) şimdi üst dişleri bekliyorumÖyle fenaki ağzım eline gitmesin çığlık atıyor acıyor heralde
Bizde gecenuyumadık işte çok fenaydı ama anladım diş geldi gelevek bu sefer dedim uykusuz kalmak için sebep varÇıkmış sayılır canım hayırlı olsun:) bir iki güne eline gelir bence. Ben benim oğlumun diş etlerine jel sürerken farkettim. İyice huysuzlanmışto. Jel sürüyprdum acısını alsın diye. Bi gecede çıkmış:) şimdi üst dişleri bekliyorum
Gözün aydın açılmış biraz
Oyy çıkıyor maşallah
3 aydır onda içiriyorum hala boğazında kalıyorBen israrci değilim galiba benim de ısrar etmem lazım
Bu aralar benimki de red etmeye başladı herşey boşa gidiyorBir de acaba benim bebe gibi olan var mı hiçbir şey yemiyor sabah bir tane pankek yedi öğlen bir adet kelebek makarna bakalım akşama ne yiyecek kafama takmayım diyorum da hep böyle sadece balığı güzel yedigini gördüm
İnsanın yemek yapma hevesi de kaçıyorBu aralar benimki de red etmeye başladı herşey boşa gidiyor