2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Kizlar merhaba daha önce konuşuldu ama yine sormak istedim. Kaç derece sıcaklık için uyku tulumu nasıl kullanıyorsunuz? Ben 2 tog aldım ama ev genelde 21-22 derece kac tog almalıyım nası kullanmalıyım.
Benik de 21 22 derece suan. 1 tog icine ayakli tulum veya pijama takimi tam geliyor. Dün mesela pijama takiminin icinde zibin vardi azcik terledi emerken

Hahaha ben bebeğimi sallayarak uyutuyorum ve bize de bir ara öyle bir güncelleme gelmişti. Oğlum ben zaten sallıyorum sen niye savuruyorsun kafanı diyordum Ama sonra unuttu...

Hahaha ben bebeğimi sallayarak uyutuyorum ve bize de bir ara öyle bir güncelleme gelmişti. Oğlum ben zaten sallıyorum sen niye savuruyorsun kafanı diyordum Ama sonra unuttu...
Umarım unutur bizimki de Ayakta otururken falan yapmıyor altını değiştirmek için yatırdığımda yapıyor genelde

Benim oğlanın garezi bana bence. Dün gece 12 gibi eşimi uyandırdım. Dedim ki bu gece sen ilgilen ben uyuycam. Gittim başka odaya yattım. Gece 1 kere uyanıp mama içmiş uyuyakalmış. Sabah da 8:30 da uyandı. Ben olsam hiç böyle olmuyor. Eşim de diyor ki sen uyutamıyorun delirecem vallahi. Dedim bundan sonra geceleri sen ilgilen o zaman:)

Geçen benim oğlan da gece uykusuna geçirirken ağladı uyumak istemedi babasına verdim onda uyudu bana diyor ki sen uyutmayı beceremiyorsun ondan sende uyumadı dedim he 9 aydır kim uyutuyor da bugün becerememiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…