- 4 Ağustos 2022
- 4.798
- 2.363
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.001
Oyy bizimki o madar değil ona rağmen çok rahatsız oluyorum benim babam aşırı horlar evlenmeden önce odam üst kattaydı babamın sesini duyardım anneme nasıl dayanıyorsun derdim başıma geldi
Ben yapacam dedim bi türlü yapamadım hala yapacam diyorumDiş çıkınca özel bşey yaptınız mı hani diş buğdayı falan gibi özel bir şey
Yeni mi öğreniyor acaba2 gündür gece gündüz fark etmez uykudan uyanip oturuyor veya emekleme pozisyonunda bekliyor. Nasil vazgececek kendini uyandiriyor böyle
Evet evet aynı anda çıkmadı bizimde alt iki diş 4 er gün arayla çıktı şimdi üstten tek diş patladı öbürü de bi kaç güne patlar heraldeAlttaki iki diş aynı anda çıkmak zorunda mı sol taraftaki sanki çıktı çıkacak ucunda givi sağa göre daha beyaz duruyor olur dimi böylede
Her yeni beceri kazandıklarında bunu yaşayacağız sanırım bende ilk dönmeye başladığında çok zorlanmıştım sadece dönüyordu tüm gece boyunca ama bu dediğin güncelleme daha bize gelmedi bakalım ne kadar zorlayacak2 gündür gece gündüz fark etmez uykudan uyanip oturuyor veya emekleme pozisyonunda bekliyor. Nasil vazgececek kendini uyandiriyor böyle
Babama almıştım o zaöan yaramamıştı hatta hala duruyor onlar kız dur anneme gidince alıp deneyeyim inşallah unutmamYaa çok fena cidden çocuğu bırak ben bile tahammül edemez oldum özellikle son bir yıldır böyle oldu şu Burun bantları işe yararmı acaba alsak
Aynen annem tarafından öyle diypr ufak bir süs aldım ilk dışım çıktı diye onun önünde pasta falan ufak bişey yapmak istiyorum normalde aşırı sinir olduğum bişeudinya millet atardı resim bu ne saçma şey derdim kınadığım her şeye hevesimvarBen yapacam dedim bi türlü yapamadım hala yapacam diyorumhedik derler bizde
Resmen günler süren eziyet ya anneye ayrı bebeklerimize ayrı zorEvet evet aynı anda çıkmadı bizimde alt iki diş 4 er gün arayla çıktı şimdi üstten tek diş patladı öbürü de bi kaç güne patlar heralde
Yok canım endişe etme. Bizde de oluyordu unuttu geçti. Kendi kendinin uykusunu getirmek için yapıyormuş.Kızlar sanırım yeni bir konu ile geliyorum, bugün bebeğim özellikle uyku saatlerinden önceye denk gelerek (ya da ben ona yormaya çalıştım) kafasını sağa sola sallama hareketi yaptı. Sizin ufaklıklarda böyle bir durum yaşayan oldu muBiraz endişe ettim.
Ayy iyi bari biraz rahatladım.Yok canım endişe etme. Bizde de oluyordu unuttu geçti. Kendi kendinin uykusunu getirmek için yapıyormuş.
Ben şu an 21-22 derece civarında, 1 tog kullanıyorum. Altında uzun kollu penye zıbın ile ve üstünü örtmüyorum. Ama 1-2 derece daha düşse 2 tog kullanırım gibi geliyor, altını kat kat yapmaktansa. Ben de biraz daha soğumasını bekliyorum havaların.Kizlar merhaba daha önce konuşuldu ama yine sormak istedim. Kaç derece sıcaklık için uyku tulumu nasıl kullanıyorsunuz? Ben 2 tog aldım ama ev genelde 21-22 derece kac tog almalıyım nası kullanmalıyım.
Bizim de hala çıkmadıDişi çıkmayan bebe kaldı mıııı
Ben iki tog aldım bebiş hiç rahat edemiyor dönemiyor ağlıyor evde daha incesi vardı onda da dönemiyorKizlar merhaba daha önce konuşuldu ama yine sormak istedim. Kaç derece sıcaklık için uyku tulumu nasıl kullanıyorsunuz? Ben 2 tog aldım ama ev genelde 21-22 derece kac tog almalıyım nası kullanmalıyım.
Benimkide öyle 2 tog giydiriyorum aslında 2 ile 1 arasında neredeyse fark yok ama giyince fark ediyor demekki rahat edemiyor sanırım giydikçe alışacak başka çaremiz yok üstlerini açıyorlarBen iki tog aldım bebiş hiç rahat edemiyor dönemiyor ağlıyor evde daha incesi vardı onda da dönemiyor
Ben dün gece pes edip değiştirdim 20 dakkada 1 ağladı dönemeyince normal kıyafet giydirdim öyle uyuduBenimkide öyle 2 tog giydiriyorum aslında 2 ile 1 arasında neredeyse fark yok ama giyince fark ediyor demekki rahat edemiyor sanırım giydikçe alışacak başka çaremiz yok üstlerini açıyorlar
Bu sefer aklım kalıyor hep üstünü açıyor diye bizim ev biraz serin sabaha karşı 19 20 derece arasında oluyorBen dün gece pes edip değiştirdim 20 dakkada 1 ağladı dönemeyince normal kıyafet giydirdim öyle uyudu
Labne dereotlu zeytinyagli yumurta sarisi tahin pekmezKızlar bugün kahvaltı ne hazırlayacaksınız
Benimki de yapiyor bazen uyku öncesi. Özellikle de uyuyamiyorsaKızlar sanırım yeni bir konu ile geliyorum, bugün bebeğim özellikle uyku saatlerinden önceye denk gelerek (ya da ben ona yormaya çalıştım) kafasını sağa sola sallama hareketi yaptı. Sizin ufaklıklarda böyle bir durum yaşayan oldu muBiraz endişe ettim.