- 4 Ağustos 2022
- 5.200
- 2.553
- 103
Alerjik mi efe canım? Çok geçmiş olsun. Benim eşimde sigara konusuna dikkat etmiyor. Evin içinde içmez dışarda içer ama elini yıkamadan üstünü değişmeden çocuğu alır severTıpa gıttık kan verdık cıger fılmı temız geldı ama bronsları dolu hala kaç aydır hava veroyıruz sınır oldum alerjı testı uspılmadı alerjı şurubu içtiği ıcın 10 gün sonra bıdaha gıdecez hava ya devam evde kesınlıkle sıgara yok dedı doktor bebek uyurken falan da benım öküz ıcıuordu oturduğunuz odada bız yatınca yasak evın hıc bır bolgesındr yok sigara içmek hayvan tüyü yasak toz yasak esıme dedıkı sıgara ıctın mı üstünü çıkaracaksın elını yüzünü yıka öyle yaklasacaksın dedı vebımkı ne yaprdı ıcerdı dırek bebeğe yapma deyınce bısı olmaz gördü ev de kesınlılle yol sigara dedı inş uyar yoksa kıyamet günleri onu bekliyor kadın tutup evı temızletmem lazım 2000 diyorlar koku toz herşey yasak
Hala geçmiyor yaOğlum seZeryan dikiş yerime tekme attı resmen beynim zonkladı ya
Alerjı testı yapılamadı sürüp ıcıyordu alerjı surubu bıraktırdılar haftaya yapılacak bronsıt suphesı varsa yapmasınAlerjik mi efe canım? Çok geçmiş olsun. Benim eşimde sigara konusuna dikkat etmiyor. Evin içinde içmez dışarda içer ama elini yıkamadan üstünü değişmeden çocuğu alır sever
Valla eve geldı ılkn iş kıyafet degıstırmek oldu elını yıkarı sıgarasını balkonda ıctı geldı yıne üst degıstı elknı yıkadı ben şokAllah sana çokça sabır versin inşallah eşin biraz anlayışlı olur artık ya eş desteği çok önemli
Haftaya bellı olcak alerjı testındrAlerjik mi efe canım? Çok geçmiş olsun. Benim eşimde sigara konusuna dikkat etmiyor. Evin içinde içmez dışarda içer ama elini yıkamadan üstünü değişmeden çocuğu alır sever
Nıye öyle acıdı ya bende hıs yok oradaOğlum seZeryan dikiş yerime tekme attı resmen beynim zonkladı ya
Yok çekme olmadı bence büyük alHiç çekme yapmadı kolunu ayağını kıvırınca oluyor mu bebişe.Oluyorsa ben de azıcık büyük alayım
Benmde öyle duruyor elime baya geliyor kaşıyamıyorum tuhaf vir his oluşuyor ona aslında alıştım ama bez değişirken falan oğlum aşırı vuruyor 8 kilo bebek nasıl bu kadar güçlü cidden çok canımı yakıyor bazenHala geçmiyor yabenimki bide çok kalın ve kırmızı olmuş dikiş yeri hiç estetik durmuyor moralim bozuluyor ona
Uzun bir süre bnde de his yoktu şimdi var ama dokununca yine tuhaf hissediyorum ama oraya sert darbe alınca içten acıyorNıye öyle acıdı ya bende hıs yok orada
Bu aylarda çık kuvvetlıker maşallah onlaraBenmde öyle duruyor elime baya geliyor kaşıyamıyorum tuhaf vir his oluşuyor ona aslında alıştım ama bez değişirken falan oğlum aşırı vuruyor 8 kilo bebek nasıl bu kadar güçlü cidden çok canımı yakıyor bazen
Gıbek yok bence benım göbek yagları koruyor orayı bıde sarktı üstüne gelıyorUzun bir süre bnde de his yoktu şimdi var ama dokununca yine tuhaf hissediyorum ama oraya sert darbe alınca içten acıyor
Çok geçmiş olsun, benim de belim ağrıyor bacağıma vuruyor zaten oldukça zayıfım bebeği indir kaldır taşı bütün gün peşinde ol derken daha da arttı doğumdan sonra, her gün ağrı… doktora gittim mr için tarih verdi taa 1 ay sonraya, inş ciddi bir şey çıkmaz ama rabbim hepimize şifa versin çok zor, sizi bu halde bile zorlayanlara da rabbim ıslah etsin ne diyim..Kızlar merhaba hani benim bel ağrılarım vardı ya geçmeyen. Bel kaymasi demişti doktor sonra iyi bir doktor buldum devlette oraya gittim. Belimde çöküntü kirigi var mış. Bel kaymasından sonra oluşmuş 2021 de hafif varmış zamanla artmış vs. 3 ay çelik korse ilaç tedavisi ve ben kamuda çalişiyorum sabahları öyle ağrım oluyor ki iki elle desteksiz kalkamıyorum ona rağmen burda rapor vermiyorlar. Bizim unv de herkes rapor alıp tatile mi ne gitmiş anlamadim bildiniz rektör devlete hastanesinw benim personelime rapor verme demiş. Bizim hastaneye gittim oda vermiyo öl diyorlar yani açık açık
Ay yok göbek var bende de ya saten ayva göbeğim vardı ameliyattan sonra elma mı oldu ne derseniz büyüdü bayaGıbek yok bence benım göbek yagları koruyor orayı bıde sarktı üstüne gelıyor
Ay ne yapcaz bu anne göbeklerini ya sporda bile gitmiyor öylece ordaAy yok göbek var bende de ya saten ayva göbeğim vardı ameliyattan sonra elma mı oldu ne derseniz büyüdü baya
Ben spora başlamadım hala ya iç dikişlerden korkuyorum güzel karın çalışmak lazım yoksa gideceğini sanmıyorumAy ne yapcaz bu anne göbeklerini ya sporda bile gitmiyor öylece orda
Ben zaten alt göbekliydim zayıfken bile şimdi üstüne daha fazla kattıkBen spora başlamadım hala ya iç dikişlerden korkuyorum güzel karın çalışmak lazım yoksa gideceğini sanmıyorum
Gobeklerımızle gurur duymalıyız ordan çık tatlı bebekler cıktıAy ne yapcaz bu anne göbeklerini ya sporda bile gitmiyor öylece orda
Gobeklerımızle gurur duymalıyız ordan çık tatlıAy ne yapcaz bu anne göbeklerini ya sporda bile gitmiyor öylece orda
Bız böyle guzelız bazen toto yok üstte ne varsa toplandı kol gıgus göbek bebek rose o da yokAy ne yapcaz bu anne göbeklerini ya sporda bile gitmiyor öylece orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?