2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Evet bir de ek gıda ile birlikte yemek sorunu eklendi. Çocuğu da kendin gibi aperatif bir şeyler ile geçiştiremiyorsun ki. Ben de böyle kendiliğimden uyanacağım o günler ne zaman gelecek bekliyorum. Ama daha çokkk var sanırım. Öyle böyle neredeyse 8 ay olacak diyerek kendimi avutuyorum. Zaman hem çok hızlı hem de çok yavaş ilerliyor ☺
Yemek baya yoruyor ya bulaşığı hiç bitmiyor birde ben baya dğaınığım mutfakta nir kaşık alırım hemen lavaboya atarım bir çorba yapana kadar tezgah ana baba günü sonra durmuyor topliyim o yatınca yapsam ses çıkar uyanır derken hep koşuşturma halindeyim gerçi hepimiz öyleyiz de işte sizor ya

Vallahi kızlar benim bir gece iyi uyursa 10 gece 15 gece saat başı uyanıyor o yüzden artık yorum dahi yapmıyorum farkındaysanız biraz şu uykuları düzene girse biraz daha rahatlayacağız sanki aslında hem en güzel zamanları hem en zor zamanları zaman bir yandan geçsin istiyorum bir yandan Dursun istiyorum çok değişik kafalardayım ben de

Vallahi kızlar benim bir gece iyi uyursa 10 gece 15 gece saat başı uyanıyor o yüzden artık yorum dahi yapmıyorum farkındaysanız biraz şu uykuları düzene girse biraz daha rahatlayacağız sanki aslında hem en güzel zamanları hem en zor zamanları zaman bir yandan geçsin istiyorum bir yandan Dursun istiyorum çok değişik kafalardayım ben de
Ya o uyuması da günlerin verdiği yorgunluktan oluyor net. Benimkide ötle çünkü haftada bir bazen 10 günde bir güzel uyur genelde o geceleri denk getiremem ben tine uyumamış olurum🤣

Bir de alışkanlık oldu o bir saat uyusa ben kalkıp bakarım bir sorun mu var diye 🤣

İşte gece bi milyon kere kalktığı için 4 muazzam geldi 😅
Ben alısık degılım uyumamasına
Neyi yanlış yapıyoruz bi bilsem 😴🥲
Her bebıs aynı degıl ya valla uyumuyoruz artık sızlerı çok ıyı anlıyorum kızlar dün 1 de zorla uyudu 2 de hava vermeye kaucagıma aldım 4 saatte bır ılaclı hava verıyorum bur uyandı sabah 7 ye kadar zorla yarım saat uyudu sonrası yok çığlık kıyamet

Benım oglan örümcek Le gerı gerı her yere gırıp çıkıyor bütün odalara gıdıyor nasıl becerıyor anlamıyorum😀😀😀🤣ozelıklr salona gırdını çok keyıflı abınjn odanın yolunu bulamıyor onuda baba ge ge dıye rek kendınk götür türüyor

Arkadaş anlatıyor ek gıdaya geçtikten sonra çocuk 8 de kalkıp 10 da yatıyormuş 1e kadar sonra 3 te yatıyormuş 5e kadar sonra 8 de akşam uykusu 😅 hayalim bile ulaşamaz buna
Günde 5 saat günduz uykusu üzerine bir de aksam 8de uyuyup kacta kalkiyor peki? Nasil ya 5 saat inanamadim. Benim bebek gündüz 2 saat uyursa seviniyorum ben 🤔

X