• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Saat 1 oldu daha gözümü kırpmadım2uyutup yatağına koyuyorum önceden yine yarım saat 1 saat uyurdu yok 5 dk bile durmuyor ağlıyor yanmda yine biraz uyuyor ama yanımda nasıl uyuturum artık durmuyor düşer yataktan başım çatlıyor günlerdir yat kalk yat kalk yatağa elli kere koyuyorum alıyorum her yerim ağrıyor

Saat 1 oldu daha gözümü kırpmadım2uyutup yatağına koyuyorum önceden yine yarım saat 1 saat uyurdu yok 5 dk bile durmuyor ağlıyor yanmda yine biraz uyuyor ama yanımda nasıl uyuturum artık durmuyor düşer yataktan başım çatlıyor günlerdir yat kalk yat kalk yatağa elli kere koyuyorum alıyorum her yerim ağrıyor
Çok üzgünüm senin için ve ben de çok kötüyüm yine bu aralar çok iyi anlıyorum, sadece diş olamaz bu kadar uzun süremez bence. Acaba ayrılık kaygısı denilen durum da başlamış olabilir mi ben sanki öyle hissediyorum. Kucağıma aldığımda susmasının başka bir açıklaması yok, dişten ağladığında kulağını çekiyor falan belli oluyor ama bazen de kucakladığımda direk susuyor.

Sürekli uyandığında kucağıma aldığım için alışkanlık yaptı sanırım, bunu nasıl aşabilirim fikri olan var mı? Neredeyse bir aya yakındır böyle yatağın içinde pış pış yapıp sırtını okşamak, emzik vermek falan işe yaramıyor artık. Gecenin çoğunu ayakta gezerek geçirmeye başladım. Ağırlaştıkça da kollarım kopuyor artık, zaten bileğim sıkıntılı 🥺

Çok üzgünüm senin için ve ben de çok kötüyüm yine bu aralar çok iyi anlıyorum, sadece diş olamaz bu kadar uzun süremez bence. Acaba ayrılık kaygısı denilen durum da başlamış olabilir mi ben sanki öyle hissediyorum. Kucağıma aldığımda susmasının başka bir açıklaması yok, dişten ağladığında kulağını çekiyor falan belli oluyor ama bazen de kucakladığımda direk susuyor.

Sürekli uyandığında kucağıma aldığım için alışkanlık yaptı sanırım, bunu nasıl aşabilirim fikri olan var mı? Neredeyse bir aya yakındır böyle yatağın içinde pış pış yapıp sırtını okşamak, emzik vermek falan işe yaramıyor artık. Gecenin çoğunu ayakta gezerek geçirmeye başladım. Ağırlaştıkça da kollarım kopuyor artık, zaten bileğim sıkıntılı 🥺
Bence büyüyene kadar çaresi yok benimki şuan bunu yazarken bile ağladı ona bakmıyorum diye kucağıma alıyorum duruyor yada geceleri kalkıp ağlıyor yanıma alıyorum geri uyuyor babası alırsa daha öok ağlıyor uyumuyor ben alınca sakinleşiyor inanılmaz zor bir dmnemya sadece 3 saat uyanmadan uyumak istiyorum bitik berbat haldeyim bitmeyen ev işleri çocuğun yemeği bulaşık çamaşırı yanl kafayınyemek üzereyim

Doktor bize alerji damlası verdi hastalığı için akşamdan sabaha 4 kere falan kalktı Allah Allah dedim hayırdır bu çocuk sonra damla aklıma geldi yan etkisi uyku uyuşuklukmuş 🤣

Keşke rapor alabilseyfin ve dinlenmiş olabilseydin
Kuzum vermiyorlar. Ciddi ciddi pislik gibi bakıyorlar. Çok kötü hale geldik.
Çok geçmiş olsun, benim de belim ağrıyor bacağıma vuruyor zaten oldukça zayıfım bebeği indir kaldır taşı bütün gün peşinde ol derken daha da arttı doğumdan sonra, her gün ağrı… doktora gittim mr için tarih verdi taa 1 ay sonraya, inş ciddi bir şey çıkmaz ama rabbim hepimize şifa versin çok zor, sizi bu halde bile zorlayanlara da rabbim ıslah etsin ne diyim..
Başka bir hastane var mı randevuyu etken alabilecegin. İhmal etme sakın. Çok geçmiş olsun. Zorluyorlar ne yazık ki kamu memuriyet yada herneyse artık hersey rayından çıkmış vaziyette.Rabikm yardımcımız olsun.

Doktor bize alerji damlası verdi hastalığı için akşamdan sabaha 4 kere falan kalktı Allah Allah dedim hayırdır bu çocuk sonra damla aklıma geldi yan etkisi uyku uyuşuklukmuş 🤣
Merhaba, bizimde yüzümüzde egzama gibi kızarıklık oldu gecmiyor dün doktora gittik damla ve hipokrot adında bir krem verdi ve yumurtanın beyazından şüphelendi. Size verdiği damlanın adı nedir acaba?

Kuzum vermiyorlar. Ciddi ciddi pislik gibi bakıyorlar. Çok kötü hale geldik.

Başka bir hastane var mı randevuyu etken alabilecegin. İhmal etme sakın. Çok geçmiş olsun. Zorluyorlar ne yazık ki kamu memuriyet yada herneyse artık hersey rayından çıkmış vaziyette.Rabikm yardımcımız olsun.
İstanbul olunca maalesef yakın tarihli mr pek mümkün olmuyor, bekleyeceğim artık🤲🙃 çok teşekkürler

Merhaba, bizimde yüzümüzde egzama gibi kızarıklık oldu gecmiyor dün doktora gittik damla ve hipokrot adında bir krem verdi ve yumurtanın beyazından şüphelendi. Size verdiği damlanın adı nedir acaba?
Zatiden. Ama sabah bir fark olmadı uykusunda sanırım denk geldi öyle 😅

Kızlar bebeğinin dili böyle çoğunlukla dışarıda olan var mı? Benim kızın dil sürekli dışarıda ağzı açık takılıyor 🙄

Bence büyüyene kadar çaresi yok benimki şuan bunu yazarken bile ağladı ona bakmıyorum diye kucağıma alıyorum duruyor yada geceleri kalkıp ağlıyor yanıma alıyorum geri uyuyor babası alırsa daha öok ağlıyor uyumuyor ben alınca sakinleşiyor inanılmaz zor bir dmnemya sadece 3 saat uyanmadan uyumak istiyorum bitik berbat haldeyim bitmeyen ev işleri çocuğun yemeği bulaşık çamaşırı yanl kafayınyemek üzereyim
Evet bir de ek gıda ile birlikte yemek sorunu eklendi. Çocuğu da kendin gibi aperatif bir şeyler ile geçiştiremiyorsun ki. Ben de böyle kendiliğimden uyanacağım o günler ne zaman gelecek bekliyorum. Ama daha çokkk var sanırım. Öyle böyle neredeyse 8 ay olacak diyerek kendimi avutuyorum. Zaman hem çok hızlı hem de çok yavaş ilerliyor ☺

Evet bize de ondan verdi doktor, kaç damla kullaniyorsunuz acaba ? Bir etkisini gördünüz mü
9 damla. Bizimki burun akıntısını kesmek için verdi bi dün akşam bide bu sabah kullandım düne göre daha az akıyor ama ilaç hemen etki etmiş midir bilemiyorum

Kızlar ham kakao kullanarak tatlı yaptınız mı hiç +12 diyor kullanım için ama almıştım yapasım geldi 😅

Aslında ayına göre 4 kere bile kalkmaması lazım Hatta uyusunlar sabaha kadar rüya öğünü yapalım🤣🤣

Nasıl bişey acaba geçen bende burda foto paylaştım bu durumu yaşayan kimse çıkmadı doktora gittiğimde sormayı unuttum haşla önemli durumları vardı birdahaki gidişimde soracağım artık

Back