- 19 Mayıs 2024
- 2.031
- 1.324
- 48
Hayır canım hisseden olmuş ama ben hissetmedim
Daha iyi olmuş hissetmemenizHayır canım hisseden olmuş ama ben hissetmedim
Ya ben oğlumu yatarak emziriyoeum kucakta falan asla emmiyoe dışarıda da emziremiyoeym o yüzden emmz etrafı izler şimdi de yatarak emerken ayaklarıyla götünü havay kaldırıyor ay öok ilginç ya bir yandan da emmeye çalışıyor meme bir o yana gidiyor bşr bu yana çekiştirip duruyor beniönceden emerken sakin dururdu bende 2 dk soluklanırdım limdi emerken bile durmuyor
Ben kucaklayıp yıkıyorum hemen totosunu canım bu iki gündür bnmki de her açtığımda kaka ile karşılaşıyorum diş grlmiyo ama bendeKızlar bu diş sürecinde bebekler çok sık kaka yapıyor mu? İshal değil ama günde 6 kere kaka yapıyorıslak mendille silmekten pişik oldu hep
Bende lcw 1 tog civil 1.2 ebebek 2.5 var. Aralarında fark var bayağı ya 2.5 ileKızlar bugün uyku tulumu aldım 2 tog evde de 1 tpg vardı inanın hiçbir farkı uok kalınlık olarak aynı scaba her markanın kalınlığı fark mı ediyor
Valla benimkiler bana aynı geldi eve gelince anladım aynı olduğunu neyse içine bişey giydiririm artık zagen doğalgaz yanınca daha sıcak olur evBende lcw 1 tog civil 1.2 ebebek 2.5 var. Aralarında fark var bayağı ya 2.5 ile
Ay yol benimki demir aldığından beri kakası nadirleçşti devamlı kabız oluyor ve benimzorumla yapıyor bacaklarını tutuyorum öyle biraz zorlanarak yapıyor inşallah düzelir artık yapması da sprun yapmaması da yaKızlar bu diş sürecinde bebekler çok sık kaka yapıyor mu? İshal değil ama günde 6 kere kaka yapıyorıslak mendille silmekten pişik oldu hep
Benımkı de çok kaka yapuyorKızlar bu diş sürecinde bebekler çok sık kaka yapıyor mu? İshal değil ama günde 6 kere kaka yapıyorıslak mendille silmekten pişik oldu hep
Bizim diş yeri çizilmiş işte üst yan diş geliyor sürekli kaka yapıyor 6 kere bugün rekor kırdıBen kucaklayıp yıkıyorum hemen totosunu canım bu iki gündür bnmki de her açtığımda kaka ile karşılaşıyorum diş grlmiyo ama bende
Evet senle konuşmuştuk benimki de kabızlık çekiyordu ama şu diş çıkarırken ki süreçte çok kaka yapar oldu üst yan diş geliyor çok zorladı biziAy yol benimki demir aldığından beri kakası nadirleçşti devamlı kabız oluyor ve benimzorumla yapıyor bacaklarını tutuyorum öyle biraz zorlanarak yapıyor inşallah düzelir artık yapması da sprun yapmaması da ya
Seninkinin de diş geliyor o zamanBenımkı de çok kaka yapuyor
Evet kimisi o dönemde ishal oluyormuş belkide bizim dişlere daha var ishal olmadığına göre.. dişi çıkınca nasıl gözükrcek meral ediyorum ay şaka maka 9 aylık olıcaz hala diş yokEvet senle konuşmuştuk benimki de kabızlık çekiyordu ama şu diş çıkarırken ki süreçte çok kaka yapar oldu üst yan diş geliyor çok zorladı bizi
Ya ıslak mendil değil de bez kullansan pamuklu mendil yani ben ilk aylar hwp öyle temizledim sıcak su ileBizim diş yeri çizilmiş işte üst yan diş geliyor sürekli kaka yapıyor 6 kere bugün rekor kırdıyıkamak da zor olur 6 kere ya
Altında uzun kollu zıbın üstünde tulum soğuk mesela sırtı göğsüValla benimkiler bana aynı geldi eve gelince anladım aynı olduğunu neyse içine bişey giydiririm artık zagen doğalgaz yanınca daha sıcak olur ev
Hadi ya o kadar mı üşüdü ev kaç derece şuan bizim 21. 5 uyudu bende tulum giydiircem birazdaAltında uzun kollu zıbın üstünde tulum soğuk mesela sırtı göğsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?