Devlet ödemiyor zaten ya 80 liraydı biz alırken en son3 aydan fazla olmuştur alalı ya hayadır vermiyorum zaten gidince yazdırayım tekrar eğer ayına uygunsa kiloya göre nasılmayarlanır bilmiyoeum 1 çay kaşığı vermiştim en son
Ben kendi ölçeği ile bi ölçek verdim her verdiğimde3 aydan fazla olmuştur alalı ya hayadır vermiyorum zaten gidince yazdırayım tekrar eğer ayına uygunsa kiloya göre nasılmayarlanır bilmiyoeum 1 çay kaşığı vermiştim en son
İşte 1 çay kaşığı şuan yeterli gelmez sanırım onu doktora sor canım biz 5 kiloyken yarım ölçek demişti yanlış hatırlamıyorsam şuan değişmiştir tabi baya oldu bende sormadım3 aydan fazla olmuştur alalı ya hayadır vermiyorum zaten gidince yazdırayım tekrar eğer ayına uygunsa kiloya göre nasılmayarlanır bilmiyoeum 1 çay kaşığı vermiştim en son
Oy geçmiş olsun yaKızlar bizde tatildeyiz ben geldiğimizden beri ben hastayım dün de bebiş gece ateşlendi
Ya evet benimki de bu aralar elini atıyor bezeYaa sabah sabah bimeselesi yaşadık tam altını değiştirirken kaçtı bide ayağını bezine soktu sonra eli üstü başı hep koltuk örtüsü çok fenaydı krize girdim
Ay gerçekten çok fena oldumYa evet benimki de bu aralar elini atıyor beze
Canım bizim 6 dişimiz var ama onlarla ezmiyorlarki yine arka damaklarıyla eziyorlar. Öndeki dişleri ezmek için kullanmak çok zorHiç denemedim daha taneli şeylere yeni yeni geçiyorum diş çıkmadı kıyma bile veremedim artık 8 aylık olacak vereyim bari yiyebildiği kadar damağıyla yesin
Bizde çok zor alt alıyoruz sırtı yere gelmesin bağırış çağırış kaçmaYaa sabah sabah bimeselesi yaşadık tam altını değiştirirken kaçtı bide ayağını bezine soktu sonra eli üstü başı hep koltuk örtüsü çok fenaydı krize girdim
Ay evet ya bide üstünü de çok zor giydiriyor. Bende diyorum tek benimki mi böyle ne üst giydirme ne alt değiştirme hiç birini sevmiyor hep olaylıBizde çok zor alt alıyoruz sırtı yere gelmesin bağırış çağırış kaçma
Çok geçmiş olsunKızlar bizde tatildeyiz ben geldiğimizden beri ben hastayım dün de bebiş gece ateşlendi
Canım teşekkür ederiz
Çok teşekkür ederizÇok geçmiş olsun
Ödemiyor mu hiç fark etmedim ödeme yaparkenDevlet ödemiyor zaten ya 80 liraydı biz alırken en son
Aşılarxa verdim ben bir kere de huysuz diye vermiştim ama hep çay kaşığıyla verdim hatta ilk başlarda baya az veriyordumBen kendi ölçeği ile bi ölçek verdim her verdiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?