2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Kızlar cinsiyettler belli olmaya başlamış oylama kısmında gördüğüm kadarıyla çok erken değil mi hafta olarak yarın bende gideceğim 12 hafta oluyor söylermiki doktor

Benim de aynı sekildeydi eşim doktora dedi hicbirsey yemiyor zayıfladı diye. Doktor da ilk 3 aylık dönemde anne bayılmayacak kadar yese yeterli dünyaları da yese bebeğe ilk 3 ayda çok bır katkısı yok dedi. Bir de ilk trimestirde sadece yemek istediklerini ye yokda tiksinirdij kalan 6 ayda yiyemezsin biz de bunu istemeyiz bizim için beslenme son 3 ayda önemli dedi. O yüzden sende abartıya kaçmadan kendini zorlamadan yemek istediğin kadar ye kendini zorlama bu günler geçecek ve tatlı bi hatıra olarak hatırlayacağız

ya senin vereceğin karar koray beyide duydum çok iyi diye yani bunun kararını kendin vermen lazım en ufak birşey kafana takacaksan seni daha fazla rahatlacak doktoru seçebilirsin ama doktorumdan memnunum beni strese sokmuyor diyorsan değiştirmemen en iyisi sen kaç haftalık canım

birde kızlar tetenoz nasıl bilmiyorum cumartesi doktoruma sorarım ama ben 2021 de işe yerinde olmuştum sanırım hala geçerlidir belki tek doz olmayı düşünebilirim
Canın tetenoz aşısı hamilelikle kaldırıldı diye biliyorum ben doktorunmu söyledi

canım doktoruna danış bulantı ilacına başla çünkü ben asla birşey yiyemedim 2 gün ve şekerim nanılmaz düştü çocuğa böyle zarar vemektense ilaca başladım inan keşke önce başlasaymışım boşuna eziyet etmişim en azından kahvaltı yapabiliyorum yada kuruyemiş tüketebiliyorum.aşağıdaki ilaca başladım

Canın tetenoz aşısı hamilelikle kaldırıldı diye biliyorum ben doktorunmu söyledi
yok canım bir kaç grubu daha takip ediyorum burada genelde çoğu hamile gruplarında görüşülmüş ve yaptıran çok olmuş bebek için yapılıyormuş sanırım doğum esnasında birşeyi için orayı tam anlamadım sizde belki doktorunuza sorarsınız diye yazdım çünkü yarın sağlık ocağına gideceğim aşılarımı takip etmeleri için mutlaka isteyecekler diye düşünüyorum.

Tamam canım öyle yapayım çok haklısın zorladım kendimi yumurtadan tiksindim çay kahve tiksindim yumurtayı çok severdim adına tahammülüm yok inşllah bulantım geçince yiyebilirim

Doğrudur canım ben kaldırıldı diye okumuştum sanki ben zaten düşünmüyorum ilk gebeliğimdede yaptırmadım vücuduma hiçbir kimsallalı enjekte ettirmeyi doğru bulmuyorum herşeyin en doğalı bence daha güzel aşıyıda sezeryan esnasında olurda paslı bir malzeme ile müdahale ederlerse diyerekten yapıyorlar diye biliyorum şuanki sağlık sisteminde bu ne kadar mümkün tartışılır

Canım ben de prilam alıyorum gece 2 tane ama sanırım bulantının pik dönemlerindeuim 9.haftaya giriyorum o yüzden hap kullansam dahi bulantım baya var . Geçen 2 gün bi azaldı ama tekrar artarak devam etti ama o 2 gün nefes aldığımı hissettim gerçekten .

En iyisi şu anlık aynı devam edeyim çünkü herseyi kafama takarim bende. Regl tarihine gore bugün 8+2 ama 7+2 de gittiğimde vajinal muayenede 2 gün önde çıktı 7+4 de gittiğimde karından muayenede 6 gün geride çıktı. E tabiki benim kafamı bu da karıştırdı. Acaba gelismsel bir sıkıntı mı var diye düşündüm doktor da cihazın ölçümunden farklı çıkabileceğini söyledi.

benim ilk gebeliğim olduğu için zaten 2021 yılında yaptırmıştım iş için içim bir kısım rahat :)
canım ben sabah 1 tane aç karna gece yatmadan önce 2 tane oluyorum hap gibi o zaman yapacak birşey yok sanırım geçeceğiz bu yollardan biran önce son bulması dileğiyle :))
o zaman biraz doktoruna güven eğer bir kez daha gittiğinde sorulara düşersen değiştirirsin

Selam kızlar 8+5 bugün ama ara ara vuran kasık ağrısı çekiyorum ilk bebeğimi kaybettiğimiz için tedirginim normal mi böyle olan var mı adet olucam gibi de hissediyorum bazen adet ağrım yok ama sanki oldum olacam gibi geliyor lavaboya gidiyorum akıntı

Kızlar cinsiyettler belli olmaya başlamış oylama kısmında gördüğüm kadarıyla çok erken değil mi hafta olarak yarın bende gideceğim 12 hafta oluyor söylermiki doktor
Yok daha belli olmadı canım onlar bizim yaptığımız totemler dilek listesi gibi oldu biraz
Daha erken hepimiz için

Çok normal aynı bende de devam baştan beri ağrılar söküldü sökülecek adet hissi.
Doktor rahim genişliyor ağrılar normal dedi
Akıntıda normal bebiş tutunduğu için mukus salgılıyormus

çok üzgünüm, tup bebekle bunlar neden oluyor anlamış degılım bende ocak ayında aynısını yaşadım ..
kese kac haftalık suan?
kendılıgınden dusmesı ıcın hap mı verdı pekı ?

ahhh o gun demıstım ne guzel azalmış dıye,
hatta yazmıstın buraya neden azaldı bulantım dıye ...
umarım bır an once gecer ve rahatlarsın .

Bu doktordan da çok güzel dönüşler duydum 2 arkadaşım gidiyordu ve ikisi de çok memnun kaldı. Tek tek tüm detayları anlatan bi doktormuş. Ben de bir tane daha doktor arayışı icindeyim ama karar vermedim

Dediğiniz gibi sevecen olduğunu ve sen sormadan aklından geçecek herşeyi detayı ile anlattığını duydum. Aslında aklımda ilk olarak murat doruk vardı ama bazı şeyler duyunca biraz çekindim açıkcası Bakalım bi deneyimleyeyim umarım bu son olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…