- 4 Ağustos 2022
- 4.903
- 2.426
- Konu Sahibi Buffalosos
- #68.461
Gene yerine koyunca ağlıyor ama nedense yürüyüçle her deliğe giriyorBiz odadan çıkınca ağlayan bebeler nereye gitti kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gene yerine koyunca ağlıyor ama nedense yürüyüçle her deliğe giriyorBiz odadan çıkınca ağlayan bebeler nereye gitti kızlar
Hangi tereyağından kullanıyorsunGeçen bi tarif yapmıştım çok hoşuma gitti elma ile tereyağı soteledim içine irmik su pişirdim en son ceviz rendeledim biraz da keçiboynuzu pekmezi tadı lezzetli oldu kıvamı da güzel oldu
Tuzsuz koyun tereyağıHangi tereyağından kullanıyorsun
Emzik verip yatağına yatırıyordum poposuna pış pış yapıyordumÖnceden nasıl uyuyordu
Ay önceden ne güzelmişEmzik verip yatağına yatırıyordum poposuna pış pış yapıyordum
Marketlerde falan olur mu acaba nasıl bulurumTuzsuz koyun tereyağı
Wakiki den 19 20 numara bir ev ayakkabısı aldım büyük geldi ama daha küçüğü yoknzatenKızlar ayakkabı deniyeniniz oldu mu kaç numara giyiyor bebişler
Ben bi şarküteriden aldım canım migros vs tarzı kahvaltı reyonu olan marketler de vardır belkiMarketlerde falan olur mu acaba nasıl bulurum
Bize de 17 oluyor şuanda ya ben ne aldıysam hep büyük almışım çocuğa olacağı zamanda yaz geldi giyemedi şimdi de kış geliyor yazlık olanları giyemeyecekWakiki den 19 20 numara bir ev ayakkabısı aldım büyük geldi ama daha küçüğü yoknzaten
Cidden artık çok azaldıkYa acaba kimse yok mu burda yoksa okuyup çıkıyor musunuz bir belli etsin burda olanlar kendilerini
Hahaha benimki de oturmaya çalışıyor bu aralar. Gündüz çok deneyim yaşasın ki gece bu sebepten uyandırmasın kendini diyorlar aslındaBenim kızım birkaç gündür sırt üstü veya yüz üstünden oturma pozisyonuna geçmeye başladı ve uykuda bile pratik yapmak istiyor. O halini görünce kendimi tutamayıp gülüyorum, ben gülünce o uyanıp gülmeye veya ağlamaya başlıyor. Böyle bir döngüdeyiz umarım normalleşir
Her güncelleme aldıklarında böyle her an pratik yapmak istemeleri aşırı tatlı değil mi
Evet bende de bazı kıtafetler ziyan oldu öyle ama geçen kış giydirdiğim bazı şeyler şuan okuyor mesela büyük almıştımBize de 17 oluyor şuanda ya ben ne aldıysam hep büyük almışım çocuğa olacağı zamanda yaz geldi giyemedi şimdi de kış geliyor yazlık olanları giyemeyecek
Evet ben de o nedenle sık sık yaptırıyorum gündüz egzersizleri ama gece yapmak daha eğlenceli galiba. Bir de kendi düşünce gülmeye başladı içim eriyorHahaha benimki de oturmaya çalışıyor bu aralar. Gündüz çok deneyim yaşasın ki gece bu sebepten uyandırmasın kendini diyorlar aslında
Valla benim de çok şey kaldı. Hep büyük al çabuk büyüyorlar dediler bende biraz abartmışım benimki de ilk 3 aydan sonra kilo alımı yavaşladı zaten minik doğmuştu hepsi büyük geldi kışın, sonra yaz geldi zaten şimdi de yazlıklar olmadan yaz bitiyorEvet bende de bazı kıtafetler ziyan oldu öyle ama geçen kış giydirdiğim bazı şeyler şuan okuyor mesela büyük almıştım
Aynen şimdi ise çığlık kıyamet uyuyorAy önceden ne güzelmiş
Benım kı de ibne dıyor bıde mama verırlen be bee vee bee garıp bısı dıyorInnniii şeklinde kurban olurum yaradana Allahım çok hızlı büyüdüler