2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Benim kızım birkaç gündür sırt üstü veya yüz üstünden oturma pozisyonuna geçmeye başladı ve uykuda bile pratik yapmak istiyor. O halini görünce kendimi tutamayıp gülüyorum, ben gülünce o uyanıp gülmeye veya ağlamaya başlıyor. Böyle bir döngüdeyiz umarım normalleşir 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Her güncelleme aldıklarında böyle her an pratik yapmak istemeleri aşırı tatlı değil mi 🥹🥹

Benim kızım birkaç gündür sırt üstü veya yüz üstünden oturma pozisyonuna geçmeye başladı ve uykuda bile pratik yapmak istiyor. O halini görünce kendimi tutamayıp gülüyorum, ben gülünce o uyanıp gülmeye veya ağlamaya başlıyor. Böyle bir döngüdeyiz umarım normalleşir 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Her güncelleme aldıklarında böyle her an pratik yapmak istemeleri aşırı tatlı değil mi 🥹🥹
Hahaha 😂 benimki de oturmaya çalışıyor bu aralar. Gündüz çok deneyim yaşasın ki gece bu sebepten uyandırmasın kendini diyorlar aslında

Bize de 17 oluyor şuanda 😂 ya ben ne aldıysam hep büyük almışım çocuğa olacağı zamanda yaz geldi giyemedi şimdi de kış geliyor yazlık olanları giyemeyecek 😂
Evet bende de bazı kıtafetler ziyan oldu öyle ama geçen kış giydirdiğim bazı şeyler şuan okuyor mesela büyük almıştım 🤣🤣🤣

Evet bende de bazı kıtafetler ziyan oldu öyle ama geçen kış giydirdiğim bazı şeyler şuan okuyor mesela büyük almıştım 🤣🤣🤣
Valla benim de çok şey kaldı. Hep büyük al çabuk büyüyorlar dediler bende biraz abartmışım benimki de ilk 3 aydan sonra kilo alımı yavaşladı zaten minik doğmuştu hepsi büyük geldi kışın, sonra yaz geldi zaten şimdi de yazlıklar olmadan yaz bitiyor 😂

X