2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Anladım her bünye farklı demekki benim hala dikiş yerlerim kabarık kaşıyamıyorum gün içinde çok eğilirsem biraz ağrı oluyor
Çok şükür iyi ya hiç hatırlamıyorum bile gün içinde yaralı olduğumu. Bence hem bünye hemde Dr önemli. 1 aylık kontrole gittiğimde ultrasoncu kadin kim yaptıysa çok iyi yapmış iç dikişlerin belli bile olmuyor dedi. Sende martta doğum yaptın demi?

Kızlar uzun zamandır bel agrim vardı eskiden bahsetmistim hayat standartlarımi düşürüyor. Ciddi anlamda. Meğersem 2. Derece başlangıç bel kaymasi varmış. Şuan için tedavi yok. Sadece ilaçla ağrı kesici. Dikkatli yaşam vs. Geçmeyen bel agriniz varsa lütfen ihmal etmeyin sizde görünün.

Benim eşim de öyle ama evde olduğu süreçte oyun oynuyor çok düşkün. Kp de çok seviyor. Oğlum da dedesi olduğu sürece acikmadiysa bana bile bakmıyor. Kp çalışmıyor yanında beşik var orda uyutuyor oynatıyor. Oynamaktan ben yoruluyorum o yorulmuyor 😁 o yuzden yardımcım varken bi tane daha yapayım ztn bokla uğraşıyorum. :) tam olsun. Mart annelerinde biri bebeği 2.5 aylikken hamile kalmış. Suan bebeği 6 aylık. 15 haftalikta hamile. :)
Cesarete bak 😂 isteyerek mi olmuş kaza mı.
Ee yap gitsin o zaman sen 😂 ikisi birlikte büyüsün.

Kızlar uzun zamandır bel agrim vardı eskiden bahsetmistim hayat standartlarımi düşürüyor. Ciddi anlamda. Meğersem 2. Derece başlangıç bel kaymasi varmış. Şuan için tedavi yok. Sadece ilaçla ağrı kesici. Dikkatli yaşam vs. Geçmeyen bel agriniz varsa lütfen ihmal etmeyin sizde görünün.
Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻

Kızlar bebeğiniz Max kaç saat uyumadan duruyor yani meme de uyuma vs olmadan full uyanık kaç saat kalabiliyor

Hindistan cevizi yağını nasıl veriyorsunuz? Direk mi bişeye mi katıyorsunuz? Nerden bulabilirim organik olanı
Wefoodun organik var canım onu kullanıyorum. Ya direkt çay kaşığı ile yediriyorum ya da meyveli yoğurtlu öğünlerine katarak yediriyorum🙏🏻 burada bir annemiz de bahsetmişti instagramda hastalanmayancocuk diye bir hesap var oradaki annemiz bilimsel kanıtlarıyla çok öneriyor hc yağını

Anladım her bünye farklı demekki benim hala dikiş yerlerim kabarık kaşıyamıyorum gün içinde çok eğilirsem biraz ağrı oluyor
Keloid olmuştur kabarıksa bazı cilt yapısı deriyi iyileştirmek için fazla doku üretiyor ve kalınlaşıyor dikiş yeri maalesef benim tenim de öyle

Canım egzersizleri var diye biliyorum fizyoterapistler de yaptırıyor egzersiz yap mutlaka

Keloid olmuştur kabarıksa bazı cilt yapısı deriyi iyileştirmek için fazla doku üretiyor ve kalınlaşıyor dikiş yeri maalesef benim tenim de öyle
Aynen ondan olmuş geçer mi acaba ya ilk başlarda çok araştırmışyım şimdi umursamıyorum ama onun içinde bir dshs ameliyat oluyormuş insanlar ama yine tekrarlıyormuş

Aynen ondan olmuş geçer mi acaba ya ilk başlarda çok araştırmışyım şimdi umursamıyorum ama onun içinde bir dshs ameliyat oluyormuş insanlar ama yine tekrarlıyormuş
Geçmez dermatologlar üzerine iğneli bir tedavi uyguluyor belki hafifler ama yeniden ameliyat olsak deri yine aynı şeyi yapacak.İlk zamanlar ben de çok üzülüyordum jel kremler falan aldım sonra aman diye önemsememek başladım krem sürmekle falan uğraşamıyorum

Geçmez dermatologlar üzerine iğneli bir tedavi uyguluyor belki hafifler ama yeniden ameliyat olsak deri yine aynı şeyi yapacak.İlk zamanlar ben de çok üzülüyordum jel kremler falan aldım sonra aman diye önemsememek başladım krem sürmekle falan uğraşamıyorum
Hala kızarık duruyor mu senin peki benim kızarıklık baya

X