2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Kilo alımı nasıldı peki bi gelişme var mıydı o konuda
Canım 4 5 6 aylarda hep 200 250 150 gram diye aldı ilk defa bu ay 350 gram almış. Biraz irmik yulaf koydum sabah kahvaltılarına onun etkisi var diye düşünüyorum. Çok şükür 6 kiloyu gördük sonunda çok üzülüyordum 6 kilo bile olmadı diye

Kabız derken hiç mi yapmıyor yoksa miktarca az mı? Benim oğlum da bazen günlerce yapmıyordu bu aralar günde bir bazen gün aşırı bir kez ceviz büyüklüğünde yapmaya başladı. Ama ek gıda öncesini düşününce bu miktar da oldukça az. O yüzden emin olamıyorum kabız mı değil mi. Gaz çıkarması var onda sıkıntı yok ama kaka miktarı ya çok az ya da hiç yok, anlayamadım gitti. Doktoru kusana kadar sorun yok ek gıdaya devam diyor, iki gündür kusması da var yine günde bir ya da iki kez ama ek gıda ile bağlantılı mı yoksa üşütme mı onu da ayırt edemiyorum ki, sabah biraz öksürüğü de vardı çünkü.
Rekorumuz 8 gün onda da fitille yapmıştı sonra baya zorlays zorlays yaptırdım geçen hafta 2 3 kere ayaklarını tutuyorum öyle zorlanarak yaptı baya da ağladı katı yapıyor ondan zor çıkarıyor sanırım şimdi yine yapmadı en son pazartesi yapmıştı her gün uğraşıyorum yapsın diye bazen yapacak gibi oluyor yapamıyor galiba hafta sonuna kadar beklicem yoksa yine fitil vericem

Ben de pazartesidendir başladım ki şu an seminer haftası olduğu için biraz geç gidip erken geliyoruz.. Normalde benim ders saatim 3 günlük olabiliyo ki her yıl 3 gün giderdim okula bu yıl müdür 4 gün yaptı. İnsaf diyorum küçük çocuğum var sabah 6 da onu bırakmak zor diyorum biraz yardımcı olun ama yok.. Ben geçen yıl çok dinlenmişim bu yıl gerek yokmuş.. Ya ben bebekle nasıl dinleneyim okul bana şu an dinlenme yeri gibi diyorum adam Nuh diyo peygamber demiyo.. Sanki herşey üst üste geliyo bana da sinirlerim tavan resmen. En son patlayacam o müdüre o olacak
El işi zor valla canım Allah yardımcıniz olsun müdürün kankkası olsaydın öyle olmazdı ama

Rekorumuz 8 gün onda da fitille yapmıştı sonra baya zorlays zorlays yaptırdım geçen hafta 2 3 kere ayaklarını tutuyorum öyle zorlanarak yaptı baya da ağladı katı yapıyor ondan zor çıkarıyor sanırım şimdi yine yapmadı en son pazartesi yapmıştı her gün uğraşıyorum yapsın diye bazen yapacak gibi oluyor yapamıyor galiba hafta sonuna kadar beklicem yoksa yine fitil vericem
Ben de sürekli masaj yapıyorum, arada kayısı kaynatıp suyunu veriyorum ama işte pek de faydalı olmuyor gibi. Aşırı bir zorlanma görmüyorum bu konuda ama takipteyim bakalım.

Canım 4 5 6 aylarda hep 200 250 150 gram diye aldı ilk defa bu ay 350 gram almış. Biraz irmik yulaf koydum sabah kahvaltılarına onun etkisi var diye düşünüyorum. Çok şükür 6 kiloyu gördük sonunda çok üzülüyordum 6 kilo bile olmadı diye
Raporlu mama vermedimi.cocugum 3ayda beri 150 250 200gr aldı.simdilik kullniyorum 15gun sonra kontrolü var.insallah kilo alir

Ben de pazartesidendir başladım ki şu an seminer haftası olduğu için biraz geç gidip erken geliyoruz.. Normalde benim ders saatim 3 günlük olabiliyo ki her yıl 3 gün giderdim okula bu yıl müdür 4 gün yaptı. İnsaf diyorum küçük çocuğum var sabah 6 da onu bırakmak zor diyorum biraz yardımcı olun ama yok.. Ben geçen yıl çok dinlenmişim bu yıl gerek yokmuş.. Ya ben bebekle nasıl dinleneyim okul bana şu an dinlenme yeri gibi diyorum adam Nuh diyo peygamber demiyo.. Sanki herşey üst üste geliyo bana da sinirlerim tavan resmen. En son patlayacam o müdüre o olacak
Ah işte tam olarak öyleyim. İnsanların bu acımasızlığı. Dusuncesizligi nasıl bir şey bilmiyorum. Kimse yük hafifletim demiyor. Kimse yaralı parmağa bile afedersiniz işemez oldu. Ve biz böyle bir dünyaya merhametli vicdanlı çocuklar yetiştiriyoruz. Benim büyük oğlum öyle güzel ki oda kırılacak benim gibi inşallah kısa sürede atlatırız kardeşim

İlçe milli eğitime gidip durumunuzu bildirin Hocam.Madem müdür laf anlamıyor belki halinizi anlayabilecek birileri vardır.🙌

Kızlar eşimin kardeşinin düğünü var gelin alma vs derken çıkacağız şimdi evden bakalım nasıl geçecek
Umarım rahat geçer canım geçen ay bizimde vardı düğün de asla kucağımdan inmedi bebek arabasında durmadı uyumadı gece 12ye kadar ayaktaydı eve gelince de uykusuzluktan ağlama krizine girdi zor susturdum. Umarım sizin ki rahat güzel geçer 🙏🏻

M meraklibirkisi canım senin bebekte de çok gaz vardı değil mi? Benimki de öyle normalde yemeklerine soğan sarımsak koyuyordum daha çok gaz yapar diye koymuyorum sen kullanıyor musun? Gaz var diye ne yedireceğimi şaşırdım

M meraklibirkisi canım senin bebekte de çok gaz vardı değil mi? Benimki de öyle normalde yemeklerine soğan sarımsak koyuyordum daha çok gaz yapar diye koymuyorum sen kullanıyor musun? Gaz var diye ne yedireceğimi şaşırdım
Valla ben dshs hiç soğan sarımsak koymadım ya yemek konusunda baya ağır ilerliyorum çok korkuyorum dokunur diye :KK43: bir kaç gündür gaz konusu iyi ama arada böyle olıyor sonra yine başlıyor

X