• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Kizlar kesinlikle panik Yaptırmak istemem benim de reglime 7 gün varken lekelenme ile hamile olduğumu öğrendim. 6 haftaya kadar lekelenme devam etti. Doktor kanama alanı yok yerlesme kanaması dedi ilaç başlamadı 7. Haftada kirmizi kanamam oldu düşük riski dedi progestan takviyesi verdi. Cok şükür bebegim şu an icin iyi illaki sorun olacak ve herkes aynı olacak değildir ama doktorunuza takviye gerek olup olmadığını ısrarla sorun önlem çok küçük leke şeklindeyken alınsın.( tabiki benim gibi olmayıp sadece yerlesme kanaması leke olarak da kalabilir kesinlikle panik olmanızı istemem )
Bende hiç yerleşme kanaması olmadı 10+4 üm daha yeni kahverengi lekelenme oldu ultrasonda kanama alanı görünmedi şükür zaten en başından beri duphaston kullanıyordum şimdide iğne verdi

Kızlar maalesef iyi haberlerim yok bugün. Geçen günkü kanamada kesenin birini düşürmüşüm zaten. Diğer kesede hala boş. İlaçları keselim kendiliğinden düşsün dedi. Haftaya perşembe düşmemişse kürtajı konuşacaz.şubat annelerinden elendim 😢
Çok üzüldüm 😕bende de 3-5 gündür kahverengi akıntı olunca bugün iğne yazdı şükür ekranda kanama alanı yok dedi ama yinede içimi korku sardı

Çok üzüldüm 😕bende de 3-5 gündür kahverengi akıntı olunca bugün iğne yazdı şükür ekranda kanama alanı yok dedi ama yinede içimi korku sardı
Korkup stres yükleme bedenine. Rahat ol. Sonra çektiğin stresle kalıyosun. Hiç faydasıda yok. Kafanı dağıtmaya bak. Alacak nefesi olan geliyor canım

N NewbieMommy canım naptın ne zaman gideceksin bir daha benim cumartesi aşırı heyecanlıyım :)
Bebeğim son doktor bana 4 hafta sonra gel demişti bende 1 ağustosa aldım randevu🤦🏼‍♀️ bana kalsa daha erken gideceğim de eşim olmaz diyor ultrason bebeğe zarar veriyor diyip duruyo😂 12gün daha nasıl beklicem bilmiyorum😔😔 belki randevuyu iptal edip haftaya cumaya alırım. C.tesi bana haber ver bizimkilerin haftası aynı zaten😂

Bende hiç yerleşme kanaması olmadı 10+4 üm daha yeni kahverengi lekelenme oldu ultrasonda kanama alanı görünmedi şükür zaten en başından beri duphaston kullanıyordum şimdide iğne verdi
Masallah sizin bebeğiniz size güzelce tutunmuştur zaten Rabbım sagliklica şu tehlikeyi geçirmeyi hepimize nasip etsin 🌸

Bebeğim son doktor bana 4 hafta sonra gel demişti bende 1 ağustosa aldım randevu🤦🏼‍♀️ bana kalsa daha erken gideceğim de eşim olmaz diyor ultrason bebeğe zarar veriyor diyip duruyo😂 12gün daha nasıl beklicem bilmiyorum😔😔 belki randevuyu iptal edip haftaya cumaya alırım. C.tesi bana haber ver bizimkilerin haftası aynı zaten😂
aynen canım yok dayan artık sonuçta sen göremediğin sürece rabbim onu koruyor ona emanet et sadece yapman gerekenleri yap(hap,beslenme vs..) haklı radyon bebeğe zararlı ee birde daha çok küçükler mutlaka yazarım sana hangi doktordan aldın ??

Öyledir dimi yorumunuz içime bi nebzede olsa su serpti inşallah bugünler geçer hayırlısıyla
Daha tutunma haftalarında progesteron yumurtaliklardan uretiliyormus ve daha sonraki haftalarda plesantadan üretilmeye geçiyormuş o zamanda eksik progesteron üretilirse bu yüzden de bu şekilde kanamalar olabiliyormuş. Doktorum da dedi her kanama düşük değildir cogu kadın kanama yaşar diye biz içimizi ferah tutalım. Ben söylüyorum ama kendim stresten çatlamak üzereyim o ayrı 🤪😂

aynen canım yok dayan artık sonuçta sen göremediğin sürece rabbim onu koruyor ona emanet et sadece yapman gerekenleri yap(hap,beslenme vs..) haklı radyon bebeğe zararlı ee birde daha çok küçükler mutlaka yazarım sana hangi doktordan aldın ??
Bu sefer 2 arkadaşımın önerisiyle Mustafa sağlama aldım medstar umarım içime siner 🥲

Bu sefer 2 arkadaşımın önerisiyle Mustafa sağlama aldım medstar umarım içime siner 🥲
Bu doktordan da çok güzel dönüşler duydum 2 arkadaşım gidiyordu ve ikisi de çok memnun kaldı. Tek tek tüm detayları anlatan bi doktormuş. Ben de bir tane daha doktor arayışı icindeyim ama karar vermedim 😂

daha dün bir arkadaşım onda işlem oldu ve aşırı sevmiş sürekli açıklayıcı ve kendi numarasını veriyormuş her zaman mutlaka geri dönüş yapıyormuş herşeyi anlatıyormuş eminim sende çok seveceksin

daha dün bir arkadaşım onda işlem oldu ve aşırı sevmiş sürekli açıklayıcı ve kendi numarasını veriyormuş her zaman mutlaka geri dönüş yapıyormuş herşeyi anlatıyormuş eminim sende çok seveceksin
Merhabalar siz hangi doktora gidiyorsunuz. Bende antalyadayim

Daha tutunma haftalarında progesteron yumurtaliklardan uretiliyormus ve daha sonraki haftalarda plesantadan üretilmeye geçiyormuş o zamanda eksik progesteron üretilirse bu yüzden de bu şekilde kanamalar olabiliyormuş. Doktorum da dedi her kanama düşük değildir cogu kadın kanama yaşar diye biz içimizi ferah tutalım. Ben söylüyorum ama kendim stresten çatlamak üzereyim o ayrı 🤪😂
Güzel düşünelim güzel şeyler olsun ozaman

Merhabalar siz hangi doktora gidiyorsunuz. Bende antalyadayim
ben medikal park mehmet karacaya gidiyorum ama ben 1 sene yaklaşık denedim o yüzden prof olsun istedim memnunum ama karakter meselesi tabiki işinde gerçekten on numara ama arkadaşımın mustafa sağlam mın açıklayıcı olduğu kadar öyle açıklayıcı değil bir sorun varsa çözüme gidiyor sorun yoksa problem yok diyor ve bitiriyor bende yapı gereği çok merak eden soran birisi olmadığım için çok memnunum ama diğer arkadaşım açıklama yapmasını istiyordu o yüzden değiştirdi ve memnun şuan sen hangisine gidiyorsun

ben medikal park mehmet karacaya gidiyorum ama ben 1 sene yaklaşık denedim o yüzden prof olsun istedim memnunum ama karakter meselesi tabiki işinde gerçekten on numara ama arkadaşımın mustafa sağlam mın açıklayıcı olduğu kadar öyle açıklayıcı değil bir sorun varsa çözüme gidiyor sorun yoksa problem yok diyor ve bitiriyor bende yapı gereği çok merak eden soran birisi olmadığım için çok memnunum ama diğer arkadaşım açıklama yapmasını istiyordu o yüzden değiştirdi ve memnun şuan sen hangisine gidiyorsun
Ben de medstar antalya hastanesinde koray dumana gidiyorum o da çok iyi bir doktor sizin doktorunuz gibi sorun yoksa yoktur fakat ben de diğer arkadas gibi çok meraklıyım ve paniğim koray bey isinde çok iyi ve çok sakin. Ama ben panik, koray bey sakin ve net daha detaya takılan bi doktora mı gitsem bilemedim. Ama gebeyi panik yaptırmamak daha mı iyi çok kararsızım çok 😂😂

Arkadaşlar benim beslenme düzeni alt üst durumda yediğimi çıkarıyorum afedersiniz . Kahvaltı yaptım o da çıktı geriye. Yani böyle canım tuzlu ve zararlı şeyleri yemek istiyor ve midemi böyle bastırıyorum mesela mısırlı balık kraker cips türü şeyler baharatlı tuzlu paketli gıdalar ama yemek istemiyorum . Faydalı şeyleri kısıtlı yiyebiliyorum mesela en iyi yiyebildiğim şeylerden biri de salçalı makarna ama bu da karbonhidrat ve çok tüketilmemeli. Kusmalarım yüzünden çoğu şeyden tiksindim inanın zor durumdayım. Yesem olmuyor yemesem olmuyor faydalı diye zorlasam kusuyorum 😔

Back