- 8 Şubat 2024
- 448
- 575
- 18
- 35
Gündüz toplam kaç saat uyuduNerdeyse 4 saattir uyumuyor 9 da uyudu 10.30 da kalktı emzirdim zorla geri uyuttum 23.50 de geri kalktı neden böyle yapıyor anlamıyorum kaç kere uyuttum yerine koydum geri uyandı 5 dk içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündüz toplam kaç saat uyuduNerdeyse 4 saattir uyumuyor 9 da uyudu 10.30 da kalktı emzirdim zorla geri uyuttum 23.50 de geri kalktı neden böyle yapıyor anlamıyorum kaç kere uyuttum yerine koydum geri uyandı 5 dk içinde
20şer dk uyuyup uyanıyor Max 1.5 saat uyumuştur gündüz.Gündüz toplam kaç saat uyudu
Çok iyi denk getirmişsinFisher Price Renkli Halkalar Gjy49 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Renkli Halkalar Gjy49 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glFisher Price Sürprizli Arkadaşlar GJW24 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Sürprizli Arkadaşlar Gjw24 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glFisher Price Eğlen Ve Öğren Işıklı Ve Eğlenceli Oyuncak Piyano Gtw20 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Eğlen Ve Öğren Işıklı Ve Eğlenceli Oyuncak Piyano Gtw20 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glFisher Price Eğitici Oyun Kumandası Fwg23 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Eğitici Oyun Kumandası Fwg23 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glFisher Price Neşeli Marakas BLT33 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Neşeli Marakas Blt33 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glFisher Price Dolu Fisher Price Kaplumbağa Bultak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Dolu Fisher Price Kaplumbağa Bultak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glFisher Price Poppity Araçlar Kaplumbağa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Poppity Araçlar Kaplumbağa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glGenel Markalar 17409 Baby Clementoni - Aktiviteli Bebek Davulu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar 17409 Baby Clementoni - Aktiviteli Bebek Davulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Letgodan aldıklarım 1500tl nin içinde 3 tane daha eksik link bulamadım onlarda böyle kaliteli donanimli oyuncaklar. Hepsi dikkatini çekiyor ama erken bunlarla oynamasına fırsattır kaçırmak istemedim.
Benimki çok fazla uyanıyor hele 4ten sonra uyumuyor gibi sanki hep mız mız ama bugün 8 buçukta yatırdım 2 buçuğa kadar hiç uyanmadı kaç gündür uyumuyor ondan mı uyudu yoksa akşam verdiğim mamadan mı bilmiyorum sonra yine yaklaşık saat başı uyandı 6 buçuk 7 gibi tamamen uyanıyorİite 9:30 gibi yatınca 2:30-3 te kalkıyor. Sonra bir de 5:30 gibi kalkıyor. Genelde böyle. Ama mesela bu akşam 12 de kalktı. Bir de şimdi kalktı. Hepsinde de mama verdim. Gece beslenmesini yavaş yavaş azaltmak lazım ama daha öyle 1 kere kalkmak için falan çok küçük sanırım. 6 aylıı olunca bana büyüdü gibi gelmişti de:) hala çok minnoşuz ya. Sizinki kaç kere kalkıyor gece?
Kalani biz yiyoruz veya süt olarak tüketiyorum baska yöntem ben de bilmiyorum2 günde bir yapıyorum dedin ya 1 litrelik hepsimi mayalıyor musun eşimde bende ev yoğurdu yemiyoruz hep ziyan oluyor başka yöntemi varsa denemek isterim
He anladımKalani biz yiyoruz veya süt olarak tüketiyorum baska yöntem ben de bilmiyorum
Ay ciddi misin hangi mama o benim dediğim mi ise yaradı mı dersin ay heyecanlandım benimki gelmedi daha nasıl verdinBenimki çok fazla uyanıyor hele 4ten sonra uyumuyor gibi sanki hep mız mız ama bugün 8 buçukta yatırdım 2 buçuğa kadar hiç uyanmadı kaç gündür uyumuyor ondan mı uyudu yoksa akşam verdiğim mamadan mı bilmiyorum sonra yine yaklaşık saat başı uyandı 6 buçuk 7 gibi tamamen uyanıyor
Off valla bende bitik durumdayım Allah yardımcımız olsun.Nerdeyse 4 saattir uyumuyor 9 da uyudu 10.30 da kalktı emzirdim zorla geri uyuttum 23.50 de geri kalktı neden böyle yapıyor anlamıyorum kaç kere uyuttum yerine koydum geri uyandı 5 dk içinde
Seninki ne kadar sıklıkla kalkıyorOff valla bende bitik durumdayım Allah yardımcımız olsun.
Kaçta verdin mamayıBenimki çok fazla uyanıyor hele 4ten sonra uyumuyor gibi sanki hep mız mız ama bugün 8 buçukta yatırdım 2 buçuğa kadar hiç uyanmadı kaç gündür uyumuyor ondan mı uyudu yoksa akşam verdiğim mamadan mı bilmiyorum sonra yine yaklaşık saat başı uyandı 6 buçuk 7 gibi tamamen uyanıyor
Yatmıyor desek daha doğru olurSeninki ne kadar sıklıkla kalkıyor
Canım o saç ve kulak çekme bizde başladıktan bir süre sonra dişlerinin yeri göründüBu kulak çekme olayı ile ilgili birsey soracağım bir iki gündür kızım sürekli sol tarafındaki sacları çekiyor ki böyle bi huyu yoktur. Saç diyorum çünkü saçları uzun kulağını kapatıyor denk getirirse kulağını çekiyor. Ateş yok diş yerlerinde kabarıklık uzun zamandır var ama gelen giden yok bardaklada baktım ı ıh 2gündür de ekstra huysuz gece 3e 4e kadar uyumuyor dün tetagil sürdüm ama fayda etmedi de
Bu aabah bizimki çamaşırları yıka Neslihan dedi bende yikamiyoeum ulan dedim haha. Ben koyarım dedi koymamış ulan ben senden çok çalışıyorum gündüzleri ahhhKardeşimin 4 aylık bebeği var iki tane çocuğu var o da aynı durumda eşi hiç yardımcı olmuyor eski düzenini çok arıyor belki şu an depresyonda bir yardımcı olmaya destek olmaya çalışıyorum olduğu kadar ama herkes bir yerden sonra kendine kalıyor bırak çamaşırlarda öyle kalsın hiçbir şey olmaz emin ol senin huzurundan psikolojinden önemli değil
Yakindir gelir canım dişler çok ağrı yapıyormuşBu kulak çekme olayı ile ilgili birsey soracağım bir iki gündür kızım sürekli sol tarafındaki sacları çekiyor ki böyle bi huyu yoktur. Saç diyorum çünkü saçları uzun kulağını kapatıyor denk getirirse kulağını çekiyor. Ateş yok diş yerlerinde kabarıklık uzun zamandır var ama gelen giden yok bardaklada baktım ı ıh 2gündür de ekstra huysuz gece 3e 4e kadar uyumuyor dün tetagil sürdüm ama fayda etmedi de
Valla çok üzülüyorum hem onun gelişimini etkiler diye hemde kendime üzülüyorum çok kötüyüm artık bide normalde sabırlıyım dün gece 4.5 5 saat uyumadı çok sinirlendim biraz söylendim üzülüyorum böyle kızınca daYatmıyor desek daha doğru olur
Hepsi normal ve hepsi geçecek canım sabret, şu soyledigim mama gelsin bende denicem hemen mereklibirisinin yazmasını bekliyorim o napmis detaylics yazsin bakalimValla çok üzülüyorum hem onun gelişimini etkiler diye hemde kendime üzülüyorum çok kötüyüm artık bide normalde sabırlıyım dün gece 4.5 5 saat uyumadı çok sinirlendim biraz söylendim üzülüyorum böyle kızınca da
Bizde de var. 4 buçuk aylikKızlar benim kızım sürekli gözlerini kaşıyor uykusu geldi diye olduğunu düşünüyordum ama geceleri de uyurken kaşıyor ve kendini uyandırıyor bu normal mi sizlerde de oluyor mu yoksa bi sorunumu var acaba diye düşünmeye başladım