- 11 Temmuz 2023
- 841
- 761
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.341
Ben sebzeyse kalani yiyom arada. Ama kahvaltilik bulamacini aslaaYedikleri pek yenilesi değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sebzeyse kalani yiyom arada. Ama kahvaltilik bulamacini aslaaYedikleri pek yenilesi değil
Ben de günlük yapiyorum. Sadece yogurdu 2 günde 1 bebege kadar mayaliyorumKızlar birde az önce yumurta sarısı labne avakado yulaf ve keçiboynuzu pekmezi ile bi karışım yaptım çok az yedi hepsi kaldı nerdeyse yarın tekrar veriyor musunuz böyle kalınca? Çorba felan olunca yarına bırakıyorum ama bunu bilemedim dökesimde gelmedi
Kızım doğduğundan beri huysuz olduğu için belirti olarak görmedim..çok fazla kaka yapıyodu son günlerde o belirti mi bilmiyorum.. Dün gece ateşlendi ve hiç uyumadı sabah baktık diş çıkmış.. Çığlık son 20 gündür bizde de vardı. Ama herşeye bağırıyodu. Heyecanlansa mutlu olsa sıkılsa sinirlense herşeye bağırıyoduBaşka belirtisi vat mıydı üst diş çıkarmanın benimki de çok huysuz ve çığlık atıyor gündüzleri gece de atıyor baktım visey yok gibi ha bide kulaklarını çekiştirip duruyo uykuları zaten bozuk 4.aydan beri saat başı uyanıyor
Bizim hiç alt çıkmadan direk üst çıktıBazılarının alt patlayıp ardından hemen üst patlıyormuş sanki @Ucanbalon da öyle demişti onun kızının da alt çıktı sonra üst çıkıyor dedi diye hatırlıyorum
Şöyle normal kahvaltıya geçmek istiyorum ama ne zaman bakalımBen sebzeyse kalani yiyom arada. Ama kahvaltilik bulamacini aslaa
Evet böyle de olabiliyormuş hayırlı olsun bu aradaBizim hiç alt çıkmadan direk üst çıktı
sütü nasıl muhafaza ediyorsun ya ben pastörize süt alıyorum 1 litrelikBen de günlük yapiyorum. Sadece yogurdu 2 günde 1 bebege kadar mayaliyorum
Ben 7 den sonra bişey vermiyorum yemek olarakBebeğinize yatmadan önce anne sütü ve biberon maması dışında bişey veriyor musunuz
Versem mi diye düşünüyorum ya bende akşamları giç hişey vermiyorum ama acaba aç ondan mı çok sık kalkıyor bugün denemek istiyorum yulaf unundan mama yapayımnsedim elma koyayım elma uykunu yapıpıi tok tutuyormuşBen 7 den sonra bişey vermiyorum yemek olarak
Tavsiyem ürünü kargocudan alırken video kaydı başlatmanız yani teslim anından itibaren açıp içindekileri tam anlamiyla kırik, yırtık, eksik parça olmadığını teyit edip öyle onay verin eğer bi sorun olursa video kaydı ile ispatlayabilirsiniz. Haklıyken haksiz duruma düşen para iadesi alamayan çok gördüm yakın çevremde. Görümcem abiye satmıştı bizim düğünümüzde giydiği ve marka olan bi abiye 1100e sattı abiye baştan sona küçuk boncuklarla işlemişti ve satın alınan ürünü onaylamak için 3gun süre veriliyor size satın alan kişi 3.gün sonunda ürün yırtık diyerek iade yaptı meğer o 2 gün içinde abiyeyi giyip yırtmış boncuklar hep eksik dağılmış. Bide utanmadan yıkamamış ter kokusuyla yollamıştı. O günden sonra görümcemde bende bi ürün satarsak baştan sona her ayrintiyi videoya cekiyoruz paketlerken.Biraz mutfakta iş yapabilirim belki umuduyla dolaptan oğluma hoppala aldım bakalım sürekli zıplayıp duruyor kucağımızda hoşuna gider belki ilk kez de dolaptan alışveriş yaptım bilgisi olanlar ürün sıkıntılı olursa iade de problem oluyor mu
Ne adi insanlar var ya Allah bildiği gibi yapsınTavsiyem ürünü kargocudan alırken video kaydı başlatmanız yani teslim anından itibaren açıp içindekileri tam anlamiyla kırik, yırtık, eksik parça olmadığını teyit edip öyle onay verin eğer bi sorun olursa video kaydı ile ispatlayabilirsiniz. Haklıyken haksiz duruma düşen para iadesi alamayan çok gördüm yakın çevremde. Görümcem abiye satmıştı bizim düğünümüzde giydiği ve marka olan bi abiye 1100e sattı abiye baştan sona küçuk boncuklarla işlemişti ve satın alınan ürünü onaylamak için 3gun süre veriliyor size satın alan kişi 3.gün sonunda ürün yırtık diyerek iade yaptı meğer o 2 gün içinde abiyeyi giyip yırtmış boncuklar hep eksik dağılmış. Bide utanmadan yıkamamış ter kokusuyla yollamıştı. O günden sonra görümcemde bende bi ürün satarsak baştan sona her ayrintiyi videoya cekiyoruz paketlerken.
Gercekten var para zaten kolay kazanılmıyor hak yiyolar o yüzden dikkatli olun dolap uygulamasının destek bölümüde pek sorun çözücü değil yani.Ne adi insanlar var ya Allah bildiği gibi yapsın
İlk kez kullanıyorum hatta bu ürünü almak için hesap açtım hiç adetim değil normalde 2. El ama bu fisher price yağmur ormanları hoppala ortalama 10 bin ben 1800 e aldım inşallah salatalık çıkmazGercekten var para zaten kolay kazanılmıyor hak yiyolar o yüzden dikkatli olun dolap uygulamasının destek bölümüde pek sorun çözücü değil yani.
Bende var canım yumurta kokusundan ev terkederim o derece ne yazık ki. Bende bugün yumurta sarısı irmik avakado armut pekmez yaptım tadı güzeldi ama sonradan yumurta tadı bana geldi çocuğa bile yedirmedim. Çok kötü çamaşır suları ile geziyorum resmsnVermeyim bende o zaman. Ya bende bide kokuya karşı duyarlılık var çocuğum yumurta yiyince yada kemik sulu bişey yiyince illa banyo etmem lazım çocuğum burnuma kötü kokuyor sizde de var mı öyle bir durum
Kızlar size bir öneriyle geldim. Bilimsel olarak kanıtlanmış bebekleri mutlu ediyormuş bu şarkı. Herşeye ağlayan benim kızımda işe yaradı. Bazen 5 dakika bazen 10 dk ağlamayı kesiyor. Kriz anlarında kurtarıcı oluyor. Umarım sizde de işe yarar.
Ay valla bende öyleyim kemik suyu yaptım her yeri sildim burnuma günlerce koktu ilginç olanda yumurta yerim ben bazen kırmızı et haşlama felan da yiyorum ama yapmayı sevmiyorum bide çocukum yiyince de kokuyor onu da hemen yıkamam gerekiyor yoksa çocukumu elleyesim gelmiyorBende var canım yumurta kokusundan ev terkederim o derece ne yazık ki. Bende bugün yumurta sarısı irmik avakado armut pekmez yaptım tadı güzeldi ama sonradan yumurta tadı bana geldi çocuğa bile yedirmedim. Çok kötü çamaşır suları ile geziyorum resmsn
Yok o kadarı olmazİlk kez kullanıyorum hatta bu ürünü almak için hesap açtım hiç adetim değil normalde 2. El ama bu fisher price yağmur ormanları hoppala ortalama 10 bin ben 1800 e aldım inşallah salatalık çıkmaz
Kızlar size bir öneriyle geldim. Bilimsel olarak kanıtlanmış bebekleri mutlu ediyormuş bu şarkı. Herşeye ağlayan benim kızımda işe yaradı. Bazen 5 dakika bazen 10 dk ağlamayı kesiyor. Kriz anlarında kurtarıcı oluyor. Umarım sizde de işe yarar.