- 4 Ağustos 2022
- 4.915
- 2.431
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.421
Saat kaçta verdinBence düzene girene kadar denemekten zarar gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat kaçta verdinBence düzene girene kadar denemekten zarar gelmez
Birini 7 gibi birinde akşam fazla uyudu o yüzden 10 gibi uyuyacaktı 9 buçuk gibi verdimSaat kaçta verdin
Salatalık bende veriyorum dişi yok ona rağmen koparıyor boğazında kaldı bir kere öksürdü baya çıkaramadı bir süredir vermiyorum bende aslında alıştırmak lazımBen salatalık acur gibi şeyler de veriyorum epeydir canım damaklarıyla ısırıyor koparıyor kopardığını çıkarıyor.Domates yumuşak bir şey zaten damaklarıyla eziyorlar
Kundak denedin mi hiçŞimdi altını değiştirmek istedim değiştirdim çok uykusu vardı tekrar kaka yaptı tekrar değiştirdim çıldırdı kıyamet kopardı uykusuzluktan resmen katıla katıla ağladı artık ne yapacağımı şaşırdım ne düşüneceğimi bilemiyorum. Çok kötü bir hamilelik ve lohusalık yaşadım acaba o stresten bebeğimde böyle ağlak huysuz mu diyorum neye bağlayacağımı şaşırdım
Ben hamileyken o kadar olumlama yaptım o kadar iyi şeyler düşündüm ve söyledim ki hep tam tersi olıyor bebek işte bunlar bazıları annelerini fazla zorluyorŞimdi altını değiştirmek istedim değiştirdim çok uykusu vardı tekrar kaka yaptı tekrar değiştirdim çıldırdı kıyamet kopardı uykusuzluktan resmen katıla katıla ağladı artık ne yapacağımı şaşırdım ne düşüneceğimi bilemiyorum. Çok kötü bir hamilelik ve lohusalık yaşadım acaba o stresten bebeğimde böyle ağlak huysuz mu diyorum neye bağlayacağımı şaşırdım
Çok iyi anlıyorum seni hepsinden zoru desteksiz ve yalnız olmak. İnşallah düzgünce ilgilenir doktorGidecem canım artık tükendim bezdim gücüm kalmadı artık haykırmak istiyorum
Yenidoğan da yapıyordum sonra istemediKundak denedin mi hiç
Az önce bebeğime sarılıp hüngür hüngür ağladım nolur uyu artık nolur yorma beni dedim. Ben 3 gündür aşırı zorlanıyorum ve buna rağmen annem gelmiyor ona ayrı tavırlıyım zaten sevmeye seviyor çocuğumu ama cidden yardım etmek istemiyor yoruluyormuş. Neymiş o da ev bakıyormuşÇok iyi anlıyorum seni hepsinden zoru desteksiz ve yalnız olmak. İnşallah düzgünce ilgilenir doktor
O kadar sipariş verdim gelsin onu bekliyorum alırım almasına da beğenmez falan acele etmiyorum canimfelicita17 canım başka gece mamaları da var gördün mü rezeneli var rezene sakinlik veriyor acaba öyle bişey mi denesek. Üzerinde gece yazıyor
Canım yapma böyle takılma annene geçmişe olana bitene ağlamak ağlamak getirir derler üzülme toparla kendini tamam stresini at bı şekilde ama inan geçecek bak sende al o mamalardan dene ise yaramış az çok demeden deneye yanıla ogrencezAz önce bebeğime sarılıp hüngür hüngür ağladım nolur uyu artık nolur yorma beni dedim. Ben 3 gündür aşırı zorlanıyorum ve buna rağmen annem gelmiyor ona ayrı tavırlıyım zaten sevmeye seviyor çocuğumu ama cidden yardım etmek istemiyor yoruluyormuş. Neymiş o da ev bakıyormuş
Şimdi hero Baby nin iyi geceler mamasını alacaz akşam denicemO kadar sipariş verdim gelsin onu bekliyorum alırım almasına da beğenmez falan acele etmiyorum canim
Aşırı stresliyim, biraz uyusa biraz sakin olsa bende bu kadar stresli olmam ona daha verimli olurum millettende medet ummamCanım yapma böyle takılma annene geçmişe olana bitene ağlamak ağlamak getirir derler üzülme toparla kendini tamam stresini at bı şekilde ama inan geçecek bak sende al o mamalardan dene ise yaramış az çok demeden deneye yanıla ogrencez
Yazarsın etkisini bende bugün yine kendim mama yapıcam uyku içinŞimdi hero Baby nin iyi geceler mamasını alacaz akşam denicem
İşte senin stresin bebeğe geçiyor sen kendini sakinleştirmek lazımAşırı stresliyim, biraz uyusa biraz sakin olsa bende bu kadar stresli olmam ona daha verimli olurum millettende medet ummam
Yorumları okudum cidden işe yarayan varmış.
Normalde sakin kalırım toplam 4 saat uyuyorum yetiyor genelde çocuğa belli etmem ama bazen de böyle kriz zamanları olunca sabrım tükeniyor çok kötüyüm 3 gündür uyuyamadım onunda etkisi varİşte senin stresin bebeğe geçiyor sen kendini sakinleştirmek lazım
Yorulacaklar elbette ne var yani bir gün hayatlarından ödün verseler sanki her gün bakılacak.bebeklerin hep sevilesi zamanları olmuyor gün yorucu zor geçiyor ne var yani azıcık yardımcı olunsaAz önce bebeğime sarılıp hüngür hüngür ağladım nolur uyu artık nolur yorma beni dedim. Ben 3 gündür aşırı zorlanıyorum ve buna rağmen annem gelmiyor ona ayrı tavırlıyım zaten sevmeye seviyor çocuğumu ama cidden yardım etmek istemiyor yoruluyormuş. Neymiş o da ev bakıyormuş
Yalnız değilsin bu konuda eminim bende dahil birçok insan ailesinden beklediği desteği göremedi bu süreçte en son diyeceğimiz onlardan gelecek yardım Allah'tan gelsin. Kimseye muhtaç olmadan maddi manevi çocuklarımıza yetebilelim inşallah.Az önce bebeğime sarılıp hüngür hüngür ağladım nolur uyu artık nolur yorma beni dedim. Ben 3 gündür aşırı zorlanıyorum ve buna rağmen annem gelmiyor ona ayrı tavırlıyım zaten sevmeye seviyor çocuğumu ama cidden yardım etmek istemiyor yoruluyormuş. Neymiş o da ev bakıyormuş