- 6 Ağustos 2022
- 2.107
- 1.964
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.221
Akşam öğünü niyetine havuç patates buharda pişirdim ezdim. Bi tk şehriye haşladım yoğurdu biraz sulandırıp hepsini karıştırdım zeytinyağı ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo o kadar mı. Çıkmış mı tam benimkinin küçücük dahaBenim yara yaptı
Bide sivri kiiOo o kadar mı. Çıkmış mı tam benimkinin küçücük daha
He evet o şekilde demek istedim. İstersen tam dik istersen pusey gibi oluyor ama pusetten bir tık daha dik sadece çok değil sağa sola dönüyor kullanırsam tekrar söylerim kullanışlı mı diyeUyurken tam oturur pozisyon belini boynunu rahatsız eder diye yatış özelliğini istiyorum. Zaten puset mantığında yatış olur. Tamamen dik olmasın tercihim.
Bu markaya bi bakayım
Bizde diş yok şuan halaAynı bide dişi çıkmış az bişey memenin ucunu ısırıyor
Senden başka uyutan oluyor mu3 buçuk saatte memede uyudu bakalım kucağımda tutacağım en azından 1 saat diliyorum
Cok iyi olur kullanma konforu da önemli. Yıllarca kullanicaz bideHe evet o şekilde demek istedim. İstersen tam dik istersen pusey gibi oluyor ama pusetten bir tık daha dik sadece çok değil sağa sola dönüyor kullanırsam tekrar söylerim kullanışlı mı diye
Kızlar bi yerde okumuştum bebekler yeni bişey öğrenince de huzursuz oluyorlarmış gece sürekli kalkıyorlarmış bizimki ondan mı oldu acaba gece 12 kere kalkmamın başka açıklaması olamaz çünküKızlar oğlum baba diyor artık bilinçli mi farkında mı bilmiyorum ama baya baya babababababa yani el insaf ben o kadar bakayım herşeyini yapayım uykusuz kalayım aç kalayım o babababa desin
Babası kucakta gezdirerekSenden başka uyutan oluyor mu
Sen git baba diyecem diye anaya eziyet etKızlar bi yerde okumuştum bebekler yeni bişey öğrenince de huzursuz oluyorlarmış gece sürekli kalkıyorlarmış bizimki ondan mı oldu acaba gece 12 kere kalkmamın başka açıklaması olamaz çünkü
He ya yapılır mı bu bana sanki babası çok bakıyor kendisine gibiSen git baba diyecem diye anaya eziyet et
Başka başka kişiler uyutunca sanki daha iyi uykuya dalıyorlarbazen ben çok uğraşıyorum uyutamıyorum eşim hemen uyutuyor stresleri daha az ya etkiliyor benceBabası kucakta gezdirerek
Bizimkiler her gece güncelleme alıyor deseneKızlar bi yerde okumuştum bebekler yeni bişey öğrenince de huzursuz oluyorlarmış gece sürekli kalkıyorlarmış bizimki ondan mı oldu acaba gece 12 kere kalkmamın başka açıklaması olamaz çünkü
Henüz almadık ama radarımda Chicco "bi seat" var. 12 yaşa kadar kullanımı var ve dönebiliyorOto koltuğu kullanmaya başlayan varmi aranız da. Marka model özellikler konusunda öneri almak istiyorum. Bakıldığında çok çeşit var. Aradığım özelliklerin arasında yatar pozisyona gelme uzun yıllar kullanilabilme imkanı. Bebeği oturturken sağa sola dönen modellerlerden marka önerisi varsa atın üstüme
Ooyy maşallah yeşil gibide mavi gibide çok canlar yakacakEki Görüntüle 3471334 kızlar bizim gözler de böyle ne eşim böyle ne ben böyleyim babaanneye çekmiş herhalde
12 yas çok iyiymiş. Fiyati ne durumda. Bide yatış pozisyonu varmi. Gerçi donuyorsa yatiyordur ama genede soramHenüz almadık ama radarımda Chicco "bi seat" var. 12 yaşa kadar kullanımı var ve dönebiliyor
Ay öyle gözüküyor teyzesiOoyy maşallah yeşil gibide mavi gibide çok canlar yakacak