Aslinda onu bende düşündüm. Yani yaş olarak max 7 8 yaş gibi normal kemer takılı şekilde seyahat edebilir duruma gelirler diye. 12 yaş koca genç kız olur diye de düşünmedim değil. Bi ihtimal yükseltici ile devam edilebilir ama onların fiyat da baya makul zaten.
Dönme konusunu sadece oturtmak olarak düşünmüyorum. Arabada çok vakit geçiriyoruz ve bazı zamanlar kendime de çevirmem gerekiyor. Bide 3 yaş zamanına kadar kendisi tırmanıp çıkamaz diye düşünüyorum yüksek. E bide kullanılan arabanın iç genişliğini de düşünmek gerekli. Suan arabamızin iç genişliği orta durumda amma on koltuğa hangi koca g.tlu oturuyosa sürekli geri yaslama yapiyolar. ( bana inat yapıldığına da yüzde yüz eminim) neyse ben kızı yerlestirirken sinir krizi geçirmemek adına dönmeliyi tercih ederim. Yatış konusu da biz çoğunlukla uzun yol yapıyoruz hele bu ay içinde bi ankaraya gitmem gerekiyor genetik test vermem lazım haliyle kiz arabada uyuyacak. Oturma durumu çok güzel elhamdülillah ama genede 4 +4 saat tek oturur pozisyonda dursun dursun istemiyorum. Kiyamisuuuu