- 8 Aralık 2022
- 1.207
- 1.299
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #67.201
Dene kiz merak ettim bendeYok canım yanlış anlamıyorum annemi çok iyi tanıyorum belli ediyor kendisini. Benim ısrarımla ve zorumla geliyor malesef acaba talep etmesem kaç gün gelmeyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dene kiz merak ettim bendeYok canım yanlış anlamıyorum annemi çok iyi tanıyorum belli ediyor kendisini. Benim ısrarımla ve zorumla geliyor malesef acaba talep etmesem kaç gün gelmeyecek
Dayanırsam deneyecemDene kiz merak ettim bende
Benim oğlum mavi gözlüydü doğduğunda şimdi 7 aylık olduk ela yeşil gibi bişey bence oda değişecek keşke değişmeseBir de kızlar konuyla alakasız bu saatten sonra göz rengi değişir mi? Benımm kızın gözleri ela ama yeşile çalan bi ela çok yakışıyo ona hiç değişsin istemiyorum
Benim ki ilk doğduğundan beri böyle inşallah hiç değişmez..Benim oğlum mavi gözlüydü doğduğunda şimdi 7 aylık olduk ela yeşil gibi bişey bence oda değişecek keşke değişmese
Benim oğlumun gözleri mavi doğduğunda gri gibiydi mavi gri arası hala aynı ne ben renkli gözlüyüm ne eşimBir de kızlar konuyla alakasız bu saatten sonra göz rengi değişir mi? Benımm kızın gözleri ela ama yeşile çalan bi ela çok yakışıyo ona hiç değişsin istemiyorum
Bizde de aynı ne ben renkli gözlüyüm ne de eşimBenim oğlumun gözleri mavi doğduğunda gri gibiydi mavi gri arası hala aynı ne ben renkli gözlüyüm ne eşim
Benim de almam lazım ama çok pahalı birşey almak istemiyorumOto koltuğu kullanmaya başlayan varmi aranız da. Marka model özellikler konusunda öneri almak istiyorum. Bakıldığında çok çeşit var. Aradığım özelliklerin arasında yatar pozisyona gelme uzun yıllar kullanilabilme imkanı. Bebeği oturturken sağa sola dönen modellerlerden marka önerisi varsa atın üstüme
Eşimin babası renkli ve benim annem sizde de varsa myke kalıcı olabilir bence daha değişmez ya mavi göz kahverengiye dönecek hali yok neraldeBizde de aynı ne ben renkli gözlüyüm ne de eşim
Benin kızda masmavi doğdu. Kimse inanmadı. (2 ay görüş yasagindan göremedi kimse ) kaçıncı aydı hatırlamıyorum 3 4 den sonra felan biraz yesilimtrak oldu. Bazen sabahları mavi bazen akşamları mavi oluyo. Işığa kıyafet rengine göre mavi yeşil değişiyor. Ama artık bu şekilde sabit kalacağını değişmeyeceğini söylüyorlar.Bir de kızlar konuyla alakasız bu saatten sonra göz rengi değişir mi? Benımm kızın gözleri ela ama yeşile çalan bi ela çok yakışıyo ona hiç değişsin istemiyorum
Bende en en fazla 10k ya kadar bütçe ayirdim. Aslinda cıvıl e bebek gezicem ama bu ara hastayım diye çıkamadım. Pusetle idare ediyordum ama kızımın ayakları koltuğa değiyor ona da canım sıkıldı. Bide ne kadar erken koltuğa geçersem ileride o kadar rahat ederim diye düşünmeye başladım.Benim de almam lazım ama çok pahalı birşey almak istemiyorum
Biz aldık 2 buöuk ay oldu 1 kwre bile kullanmadık markası baby door özellikleri bilmiyorum tam ama saydıklarının hepsivar bunda ama yatma konusunda gelince öyle sırtıyere kalacak kadar yatmıyor yine baya yüksek kalıyor ama rahat eder gibi biraz daha oturmaya başlasın kullanacağım inşallahOto koltuğu kullanmaya başlayan varmi aranız da. Marka model özellikler konusunda öneri almak istiyorum. Bakıldığında çok çeşit var. Aradığım özelliklerin arasında yatar pozisyona gelme uzun yıllar kullanilabilme imkanı. Bebeği oturturken sağa sola dönen modellerlerden marka önerisi varsa atın üstüme
Uyurken tam oturur pozisyon belini boynunu rahatsız eder diye yatış özelliğini istiyorum. Zaten puset mantığında yatış olur. Tamamen dik olmasın tercihim.Biz aldık 2 buöuk ay oldu 1 kwre bile kullanmadık markası baby door özellikleri bilmiyorum tam ama saydıklarının hepsivar bunda ama yatma konusunda gelince öyle sırtıyere kalacak kadar yatmıyor yine baya yüksek kalıyor ama rahat eder gibi biraz daha oturmaya başlasın kullanacağım inşallah
Aynı bide dişi çıkmış az bişey memenin ucunu ısırıyorOğlum emerken birden bişeuler mırııldanıyor doğru düzgün emmiyor emiyor bırakıyor dönüyor sağa sola sonra geri geliyor tuhaflaştı iyicene
3 buçuk saatte memede uyudu bakalım kucağımda tutacağım en azından 1 saat diliyorumHe öyle bizimde oluyor ama aslında 4 saat bile normal değil onun da mutlaka 2 saatte bir uykusu geliyor ama uyuyamıyodur 2 saat dolunca benimki huysuzlanır uyutmaya çalışırım öoğu zaman uyumaz 2 buçuk 3 olur sonra hep ağlar zaten
Benim yara yaptıAynı bide dişi çıkmış az bişey memenin ucunu ısırıyor