- Konu Sahibi Buffalosos
- #66.821
Bizim bebegin doktoru yapmıştı iki doz aşıyıMenenjit aşısı yaptıran var mı kızlar devlet hastanesi biz yapmıyoruz diyor sağlık ocağı biz yapmıyoruz diyor nasıl bir saçmalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim bebegin doktoru yapmıştı iki doz aşıyıMenenjit aşısı yaptıran var mı kızlar devlet hastanesi biz yapmıyoruz diyor sağlık ocağı biz yapmıyoruz diyor nasıl bir saçmalık
EvetBeklemiş leke değil mi
Özel miBizim bebegin doktoru yapmıştı iki doz aşıyı
Ya benim hatam oldu aslında. İlk ek gıda verirken tv açıktı. Deli gibi yedi. Sonra tv yi kapattım. Yemedi. Tv ye bakarak yemek istiyor. Az önce tv kapalıyken yedirdim. Biraz uzun sürdü ama yedirdim yani. Biraz şeftali rendesi yoğurt ve bebe bisküvisi karıştırdım. Bitrdik. Sevmediğinden değil de işte oyanalanarak yiyor. Bugün kilosu 8.200 çıktı. Boyu da 70cm. 16 şubatta doğdu.Canım 50 gündür ek gıda veriyorum ilk günler her şeyden nefret etmişti şimdi mesela daha iyiyiz kahvaltısını yiyor yani hazırlıyorum yarısını yiyor çorba yaptık mesela bugün 5-6 kaşık içti bu bana yetiyor zamanla artacak anladım
Özel hastanedeydi ama bakan doktor kimse onun yapması lazım o yapmıyorum sağlık ocağı yapmıyor kim yapacakÖzel mi
Anladım gerçekten zaten bunlar yüksek maliyetli aşılar karşılamıyorsun iyi anladık bari getirdiğimiz aşıyı yap onun içinde özele gitmeyelim. Şaştım kaldım. Bir süresi var mı aşının acaba ya 7 aylıkken iki gruptan birer doz olacaktı 7 buçuk aylıkken yapılsa sıkıntı olur muÖzel hastanedeydi ama bakan doktor kimse onun yapması lazım o yapmıyorum sağlık ocağı yapmıyor kim yapacak
Biz olalı epey oldu canım ikinci dozu bayramda huysuzlanmasın diye iki hafta geç yaptıkAnladım gerçekten zaten bunlar yüksek maliyetli aşılar karşılamıyorsun iyi anladık bari getirdiğimiz aşıyı yap onun içinde özele gitmeyelim. Şaştım kaldım. Bir süresi var mı aşının acaba ya 7 aylıkken iki gruptan birer doz olacaktı 7 buçuk aylıkken yapılsa sıkıntı olur mu
Sıkıntı olmaz öyleyse inşallahBiz olalı epey oldu canım ikinci dozu bayramda huysuzlanmasın diye iki hafta geç yaptık
Saglik ocağı bize doktorunuz reçete edecek. Siz alacaksınız getirin vururuz demişler di.Menenjit aşısı yaptıran var mı kızlar devlet hastanesi biz yapmıyoruz diyor sağlık ocağı biz yapmıyoruz diyor nasıl bir saçmalık
Üzülme kuzum alışacak kimi 6. Ay kimi 7. Ayda oturulur. Her bebek farklı önemli olan Red olmasın.Burda çorba içirdim balık yesirdim diyenlere çok özeniyorum ya. Benimki hala havuç patates püresinde kaldı. İlerleyemiyoruz.
Kızlar ya maya için market yoğurdu kullanan var mı
Ben varım gayet Güzel tatlı oluyo ama migros büyüyo marka maya var organik ondan alicam bidahakine kefir mayası da aldım migris dan ama daha yapmadım onu toz şeklindeKızlar ya maya için market yoğurdu kullanan var mı
Hahahah ya hay Allah ben de ekşittim yoğurdu çok geç maya lazımAktivia peribiyotik yoğurt aldık biz. Evde ki ev yoğurdu mayayida yemişiz.
Bildiğimiz market yoğurdu ile mi yaptınızBen varım gayet Güzel tatlı oluyo ama migros büyüyo marka maya var organik ondan alicam bidahakine kefir mayası da aldım migris dan ama daha yapmadım onu toz şeklinde
Soracağım tekrarSaglik ocağı bize doktorunuz reçete edecek. Siz alacaksınız getirin vururuz demişler di.
Ben Tire Yogurt var market yogurdu onunla mayaladim bir de Aktivia probiyotik yogurtla yaptim.Hahahah ya hay Allah ben de ekşittim yoğurdu çok geç maya lazım
Bildiğimiz market yoğurdu ile mi yaptınız
Evet Sütaş yoğurt. Sütü kaynattim üstündeki kaymağını aldım balla daha sonra yemek için serçe parmağımı soktum 8 9 saniye tutabildim sonra sütten alıp 2 kaşık yoğurtla açtım krema gibi olunca süte döküp karıştırdım ve kavanozlara döktüm. Kavanozlarin ağzına bir peçete koyup kapağı üstüne bastırmadan tam kapatmadan koydum ve battaniyeye sardım öylece ılıklasana kadar bekledi. Yoğurt olduktan sonra da oda sıcaklığına gelene kadar battaniyesiz bekledi soğuyunca dolaba pecetelerle birlikte ağzını kapatarak koydum hem uzun dayaniyo hem de sulanmiyo benim tarifim bu kızlarHahahah ya hay Allah ben de ekşittim yoğurdu çok geç maya lazım
Bildiğimiz market yoğurdu ile mi yaptınız
Hiç yulaf almadım ya alayım 1 hafta olacak bugünde yapmazsaBizimde 5gün yapmamıştı p.tesi doktorumuz ilaç hemen vermeyelim beslenme ile yaptırmaya calisalim olmazsa ilaç veririm dedi. Her yemegine 1tatlı kasigi yulafi un gibi çektirip koy dedi kontrolden sonra eve gelince hemen yaptım sebzeyle karistirip verdim 1.5 - 2 saat sonra kakasını yaptı çok rahatladım çünkü bayağı yaptı bi dene istersen yulafı
Ay ne güzel benim kız normalde de çok kusan bi bebek ondan çekiniyorum