- 17 Ocak 2010
- 1.001
- 744
- 323
Ewet ateş oldu 1gun sürdü.smdi 2gun ağlayarak uyaniyo.oglum önceden gece uyuyuyordu simdilik uyku duzensiz olduİlkinde de ateş olmuşmuydu bizimde normalde 5. Ayda tek doz vardı. Ama biz ilkinde ikisini vurdurduk. Ve bizde de ateş olmuştu 1.5 gün. Normalde 7 ayda vurdurucağımız ateş yapıyormuş.
Merhaba benim ilk kızım öyleydi hiç yabancılık yapmadı kimseye herkese gidip güldü o zamanlar hep kendimi annesi gibi hissetmiyorum demiştim. Ama anlamaya başladığında kimseye gitmez oldu. Bu kızımda tam tersi 4. Aydan beri benden başkasını istemiyor. Herkes nasıl dua ettiysen bu böyle oldu diyorlar. Ama keşke ilki gibi olsaymış böyle çok zorKızlar günaydın benim bebeğim hiç yabancılık çekmiyor çok sosyal bir bebek bir yere ilk kes gittiğimizde başkalarının kucaklarına gidip kırk tık görmüş gibi takılıyor.Herkeste takılıyor..Sizce benimle bağlanma konusunda mı bir sıkıntı var
Bebeğiniz kaç aylik. Emziriyormusunuz ? İlk zamanlar bu düzensizlikleri olması çok normal. Yani aksi bir durum yoksa (gebelik şüphesiz ) ki siz daha iyi bilirsiniz tedirgin olcak bir durum yok. Vücudun süt hormonu salgılanmasına bağlı olarak ta gelişiyor. Bende olmuştu gecikme falan ama kafama takılırsa birşey yine bı kadın doğuma gorumen sağlıklı olurMerhaba arkadaşlar ben lohusalık tan sonra iki ay regl oldum ama son iki aydır olmuyorum benim durumda olan var mı acaba? (Sezeryan doğum yaptım)
6 aylık bebeğim emziriyorum. Aslında diğer ikisinde lohusalıktan sonra hiç regl olmadan 4 aya 6 aya kadar olmamıştım ama bunda ilk iki ay hemen olup sonrasında olmayınca merak ettim. Hani ilk aylar olmamak normal süt hormonu falan diye ama iki ay olup olmamak hiç karşılaşmadım var mı acaba aynı durumu yaşayanBebeğiniz kaç aylik. Emziriyormusunuz ? İlk zamanlar bu düzensizlikleri olması çok normal. Yani aksi bir durum yoksa (gebelik şüphesiz ) ki siz daha iyi bilirsiniz tedirgin olcak bir durum yok. Vücudun süt hormonu salgılanmasına bağlı olarak ta gelişiyor. Bende olmuştu gecikme falan ama kafama takılırsa birşey yine bı kadın doğuma gorumen sağlıklı olur
Benimkide kapatıyor yaKız çocuk nasıl açtı agzını böylebenim ki bakmak istesem inadına agzını kapatıyo
Bizde herseye ağlamaya başladık yabancı biri ni göreve bağırıyor çığlık çığlığa böyle bir bebek değildi herkese giderdi gülerdi 1 haftadır huysuzBizde her kalkmaya ağlayarak uyandık
Bende vurdurtmasın tedirginimÇok geçmiş olsun canım ilk doz muydu? Bizde diğer ay vurucaz çok tedirginim
Ay evet sen çok sosyal yabancılara karşı diyordunBizde herseye ağlamaya başladık yabancı biri ni göreve bağırıyor çığlık çığlığa böyle bir bebek değildi herkese giderdi gülerdi 1 haftadır huysuz
Bıraksam o şekilde evi tavaf edecekDün 3te uyudu sırtüstü geri geri emekliyor birkaç gündür. Gecenin 1in2si uykusu var ağlıyor hem de yine geri emekliyor. Çok fenaydı zaten bütün gün ilgi isteyen bir bebek
Bizimki de geri geri. Emekleyerek bütün odayı turluyo.. Sonra kanepe altına giriyo aglıyo bı sefer.. Kafasını yüzünü gözünü vuracak diye korkuyorumDün 3te uyudu sırtüstü geri geri emekliyor birkaç gündür. Gecenin 1in2si uykusu var ağlıyor hem de yine geri emekliyor. Çok fenaydı zaten bütün gün ilgi isteyen bir bebek
Benim de aynı şekilde oldu doğumdan sonra 46. Gün regl oldum ondan sonra tam 30 gün sonra tekrar oldum aradan 3 ay geçtikten sonra tekrar oldu . Emzirirken düzensiz olması normal dedi doktorum.6 aylık bebeğim emziriyorum. Aslında diğer ikisinde lohusalıktan sonra hiç regl olmadan 4 aya 6 aya kadar olmamıştım ama bunda ilk iki ay hemen olup sonrasında olmayınca merak ettim. Hani ilk aylar olmamak normal süt hormonu falan diye ama iki ay olup olmamak hiç karşılaşmadım var mı acaba aynı durumu yaşayan
Yerde halı var mı bırakıyor musunuz öyle. Benimki emeklemiyor ama biraz totosunu kaldırıp sürünüyor. Dün kafası hafif yere geldi koymak istemiyorum o yüzden. Her yer de halı da yok emeklerse ne yapacam bilmiyorumBizimki de geri geri. Emekleyerek bütün odayı turluyo.. Sonra kanepe altına giriyo aglıyo bı sefer.. Kafasını yüzünü gözünü vuracak diye korkuyorum
Ben hiç adet olmadım daha kim bilir ne zaman olucamBenim de aynı şekilde oldu doğumdan sonra 46. Gün regl oldum ondan sonra tam 30 gün sonra tekrar oldum aradan 3 ay geçtikten sonra tekrar oldu . Emzirirken düzensiz olması normal dedi doktorum.
Özellikle hiç durmadığın da çok ağladığın da aşırı sinirleniyorum. Uyumuyor ağlıyor ayakta gezdirmemi istiyor o zaman çok sinirleniyorum yorgunluktan. Ne istiyorsun benden yeter felan diyorum biraz sesimi yükseltip vicdan yapıyorum sonraYa benim tahammül seviyem aşırı düştü. Çok çabuk sinirleniyorum. Çocuğuma yansıtmamaya çalışıyorum ama hissediyor bazen. Çok yoruldum. Beniö gibi olan var mı yoksa bende mi bir sıkıntı var?
Ben de o şekildeyim öok üzülüyorum sonra niye sinirleniyorum diyeYa benim tahammül seviyem aşırı düştü. Çok çabuk sinirleniyorum. Çocuğuma yansıtmamaya çalışıyorum ama hissediyor bazen. Çok yoruldum. Beniö gibi olan var mı yoksa bende mi bir sıkıntı var?
Benim de dün akşam öyle oldu. Uykuya geçmekte zorlandı. Artık sırtım boynum çok ağrıyordu. Ağlamaya başladım. Eşim uyuttu. Çok üzülüyorum böyle olunca.Özellikle hiç durmadığın da çok ağladığın da aşırı sinirleniyorum. Uyumuyor ağlıyor ayakta gezdirmemi istiyor o zaman çok sinirleniyorum yorgunluktan. Ne istiyorsun benden yeter felan diyorum biraz sesimi yükseltip vicdan yapıyorum sonra
Eşim de benim o hallerime sinir oluyor onun da farkındayım. yardım etmeye çalışıyor ama o da tüm gün çalışıp yoruluyor sonra gecenin bir yarısı eşim de uykusuz kalıyor biraz daha sakin olsaydım O da dinlenseydi diye ayrı üzülüyorumÖzellikle hiç durmadığın da çok ağladığın da aşırı sinirleniyorum. Uyumuyor ağlıyor ayakta gezdirmemi istiyor o zaman çok sinirleniyorum yorgunluktan. Ne istiyorsun benden yeter felan diyorum biraz sesimi yükseltip vicdan yapıyorum sonra
Yalnız değilsin merak etme, benim de sesimin yükseldiği tahammül edemediğim çok an oluyor. O hale gelmeden mümkünse eş desteği almak çok iyi oluyorBen de o şekildeyim öok üzülüyorum sonra niye sinirleniyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?