- Konu Sahibi Buffalosos
- #66.121
R Rainbow12 ve diğer canlar, biz sonunda doktora gidebildik ve ek gıdaya hızlı bir giriş yaptık. Doktorumuza yoğurt karpuz salatalık tattırdığımızı söyledim. Tamam o zaman hemen havuç patates kabak üçünü bir veriyorsun ve 3 gün kuralına uymuyorsun dedi. Çünkü aylara göre vücudun geliştirmesi gereken enzimler varmış daha da geç kalmayalım dedi. Burada alerjik besin havuç olabilir dedi. Ve patates içinde tatlı patates işine hiç girme dedi. Çok hastam geliyor, tatlı patatesten dolayı alerji tetiklenmiş. Sizin Bilmediğiniz ve yemediğini şeyleri verme dedi. Sen tatlı patates yiyorsan genin biliyorsa çocuğunda bilir dedi ama yemiyorsan genin bilmiyorsa tepki vermesi çok normal dedi.
Yoğurt kendine mayaladığın yoğurdu verebilirsin dedi. Bir şey alerji yapacaksa kaşık ucu kadar verdiğinde alerji yapar dedi. Yoğurdu tattırdın kabul ediyoruz dedi.
Meyveye elma armut muz ile başlattı.
İrmik verebilirsin dedi. Orda kilitlendim. Neden bulgur pirinç değil diye sormadım.
Tarhana için önce küçük bir kavanoz bebek Tarhanası al. O bitsin sonra anne tarhanasına geçersin dedi.
Yumurta
Et suyu, çift çekilmiş kuzu kıyma
Sonra bakliyat tadımları bezelye mercimek fasulye nohut gibi
En son Salça dedi, yine orada ev salçası olsada mı diyemedim.
1 yaş dan önce verilmeyecekler. Süt, bal, patlıcan yok Ispanakta çok önerimiyoruz dedi.
Yoğurt kendine mayaladığın yoğurdu verebilirsin dedi. Bir şey alerji yapacaksa kaşık ucu kadar verdiğinde alerji yapar dedi. Yoğurdu tattırdın kabul ediyoruz dedi.
Meyveye elma armut muz ile başlattı.
İrmik verebilirsin dedi. Orda kilitlendim. Neden bulgur pirinç değil diye sormadım.
Tarhana için önce küçük bir kavanoz bebek Tarhanası al. O bitsin sonra anne tarhanasına geçersin dedi.
Yumurta
Et suyu, çift çekilmiş kuzu kıyma
Sonra bakliyat tadımları bezelye mercimek fasulye nohut gibi
En son Salça dedi, yine orada ev salçası olsada mı diyemedim.
1 yaş dan önce verilmeyecekler. Süt, bal, patlıcan yok Ispanakta çok önerimiyoruz dedi.